Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Mission Gallup 08 nettikyselyn yhteenveto. Jeesus tunnetuksi kautta maailman Taustatietoja • 446 vastaajasta 38% (m) ja 62% (n) • Vapaakirkollisia 84%
Advertisements

Vapaaehtoistoiminnan ytimessä!
Kirsi Juva1 MILLAINEN KOULUTUS VALMENTAISI 2020-LUVUN TÖIHIN? Koulutuksen tulevaisuudennäkymät Pohjois-Savossa Jarmo Immonen
Minäkö ulkomaille?  Miksi lähden ulkomaille ja mitä sieltä haen?  Lähdenkö pois jostain, pakenenko jotain tilannetta, ihmissuhdetta, ristiriitaa?  Onko.
JOUSTAVUUTTA JA TOIMINNALLISUUTTA KOULUUN
| Maailma haltuun Maailmalle.net – verkkopalvelun esittely.
VAPAAEHTOISTYÖSSÄ JAKSAMINEN OSAAMINEN Yhteiskunta Perhe Lähiyhteisö
Mä mistä löytäisin sen aiheen?
Satu Helmi & Ismo Kantola
 Johdanto  YouTube  YouTuben hyödyntäminen  Yhteenveto.
ITSETUNTEMUS JA OMA OSAAMINEN
Luennoitsijan nimi. Olemme olemassa, koska yhteiskunta haluaa varjella elämää, kulttuuria, omaisuutta, toimintaedellytyksiä Arvot, palokuntahyveet, eettiset.
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
Riippuvuus tupakoinnista
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Tänään - Vaihto-info, Jani Haapakoski - Sivuaineista * Sivuaineet tutkintorakenteessa * Mitä vaihtoehtoja sivuaineissa on * Miten sivuaineiden opinto-oikeutta.
O PPILAITOKSEN ARVIOINTI 2014 Opiskelijakyselyn tulokset.
Suomi-koulujen opettajat suomenopettajina
OPISKELIJANA MAAILMALLA
Laajennetussa työssäoppimisessa Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus.
Ammatillisuuden ydintä etsimässä
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
EVTEK–Institute of Technology Liikkuvuuden lisääminen ongelma-aloilla: case tekniikka Liisa Vehkaoja.
OSALLISTU KILPAILUUN! Kuinka monta tulitikkua astiassa on? Lähimmäksi arvannut voittaa 4 hengen tosi kuuman paketin Mission Impossible 3 -leffan ensi-iltaan!
2/2009 Intia. 2/2009 Intia ja CIMOn yhteistyökumppani: Mitä ulkomaalaisen harjoittelijan tulisi ottaa huomioon? Intiassa on paljon erilaisia kulttuureja,
HOPS - Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma ammattiin kasvamisen tukena TL/
Kysely OSAKOn Going Abroad -päivien yhteydessä Bastian Fähnrich, : N = 35 opiskelijaa (Oulainen 2007: N = 66 opiskelijaa (Oulainen) + 29 (Oulu)
Mitä asenne tarkoittaa?
TIETOA VAPAAEHTOISEN A2-KIELEN (SAKSA, RANSKA) VALINTAAN LIITTYEN
KANSAINVÄLISYYS JA MONIKULTTUURISUUS
Uudentyyppinen opiskelijaa tavoitteellisesti ohjaava opinto- ohjelma (O 4 ) Juha Paavola, Juha Hartikainen, Insinööritieteiden korkeakoulu, Rakennustekniikan.
Makupaloja monikulttuurisuudesta 2015 Makupaloja monikulttuurisuudesta Suomen Punainen Risti.
Tieto- ja viestintätekniikan tulevaisuus Heikki Sitomaniemi muko11.
Toimintaohjeet opelle
INTIAN KULTTUURIPIIRI
Ammatillinen koulutus
Välipalaute Moduuli 3 Mitä tästä voimme oppia? Mitä parantaa?
Tiedonhaku Käänteinen Inkvisitio 11. (toiminta) 11 ● Itsearviointi ● Opiskelija pohtii mitä uusia asioita on oppinut kurssin aikana? ● Opiskelija pohtii.
Työhaastattelu ja työnhaku Tehtäviä. Keskustelua Onko joku ollut jo työhaastattelussa? Millaisia kokemuksia siitä on? Mitä asioita kannattaa laittaa hyvään.
Oma polkuni työelämään
Matemaattisten aineitten ryhmä Nurmon yläasteella
Liikunnan ja kulttuurin kilpailutoiminta osana oppilaitoksen toimintaa
Konstruktivismi Tekijä Bogi
Kaksoistutkinto-opiskelu
TraiNet, Postitalo KTT Lauri Tuomi
Pataluodon koulu Draamaluokka Klikkaa lisätietoja:
”OHJAAJANA KEHITTYMINEN”
Ready, steady.... GO & GET INTERNATIONAL Kansainvälisyys on taitolaji
Kaikki viestintä, toiminta perustuu ihmiseltä ihmiselle.
Pataluodon koulu Draamaluokka
Kansainvälisyyspäivät Seinäjoella
Kehityskulkuja Työelämä muuttuu entistä nopeammin
Yhteiskunnallinen kyselytutkimus
Pataluodon koulu Draamaluokka
Uuden opetussuunnitelman ajankohtaiset teemat
Ready, steady. FLY FURTHER. Kansainvälisyys on taitolaji katja
Keskeiset lyhyen aikavälin osaamiskapeikot Lapissa
Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme.
NET – Nivelvaiheessa erityistä tukea - koulutus 6 op
Vauhtia ja motivaatiota opiskeluun työtä opinnollistamalla
Matemaattisten aineitten ryhmä Nurmon yläasteella
Volitioprosessi, tahdon!
COOPERATION Ratkaisukeskeinen työyhteisö (ja kuinka se tehdään)
Erasmus kouluissa | Erasmus in Schools
Erasmus kouluissa | Erasmus in Schools
Erasmus kouluissa | Erasmus in Schools
Eräänä päivänä kun aurinko oli piiloutunut pilvien ylle,
Pataluodon koulu Draamaluokka.
Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme.
Esityksen transkriptio:

Kommentteja opiskelijoilta….. ..vahvisti omaa näkemystä Suomen hyvistä oloista sekä meidän koulutuksen korkeasta tasosta.. ..vaihto näyttää aina hyvältä papereissa ja auttaa varmasti työn saamiseen.. Pääsykokeissa olen itse huomannut saavani jonkin verran arvostusta kun olen kertonut suorittaneeni työharjoittelua Intiassa, ..Saimme itseluottamusta ja todistimme itsellemme että ulkomailla voi selvitä.. Kommentteja opiskelijoilta….. ..Uskon, että tulevaisuudessa työnhakumarkkinoilla on valttia jos olet rohkea, uskallat / pystyt puhua muutakin kuin suomea, haluat kokea uusia juttuja ja oppia niitä. Tuota kaikkea tuo kuukausi Intiassa toi ainakin minulle.. ..Työelämässä osaa suhtautua asioihin paljon avarakatseisemmin kun aikaisemmin on tullut suhtauduttua.. ..kaikki mitä matkan aikana opin, hyödyttää minua suoraan henkilökohtaisella tasolla niin työelämässä kuin muuallakin.. ..vahvisti omaa näkemystä Suomen hyvistä oloista sekä meidän koulutuksen korkeasta tasosta.. ..Minua alkoi kiinnostaa mahdollisuudet kansainväliseen vapaaehtoistyöhön laajamittaisemmin.. ..Opin Intiassa kärsivällisyyttä enemmän kuin missään ennen – nykyään Suomessa minkäänlainen odottaminen ei tunnu turhauttavalta.. ..Vaikka koulumme xxx on monikulttuurinen, ja aiheesta pidetään oppitunteja, niin mikään ei korvaa aitoa elämystä, jonka Intia tarjoaa värikkäänä kulttuurina erilaisine uskontoineen..  ..Lähden mielelläni jatkossa vaikka omakustanteisesti takaisin Amritsariin tai Mumbain lastenkotiin tutustumaan… ..Ulospäinsuuntautuneisuus lisääntyy. Intia on opettanut minua antamaan itsestäni enemmän, olemaan rohkeampi ja vähemmän itsekkäämpi.. ..Opiskelun haluni ja mielenkiintoni ihmisten auttamiseen ja hyvän tekemiseen toisia kohtaan kasvoi suuresti. Sain enemmän motivaatiota opiskeluuni ja olen nyt kiinnostuneempi etenemään opiskelemaan pidemmälle.. ..Matka Intiaan oli totisesti kasvattava. Se avasi silmäni maailman erilaisuudelle. Sille, kuinka vaikkapa näennäisesti sama työ voi hoitua niin monella eri tapaa…