Juba, www.hs.fiwww.hs.fi. - Miten määrittelet sanan yhteiskunta? - Mistä tietoa yhteiskunnasta? > Media > Viranomaisten, järjestöjen, yritysten oma tiedotus.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Eveliina Sirkeinen: Tekstianalyysi ja mielipidetekstit netissä
Advertisements

Median kohtaaminen EuroSkills-kilpailijana edustatte:
Sosiaalinen media Iida Kiesi.
Kyläkyselyt Tietoa ja ideoita toimijoilta ja kyläläisiltä Joensuun seudun Leader -yhdistys Päivi Keronen Kyläisännöitsijä-hanke
Arkki Varustamo Raamattukoulu
Fahrenheit 9/11.  Paljastustarina tapahtumista Yhdysvalloissa syyskuun 2001 tapahtumien jälkeen.  Käsittelee mm. Bushin suhteita Bin Ladenin sukuun.
Ympäristön vaikutus persoonallisuuteen
Tiedonhankinnan prosessit muutoksessa
© Electronic Frontier Finland ry Sananvapaudesta Internetissä Mikko Välimäki
Media vaikuttamisen ja vuorovaikuttamisen välineenä
Sosiaalisen median koulutus
INTERNET MEDIANA Pääpiirteitä
Uusi aika, uudet haasteet - tieto- ja viestintä- tekniikan käytön vajeet ja miten niitä poistetaan Online ITK-puheenvuoro Marja-Liisa Viherä,
Vapaa Ohjelmisto.  Vapaa ohjelmisto on ohjelmisto jota voi käyttää, tutkia, muuttaa ja jakaa eteenpäin vapaasti.  FLOSS (Free / Libre Open Source Software)
WE LOVE HELSINKI.
Viestintätutkimuksen nykytila: Suomi Juha Herkman & Miika Vähämaa, Helsingin yliopisto, Viestinnän tutkimuskeskus CRC.
Etiikan peruskäsitteet
Millaista valistusta vanhemmille? Viisas vanhemmuus -ohjelmasta Matti Piispa
Arvo ja arvoitus Terveystieto 1, 2012.
Yrittäjyysfoorumi Kemi Oppilaitosten yrittäjyyteen liittyvien käytänteiden arviointi Mitä se on ja miten se voidaan tehdä? Kari Ristimäki
Nuorisoalan kehittäjä Kansalaistoiminnan ja nuorisotyön koulutusohjelma Mikkelin ammattikorkeakoulu.
”Elämä oli sotkuista, meluista ja sekavaa.” Sosiaalinen media ja nuoret Tomi Kiilakoski Oulu
Sosiaalisen median suihku Mistä on kyse?. Miten ja missä viestit?
KANSALAISVAIKUTTAMINEN
Historia Yhteiskuntaoppi Perusopetuksen yleisten tavoitteiden ja tuntijaon uudistustyöryhmän kokous Kristina Kaihari-Salminen Opetushallitus.
Oppimistehtävä Oppimaan oppimisen koulutus
Sosiaalinen media. Sisällysluettelo 3. Kuvat – Picasa 4. Sosiaaliset verkostot – Facebook 5. Videot –Youtube 6. Blogit ja wiki- Wikispaces 7. Oppimisympäristöt.
Miten vaikuttavuudesta puhutaan? Pirjo Hiidenmaa Suomen Akatemia.
2000-luvun medialukutaito MikkoAleksiMatias.  Sosiaalisen median räjähdysmäinen kasvaminen nykymaailmassa on muuttanut merkittävästi perinteistä joukkoviestintää.
Miira Suomi, Jenna Sangi ja Matilda Ristola LO-11c
ET didaktiikkaa Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Asiallinen aamiainen Vauhtia myyntiin sähköä markkinointiin Tornio – Kemi Paula Aikio-Tallgren, puheenjohtaja Länsipohjan Yrittäjät.
Journalistiikan ja mediatutkimuksen perusteet ma 19. ja 26.9.: 12-14, F416; ti 20: 12-14, Kurtén ti 27.9: 12-14, Nissi viikko 38 ma-ti.
Journalistiikan ja mediatutkimuksen perusteet ma 19. ja 26.9.: 12-14, F416; ti 20: 12-14, Kurtén ti 27.9: 12-14, Nissi viikko 38 ma-ti.
Uudistuva kylä kaupungissa –hanke Uudistuva kylä kaupungissa –hankkeessa etsitään uusia ja konkreettisia tapoja lasten ja nuorten palveluiden kehittämiseen.
KAIKENIKÄISTEN DEMOKRATIAA DEMOKRATIAPÄIVÄ 2014 – Kuntatalo YTL Pirkko Karjalainen.
1/ Joni Valkila ”Fundamentalismin seuraukset” Uskontojen uhrien tuki UUT ry Sitoutumaton yhdistys, jonka tavoite on.
Verkko ja sosiaalinen media asiakastyössä
Sosiaalityöntekijänä verkossa
Mikä vaikuttaa uhkan taustalla Tyytymätön henkilöstö Vihamielinen tai uhitteleva ulkoinen henkilö tai ryhmä Oikeudetonta etua tavoitteleva taho Negatiivinen.
Johdatus viestintään, viides luento Leif Åberg syksy 1998.
Ops seminaari Askola.
Sosiaalisen median hyödyntämisestä laajennetun työssäoppimisen yhteydessä Minna Ström
Kirjan tehtävien vastaukset s. 114 III Vaikuttamisen kanavat 10 Media on tärkeä mielipidevaikuttaja.
Yhden luukun palvelumalli tiedon hyödyntämiseen. Palveluiden käyttäjälähtöisyys kasvaa. Palvelut tehostuvat ja toiminnan tuottavuus kasvaa. Tiedon laatu.
10 Media on tärkeä mielipidevaikuttaja III Vaikuttamisen kanavat.
TERVEYSKASVATUS * Valistus * Opetus * Neuvonta >< ei tavoita kaikkia >< opetus ei laadukasta, monipuolista, innostavaa >< kaikki eivät pääse terveysneuvontaan.
Terveystiede oppiaineena. Monitieteisyys taloudellinen näkökulma historiallinen näkökulma liikuntatieteellinen näkökulma biologinen, lääketieteellinen.
© TNS Lähde: KMT AL + total Kevät 2015 Tietolähteiden käyttö ostoprosessin aikana – Autot Mitä seuraavista kanavista käytät kun etsit vinkkejä ja ideoita.
Yhteiskuntaoppi Turun Lyseon lukiossa Esa Sundbäck.
Sosiaalinen media työelämän viestintäkanavana
Uusi aika, uudet haasteet - tieto- ja viestintä-tekniikan käytön vajeet ja miten niitä poistetaan Online ITK-puheenvuoro Marja-Liisa Viherä, FT.
Johtaja Jorma Kauppinen Opetushallitus EDUCA-messut
Patio 1 1.
Hypoteesi Oman hypoteesini mukaan analysoimalla mediaa, vertaamalla sen julkaisemaa sisältöä valtion virallisiin linjauksiin ja tarkastelemalla tuloksia.
Uskonnonvapaudesta nykypäivään
MEDIAPSYKOLOGIA MEDIAPS TUTKII MIHIN IHMISET KÄYTTÄVÄT MEDIAA JA MITÄ VAIKUTUKSIA MEDIALLA ON KESKEISET KYSYMYKSET: MILLÄ TAVOIN MEDIA VAIKUTTAA IHMISEN.
USKONTO YHTEISÖSSÄ.
TIETOTURVALLISUUS.
Tietolähteiden käyttö ostoprosessin aikana – Autot
YH 1, OPS Aloitustunti.
Vaikuttaminen Suoraa ja epäsuoraa.
MEDIAPSYKOLOGIA MEDIAPS TUTKII MIHIN IHMISET KÄYTTÄVÄT MEDIAA JA MITÄ VAIKUTUKSIA MEDIALLA ON KESKEISET KYSYMYKSET: MILLÄ TAVOIN MEDIA VAIKUTTAA IHMISEN.
Terrorismi On yksilön tai ryhmän harjoittamaa väkivaltaa, jonka tarkoitus on viranomaisten uhkaamisen ja yleisöön kohdistuvan pelon avulla vaikuttaa.
Median ja mainonnan etiikka
Propaganda 2000-luvulla Internet ja sosiaalinen media perinteisten kanavien rinnalle (ja ohi) Trollien ja yksityisten aktivistien roolin kasvu > epäsymmetriset.
Sosiaalisuus ja sosiaalisen tarkastelu
Lukutaito ja syrjäytyminen
1. Ilman lukevia aikuisia ei kasva lukevia lapsia
LÄHTEEN ÄÄRELLÄ II Taide- ja taitokasvatuksen ideariihi 5. 9
Esityksen transkriptio:

Juba,

- Miten määrittelet sanan yhteiskunta? - Mistä tietoa yhteiskunnasta? > Media > Viranomaisten, järjestöjen, yritysten oma tiedotus > Yhteiskuntatieteet tutkivat yhteiskunnan ilmiöitä ja ihmisten toimintaa (pohjana mm. tilastotiedot, haastattelut, kyselytutkimukset)  Yhteiskuntatieto - Tieto ei yksiselitteistä (huom! Ero luonnontieteisiin)

- Yhteiskuntaa hallitaan tiedolla  Käsitteiden ymmärtäminen ja kriittisyys tärkeää ( Esim. vapaustaistelija vai terroristi?) Juba,

- Yksilö  Yhteisöt  Yhteiskunta - Länsimaiset yhteiskunnat muuttuneet yhteisöllisyydestä yhä yksilökeskeisimmiksi - Normit, arvot ja asenteet ohjaavat yksilön toimintaa yhteiskunnassa  Normeja vahvistavat lait

- Demokratia tarvitsee mediaa tiedonvälitykseen ja keskusteluareenaksi > Lähdesuoja mahdollistaa arkaluontoisten asioiden käsittelyn > Julkisuuden henkilöllä alentunut yksityisyyden suoja - Propagandan, sensuurin ja itsesensuurin avulla voidaan vääristellä asioita ja muokata ihmisten mielipiteitä Outouden valtakunta, PohjoisKorea on avoinna myös matkailulle

- Medialla valinnan valta  4. valtiomahti - Internet helpottanut yksilöiden ääneen pääsyä ohi perinteisen median - Median omistus jakautunut julkisomisteisiin kanaviin (hallituksen äänitorvet?) ja kaupallisiin mediayhtiöihin (viihteellistyminen?) Jarla, ojala.blogit.uusisuomi.fi/tag/vaalitojala.blogit.uusisuomi.fi/tag/vaalit