Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen."— Esityksen transkriptio:

1 Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen

2 Suunnitelma näyttelystä
Suunnitelmanani on kuvata luontoa,eläimiä ja ystäviä. Kuvaan tavallisella kameralla Kajaanissa ja Kannuksessa. Teetän värikuvia ja mustavalkoisia kuvia. Kuvaan negalle, mutta jos vain mahdollista niin digikameralla. Osallistun näyttelyyn sähköisessä ja paperiversiossa.

3 Kuvausaiheeni ja kohteeni
Taivas Luonto Kesälomamatkat Kaverit Poikaystäväni kissa Kuvaus kohteeni Pilvet Puut,maisemat, kukat Tiina,maiju,jouni ja teemu Kissan nimi saku

4 Kuvaussuunnitelma Ajattelin aloittaa kuvauksen nega-kameralla ja kuvaan myös digi-kameralla jos vain on mahdollista.Teen kuvia värillisenä ja mustavalkoisena.Kun otan kuvan ajattelin joistakin tehdä piirustus version.Kuvaan luontoa ja taivasta auringon laskua.Kuvaan Kannuksessa ja Kajaanissa.Valitsin nämä kuvaus kohteeni koska ne on lähellä sydäntäni. Suunnittelin kun koulu loppui, että mistä olisi kiva ottaa kuvia ja niin kirjoitin sanoja paperille siitä mistä kuvaan ja sain paljon sanoja joista sitten valitsin hyvät ja mielenkiintoiset asiat. Sen jälkeen mietin millä kuvaan ja ajattelin, että kuvaan tavallisella kameralla. Kuvasin tavallisella kameralla Polaroid 35mm.

5 Mitä haluna kertoa kuvillani
Mitä haluna kertoa kuvillani?Miksi valitsin nämä kuvaus aiheeni ja kuvauskohteeni? Kuvillani haluan kertoa, että miten erilaisia esineitä ja asioita voi olla. Miten esim. pelkkä taivas voi olla erilainen. Olen kuvannut taivasta se herättää jotenkin minun miettimään asioita. Ajattelin aluksi mistä kuvaan, mikä olisi tärkeä minulle ja mikä herättäisi minussa ajatuksia. Kuvieni avulla haluan kertoa sen, että joskus kannattaa ottaa kamera ja lähteä ulos miettimään asioita jos on mitä pitäisi pohtia ja jos katsoo vaikka taivasta ja se herättää asioita voisi ottaa kuvan siitä, myös se , että jos pitää kirjoittaa vaikka aine eikä ajatuksista tule mitään ulos voisi lähteä ulos katselemaan virittämään ajatuksia.

6 Raportti kuvauksista Kuvaukseni aloitin illalla menin ulos ja huomasin miten ihana taivas oli otin kuvia taivaasta eri kohdista, huomasin pellolla oli kaunista otin kuvia ladoista. Otin valokuvia eri päivinä erilaisista kohteista ja huomasin miten ihana oli valokuvata. Suunnitelmiin kumminkin kuvauksien aikana tuli muutoksia koska en käynyt missään kesälomaretkellä eikä kamera koskaan ollut matkassa silloin kun olin kavereitteni kanssa ja yksi kuvaus kohde tuli lisää autot. Kuvasin kahta autoa ford fiesta ja lada.

7 Kommentit onnistumisesta ja epäonnistumisesta
Onnistuin kuvauksissa aika hyvin, mutta yritin ottaa kuvia kukkapenkistä, mutta kuvat ei onnistunut siitä ei oikein millään saanut hyvää kuvaa joten halusin kokeilla vaan minkälainen kuva tulee kun yritän jotenkin ottaa kuvan. Taivaasta, autoista ja ladoista kun otin kuvia ne onnistu omasta mielestä hyvin ja sain mummoltakin hyvää palautetta kuvista. Kissasta otin kuvia, mutta kissa oli aina kuvassa liian ylhäällä.

8 Muutokset suunnitelmien ja toteutuneen välillä
Suunnitelmassani oli ottaa kuvia kesälomamatkoilta, mutta se ei onnistunut, koska en käynyt missään.Toteutus kyllä onnistui niin kuin olin suunnitellut ja ajatellut.


Lataa ppt "Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google