W w w. h a m k. f i Verkko-opetukseen valmentautuminen Verkko-opetuksen parhaan palat 2011.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Markkinointi KJT-Johtokunta Open
Advertisements

Hypermedian perusteet, Sami Hautakangas, TTKK, Hypermedialaboratorio Oppimisympäristöjen suunnittelusta © Sami Hautakangas, Hypermedialaboratorio.
ISU-ARVIOINTI.
TVT ja verkot opetuksessa ja oppimisessa Opintopäivä Arcada, Haaga & Helia Tore Ståhl Pil-projektet
HAMK verkko-opetus Jaana Kullaslahti
Oppiva Lappi Etäopiskelijaa ohjaamassa ja opettamassa Aikuisten muuntokoulutus Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Liiketalouden koulutusohjelma.
2+1-mentorointi Liisa Uusitalo
W w w. a o k k. f i VERKKO-OHJAUS Aihetta tarkastellaan ohjauksen valmistelun ja ennakoinnin sekä opiskelutoiminnan ohjauksen näkökulmasta. HAMK Hanne.
Hys hiljaisuus, kolme lähetystä käynnissä samaan aikaan. •Sastamalan verkostolukio, kolmen lukion yhteistyötä samanaikaisopetuksen avulla. •Onnistuneen.
Lapsen, oppilaan ja opiskelijan parhaaksi – tuen turvaamisen haaste Hanketyöseminaari Kuusankoski-talo Irma Kärkkäinen, lukioiden erityisopettaja.
Osaava Varsinais-Suomi II-hanke MAJOITUS- JA RAVITSEMISALALLA
J Kangasniemi 2010 Valtion rahoittama opetustoimen henkilöstökoulutus Tätä kalvosarjaa päivitetään verkossa. Varmistathan että käytössäsi on viimeisin.
@Virtuaaliammattikorkeakoulu VirtuaaliAMK - opiskelijan uusi mahdollisuus VirtuaaliAMK - opiskelijan uusi mahdollisuus Suomen Virtuaaliammattikorkeakoulu.
Verkko-opetuksen laadunhallinta yliopistoissa – millä toimenpiteillä yhdessä eteenpäin Janne Sariola, Annikka Nurkka, Sari Tervonen
ELMO2009 – AIKATAULU JA VASTUUT - SUUNNITELMA Juha KnuuttilaELMO2009 Sivu 1 Benchmarking Pilottiopintojaksot: valinta ja suunnittelutyö.
VENÄJÄÄ VERKOSSA Mari Hämäläinen
W w w. a m k. f i Terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen verkko-opinnot, 15 op Terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen opinnoissa hankitaan tietoperustaa.
Pirjo Rauhala, Tampereen e-oppimisen talkoot 1 Yliopisto eOppimisen toimijana Tampereen eOppimisen talkoot Seminaari
OPPIMISYMPÄRISTÖN KEHITTÄMINEN
Verkkoympäristöt lähiopetuksen rinnalla/tukena
Ammattitaito työssäoppimalla ja verkossa
TutKIVA oppiminen verkossa  suunnitellaan ja toteutetaan opetusteknologiaa hyödyntäviä opintoja, joissa sovelletaan tutkivan oppimisen pedagogisia periaatteita.
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun prosessikuvaukset ja prosessien laatukriteerit 1 Opintojaksoreklamaatio Prosessin nimiKuvaus luotu Opintojaksoreklamaatio.
Kielikoulutuskeskus / HAMK Mari Kokkonen
Avainasioita työssäoppimisen laajentamisessa Sitä saa, mitä tilaa -mallissa TopLaaja työleiri Kangasala Maarit Kuosa ja Hanna Toijala.
Verkko-opetuksen laadun tekijät – Kansallisen VOPLA-laatuverkosto- ja –palveluhankkeen esiselvityksen tuloksia Kristiina Karjalainen Annikka Nurkka Virtuaaliyliopistohanke.
TUTKOKE Turun normaalikoulussa PM/MH. Mikä TUTKOKE?  Tutkimus-, kokeilu ja kehittämistoiminta  Tavoite määritelty harjoittelukoulujen strategiassa.
FUAS Kielet ja viestintä
Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden linjauksia
Verkko-opetuksen suunnittelusta Opintopäivä Arcada, Haaga & Helia Tore Ståhl Pil-projektet
E-opetuksen ja –tuen osaamistiimi
LAATUJÄRJESTELMÄN KEHITTÄMINEN LTY:N KEMIANTEKNIIKAN OSASTOLLLA Ritva Tuunila
Yhteisöllisen tiedon rakentamisen- ja jakamisen työkalut – Wiki ja semanttinen Web Aija Hietanen, Tarja Vainionpää ja Seppo Räsänen Savonia-ammattikorkeakoulu.
Verkko-opetuksen tiimin & vastuuhenkilöverkosto lv kooste ja tulevaisuus Jaana Kullaslahti.
W w w. h a m k. f i Jatkajakoulun verkkototeutus Jorma Saarinen, HAMK Jukka Ilmonen, LAMK Mauri Kantola, Turkuamk.
Käsikirjoitus oppimisaihiotuotantoa varten. Perustiedot Tuotantorenkaan nimi: Koordinaattori: Teema: Tämän teeman oppimisaihioilla tuotettavat opintopisteet:
Sosiaalinen median käyttö mat-fys- kem opetuksessa PLE Personal Learning Envirement.
Esittäytyminen Tuomas Korkalainen Metropolia. Kuka olet? Projektisuunnittelija, Metropolia kulttuuri ja luova ala, elokuvan ja tv:n koulutusohjelma Reititin.
Yritysyhteistyömalli TopLaaja- TOP-Patteri: HYVÄT KÄYTÄNTEET-SEMINAARI Helsinki Congress Paasitorni Koulutusjohtaja Maarit Kuosa.
AHOT Vaasan ammattikorkeakoulussa Lomakkeet ja ohjeet
Kiinan kieltä lukioissa
Valtiotieteellisen tiedekunnan verkkopedagoginen tuki Taina Joutsenvirta
Ajatuksia AMK-opintoihin valmentavan koulutuksen sisällöistä Metropolia / Riitta Metsänen.
Opettaja ja kansainvälinen PBL –perustainen verkko-opetus Irmeli Ahonen THM, fysioterapeutti
VERKKOMATERIAALI KEMIAN OPETUKSESSA Maija Aksela & Mari Juuti
Opetusta verkkoon – miksi? Sari Koski-Kotiranta
Juha KnuuttilaSivu 1 VERKKO-OPETUSPALVELUT – KEKKO Strategia ja yleinen kehittäminen: koulutuspalvelupäällikkö Mauri Kantola.
Opeka-kysely 2016 Opeka on verkkopohjainen työkalu, jolla opettajat ja koulu voivat arvioida koulunsa tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön tasoa.
TTY/DMI/Hypermedialaboratorio Käyttökelpoisuuden arvioinnin näkökulmia kohderyhmä käytettävyys esteettömyys saavutettavuus informaation esitystapa informaation.
YAMK vahvaksi TKI vaikuttajaksi Työpaketti 1 Työelämää uudistavat ja TKI –toimintaa edistävät oppimisympäristöt.
Kansainvälinen liiketoiminta Digitalisaatio ja digitaaliset oppimisympäristöt Pepe Vilpas.
Koulun kehittämisprojekti
Tampereen kaupunkiseudun TVT-suunnitelma, Treduka
Opeka-kysely 2016 Opeka on verkkopohjainen työkalu, jolla opettajat ja koulu voivat arvioida koulunsa tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön tasoa.
TOIMINTA-REFLEKTIO-OPPIMINEN.
Valma oppisopimuskoulutukseen valmentautuminen
MIKÄ OPETUSSUUNNITELMA ON ?
Tavoitteena mielekäs oppiminen
Joustavat oppimispolut
Taidesampo päivitys v taiteen tuntemus - kulttuurinen osaaminen.
Opeka-kysely 2016 Opeka on verkkopohjainen työkalu, jolla opettajat ja koulu voivat arvioida koulunsa tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön tasoa.
Oppisopimuskoulutukseen valmentautumisen vaiheet
Musiikkipedagogi (AMK), 240 op
Tampereen kaupunkiseudun TVT-suunnitelma, Treduka
Vantaan ammattiopisto Varia Projektit Syksy 2014
RAKENTAMISTEKNIIKAN TUTKINTO-OHJELMAT
KASVOKKAIN VERKOSSA: CONNECT PRO OPETUKSESSA
Opeka-kysely 2016 Opeka on verkkopohjainen työkalu, jolla opettajat ja koulu voivat arvioida koulunsa tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön tasoa.
Osaan! – avaimia aikuisten perustaitoihin
Opeka-kysely 2016 Opeka on verkkopohjainen työkalu, jolla opettajat ja koulu voivat arvioida koulunsa tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön tasoa.
Esityksen transkriptio:

w w w. h a m k. f i Verkko-opetukseen valmentautuminen Verkko-opetuksen parhaan palat 2011

w w w. h a m k. f i Verkkototeutuksen synty Tieto verkkototeutuksesta Kielikoulutuskeskukselle. Tieto opettajalle: opettaja laatii pedagogisen käsikirjoituksen ja kokoaa verkko-opetusmateriaalin. Osaavat opiskelijat ja opettaja kohtaavat verkossa. Onnistunut verkkototeutus! Kielikoulutuskeskus Pirjo Valokorpi ja Sini Kuoppala

w w w. h a m k. f i …tieto ei kulje… …valmistautuminen vaikeutuu… …ja seurauksena on epäonnistunut verkkototeutus. Kielikoulutuskeskus Pirjo Valokorpi ja Sini Kuoppala Jos…

w w w. h a m k. f i Onnistuneen verkko-opetuksen edellytykset Kielikoulutuskeskus Pirjo Valokorpi ja Sini Kuoppala

w w w. h a m k. f i Tiedonkulku Tieto verkkototeutuksesta Kielikoulutuskeskukselle HAMKin vuosikellon mukaan. Tiedon kulku: •Koulutusohjelma neuvottelee Kielikoulutuskeskuksen johtajan kanssa uudesta verkkototeutuksesta. •Kielikoulutuskeskus nimeää toteutukselle opettajan. Kielikoulutuskeskus Pirjo Valokorpi ja Sini Kuoppala

w w w. h a m k. f i Valmentautuminen Verkko-opetukseen nimetyn opettajan osaaminen kartoitetaan ja hän siirtyy valmennusryhmään. Valmentautumisen työkalut: Perehdytys verkko-pedagogiikkaan ja pedagoginen käsikirjoitus Online-opetustilojen käyttö Kollegatuki Toteutuksen suunnittelu online-opetusympäristöön. Harjoitusistunnot Valmentautumisen jälkeen opettajalla on edellytykset toteuttaa opintojakso verkossa. Kielikoulutuskeskus Pirjo Valokorpi ja Sini Kuoppala

w w w. h a m k. f i Osaavat verkko-opiskelijat Kielikoulutuskeskus Pirjo Valokorpi ja Sini Kuoppala Positiivinen asenne Tekninen etätuki Verkko-opiskeluun tarvittavat välineet ja yhteydet Välineet ja yhteydet

w w w. h a m k. f i Kielikoulutuskeskus Pirjo Valokorpi ja Sini Kuoppala