Sivistystoimen tuloskortti 2012

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Sivistyksen työryhmä / Markku Hyttinen K-U selvityksen ohjausryhmä
Advertisements

Osaava-hanke Liminka, Lumijoki, Muhos, Tyrnävä, Utajärvi
SUOSITUKSET • viisi ministeriötä - sosiaali- ja terveysministeriö - opetus- ja kulttuuriministeriö - ympäristöministeriö - liikenne- ja viestintäministeriö.
Lyhyesti kasvun ja oppimisen tuesta esiopetuksessa
Opi ja kasva -konferenssi osaamisen kehittämisen välineenä Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki.
FinELib 10 vuotta Kuntarakenteen muutoksesta kirjasto- ja tietopalvelujen kannalta Kristiina Kontiainen Etelä-Suomen lääninhallitus.
Perusopetus- ja nuorisojohtaja Marjut Nurmivuori
Imatran hyvinvointipalveluiden organisaatiouudistus
Maaseutupoliittisen toimenpideohjelman valmistelu Työpaja Tampere.
SOPIMUS PRO: VIESTINTÄMODUULI ”ASIAKKUUKSIEN HALLINTAA JA YHTEYDENPITOA NYKYAIKAISILLA SÄHKÖISILLÄ MENETELMILLÄ” MARLEENA LEHTONEN.
tehokkaampi tapa toimia!
Osaava Verso III Ammatillisten opettajien osaamisen ennakointi ja osaamisen kehittäminen verkostoissa, sosiaalisen median toimintafoorumeissa sekä koulutusorganisaation.
Nuorten palvelut kuntauudistuksen pyörteissä/ jälkimainingeissa Johanna Siekkinen Nuorisotoimenjohtaja.
J Kangasniemi 2010 Valtion rahoittama opetustoimen henkilöstökoulutus Tätä kalvosarjaa päivitetään verkossa. Varmistathan että käytössäsi on viimeisin.
Varhaiskasvatus monikulttuuriseksi
1 TERVEYSTOIMI Terveystoimen strategia Arvot, toiminta-ajatus ja visio Kriittiset menestystekijät Arviointikriteerit ja mittarit Terla
Röykän koulu Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset, kevät 2014 Vastauksia yhteensä 87 kpl.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opintopolku.fi tilannekatsaus KoTVejaos
Ammatillisen koulutuksen läpäisyn tehostaminen Lapissa - LÄPSY Toteuttajatahot Rovaniemen koulutuskuntayhtymä: Lapin ammattiopisto Lapin matkailuopisto.
Hankkeessa mukana kaikki Kanta-Hämeen 11 kuntaa Forssan seutukunta (Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä) Hattula, Hämeenlinna, Janakkala ja Riihimäen.
Eviva-hanke Vertaistukea ja voimaa ryhmätoiminnoilla päivät Sanna Forsell Ikääntyvien ja iäkkäiden Hankekoordinaattori, Eviva-hanke Turun kaupunki,
KAUKOLÄMPÖ NYT JUUASSA TUOTANTOVÄLINEET KUNNOSSA TUOTANTOVÄLINEET KUNNOSSA PAITSI VARAVOIMA, UUSINTA 2011 ALK. PAITSI VARAVOIMA, UUSINTA 2011 ALK. VERKOSTO.
Sivistystoimen tuloskortti 2013
MANNER-SUOMEN MAASEUTURAHASTO
Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden linjauksia
TUKEVA. uusi, kokonaisvaltainen, oppilashuollollinen toimintamalli tukee koulussa tapahtuvaa oppilaiden hyvinvointia edistävää toimintaa ja koordinoi.
1 Psykiatrian lautakunta Kellokoskella HUS hallitus päätti § 133, että Hyks:n ja HUS:n liikelaitosten organisaatiota muutetaan
Talpan strategiat 2009 – Strategiset tavoitteetKriittiset menestystekijät Taloushallinnon keskittäminen jatkuu Kyky vastaanottaa asiakkaita.
VAIKUTTAVUUS Kriittinen menestystekijä Arviointikriteerit
HENKILÖSTÖSTRATEGIA Yhteistyötoimikunta
Kuntastrategia / Strategisten tavoitteiden toteutuminen.
HENKILÖSTÖSTRATEGIA
Elinvoimainen ja oppiva kaupunkiseutu
OSAAVAT KUNNAT-projekti Elinkaarikustannusten mallinnus: case Riihimäki.
Kulttuuripalveluiden tavoitetila Yksikön toimenpiteet MittaritAikatauluVastuu- henkilö Laadukkaiden ja korkeatasoisten tapahtumien ja näyttelyiden tuottaminen.
Kirjastopalveluiden tavoitetila Yksikön toimenpiteet MittaritAikatauluVastuu- henkilö 1.Päivitetään keskeiset palveluketjut 2.Palveluketjut toimivat osana.
Toimintamenojen hallinta Toimintamenojen hallinta Talous Palvelujen järjestäminen Henkilöstö Asiakas ja kaupunkilainen Elinvoimainen ja kilpailukykyinen.
Oppisopimuskoulutuksen laadunhallintaa oppisopimuskoulutuksen järjestäjän toimesta Tuula Hoivala, Pirkanmaan oppisopimuskeskus
Oulaskankaan yhteistoiminta alue Alustava toimintasuunnitelma 02/2007 – Vaihe 1 esiselvitys Vaihe 2 yhteistoiminta- alueen suunnittelu Vaihe.
Juhani Kettunen Yrityksen kilpailukykytekijät Yrityssuunnittelu ja johtaminen  yrityskulttuuri Asiakaslähtöinen toiminta – sisältää mm. tuotekehityksen,
Tampereen Tietotekniikkakeskus
Imatran kaupungin organisaatiouudistus
TERVEYDEN EDISTÄMISEN YLILÄÄKÄRI, HUS PERUSTERVEYDENHUOLLON YKSIKKÖ
TORNION KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT STRATEGIA
Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen nykytila ja tulevaisuus Järvi-Pohjanmaan palvelutuotannon kehittämispilotin loppuseminaari Vimpelissä Marja-Liisa.
OPS 2016 Kunnan strategia Opetussuunnitelman perusteet Kunta KeSu.
Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen palvelutuotannon prosessikartta Marja-Liisa Vainionpää FCG.
Mika Heikkilä / Valtuustoseminaari / Lapin sairaanhoitopiiri Tuottavuusohjelma vuosille
J YVÄSKYLÄN YLIOPISTO EFQM- MALLI 2013.
ME-hengen kehittäminen
KASVA JA OPI LEMPÄÄLÄSSÄ - VAHVA SILTA TULEVAISUUTEEN -
Strategia 2016 – 2020 Koululautakunta.
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä
Huoltajakysely2017 Jynkänlahden koulu
TIETOISKU ESIOPETUKSEN OPS-PROSESSISTA
Helsingin tila ja kehitys 2016 tilastokuviot
Lean Canvas palveluiden suunnittelun ja kehittämisen apuvälineenä
Nopolan koulu Opettajien veso
Henkilöstöhallinnon käsikirja
Hyvinvointikoulun toimintamalli
HYVINVOINTI- JA SIVISTYSPALVELUJEN TOIMIALA Kaupunginvaltuusto
Asiakas Esiopettaja/kelto
Opetustoimi osana Jyväskylää
AVIen asiakaslähtöinen toiminnan kehittäminen
Kuntien palvelutuotannon kustannuksia
Mitä kunta tekee tulevaisuudessa?
Tulospalkkiojärjestelmä PKKY:ssä
Maakunnan konserniohjauksen työkalut
Koivurinteen päiväkodin kehittämissuunnitelma
Kaupunkistrategian laadinta
Esityksen transkriptio:

Sivistystoimen tuloskortti 2012 Sivistystoimi NÄKÖKULMA JA KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT KESKEISET TAVOITTEET 2012 OPERATIIVISET TOIMET JA KEINOT MITTARIT JA TAVOITETASO 2012 SEKÄ VASTUUTAHO ASIAKKAAT 1. Sivistystoimen palvelut tukevat jatkumoa lap-suudesta aikuisuuteen ja vanhuuteen. 1.1. Toimialalla on eri ikäryhmille suunnattuja palveluja 2. Tyytyväinen asiakas. 1.1.1. Varhaiskasvatuspalveluja on saatavilla riittävästi ja palvelun tarpeen mukaisesti 1.1.2. Oppilaiden /asiakkaiden edellytysten mukaiset opetusjärjestelyt. 1.1.3. Kirjastopalvelujen markkinoinnin tehostaminen 1.1.4. Etsivän nuorisotyön tarpeen kartoittaminen 1.1.5. Eri-ikäisten kulttuuri-, kirjasto-, liikunta- ja ympäristöpolku käytössä jokaisessa toimintayksikössä 1.2.1. Palvelujen kehittäminen asiakaskeskeisesti 1.1.1.Täyttöaste 100 %, palvelujen piirissä olevien lasten määrä 1.1.2. Perusopetuksen oppilaista 100 % saa päättötodistuksen. Raportointi 1.1.2.Ylioppilastutkinnon tulokset (pakolliset aineet / YTL:n tilasto ) > valtakunnan keskiarvo. Raportointi 1.1.3. Lainat + käynnit / asukas 1.1.4. Toimintamallien luominen sekä yhteistyökumppaneiden sitouttaminen 1.1.5.Polun vakiintunut toiminta vuoteen -13 mennessä Tapahtumat ja osallistujat 1.2.1. Asiakastyytyväisyyskyselyt, >3,7 (1-5) PS

PS 8.4.2017 NÄKÖKULMA JA KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT KESKEISET TAVOITTEET 2012 OPERATIIVISET TOIMENPITEET / KEINOT MITTARIT JA TAVOITETASO 2012JA VASTUUTAHO PROSESSIT 2.Tehokkaat avain- ja palveluprosessit 2.1. Prosessimaisesti tuotetut palvelut 2.1.1.Palveluprosessien kuvaus ja analysointi 2.1.2.Laadunhallintajärjestel-män käyttöönottaminen 2.2.2. Erityisopetuksen uudet prosessit käytössä 2.1.1. Analysoidut palveluprosessit 2.2.1. Eri ikäisille suunnatut prosessit rakentuvat yli toimiala- ja yksikkörajojen 2.1.2.Laadunhallintajärjestelmän asteittainen käyttöönottaminen, järjestelmä käytössä kokonaisuudessaan v. 2013 2.2.2. Erityisopetussiirtojen väheneminen PS 8.4.2017

PS 8.4.2017 NÄKÖKULMA JA KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT KESKEISET TAVOITTEET 2012 OPERATIIVISET TOIMENPITEET / KEINOT MITTARIT JA TAVOITETASO 2012 SEKÄ VASTUUTAHO JOHTAMINEN, OSAAMINEN JA HENKILÖSTÖ 3. Henkilöstövoimavarojen laadukas johtaminen. 3.1.Osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö tekee tuloksellista työtä muuttuvassa ympäristössä. 3.2.. Henkilöstön työhyvinvointia tukevat työolosuhteet. 3.1.1. Kehityskeskustelut ja koulutussuunnitelmat. 3.2.1. Työtyytyväisyyskyselyt ja työhyvinvointia edistävät toimenpiteet 3.1.1. Kehityskeskusteluissa tavoitteiden ja tulosten arviointi käytössä. Yksikön esimies. 3.1.1.Kehityskeskusteluaste yksiköissä 100 %. Raportointi. Yksikön esimies. 3.2.1. Henkilökunnan työtyytyväisyyskysely(1-5, >3). Henkilöstöhallinto. 3.2.1. Kehitys- ja koulutussuunnitelmat. Osastonjohtajat. PS 8.4.2017

PS 8.4.2017 NÄKÖKULMA JA KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT KESKEISET TAVOITTEET 2012 OPERATIIVISET TOIMENPITEET / KEINOT MITTARIT JA TAVOITETASO 2012 SEKÄ VASTUUTAHO TALOUS 4.Kustannustehokas palvelu- tuotanto. 4.1. Palvelutuotannon sopeuttaminen vallitsevaan taloustilanteeseen 4.2. Tulokertymän vahvistaminen 4.1.1.Palveluverkkoselvityksen mukaiset toimenpiteet 4.2.1.Palvelumaksujen suhteuttaminen palvelujen järjestämisestä aiheutuviin kustannuksiin 4.1.1. Päivähoitopaikan hinta vertailukuntien tasoa. 4.1.1.Perusopetuksen ja lukiokoulutuksen kustannukset / oppilas vertailukuntien tasoa 4.1.1. Kulttuuri- ja kirjastopalvelujen sekä liikunta- ja nuorisopalvelujen nettokustannukset / asukas vertailukuntien tasoa 4.2.1.Palvelumaksut vertailukuntien tasoa PS 8.4.2017

Sivistystoimi on kuntalaisen elinikäinen kumppani Sivistystoimi on kuntalaisen elinikäinen kumppani. Kasvun, oppimisen ja hyvinvoinnin mahdollistamisella tarkoitetaan sivistystoimen palveluja joita ovat varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, lukiokoulutuksen, vapaan sivistystyön, nuorison, liikunnan, kulttuurin ja kirjaston palvelut. PS 8.4.2017