Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme."— Esityksen transkriptio:

1 Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä
Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden tulla tutustumaan siihen Sporttitetissä. Viikon aikana pääset: tutustumaan seuratyöhön tutustumaan ohjaajan työhön suunnittelemaan sekä ohjaamaan kouluille liikuntatunteja sekä välituntiliikuntaa tutustumaan liikunta-alan eri koulutus- ja työllisyysmahdollisuuksiin Tule yksin tai kaverin kanssa tehotiiminä meille. Me emme halua sinua vain varaston siivoojaksi ja kahvinkeittäjäksi vaan meiltä saat aitoa kokemusta työelämästä. Jos yksikin kohta herätti kiinnostusta ota rohkeasti yhteyttä meihin ja niin kerromme lisää. Ota yhteyttä: Puhelinnumero Sähköpostiosoite Seuran logo


Lataa ppt "Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google