Opiskelijoiden palautteita Villa Elban ryhmäytymispäivältä ”Terveisiä Villa Elbaan!” Kansilehtivaihtoehto.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kokemuksia ja kommentteja arvioinnista Rehtori Maija Vehviläinen Lahden Diakoniasäätiö Lahden diakonian instituutti.
Advertisements

Martti Kivioja Työmarkkinatutkimus 2014 Yrittäjyyskatsaus.
Turvallisuustekniikan neuvottelukunta (TENK), Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) ja Kemianteollisuus ry Kirsi Levä I Turvallisuusosaamisen kehittäminen.
Innostunut oppilaskunta Koulutus peruskoulun oppilaskuntatoiminnan ohjaajille.
KEUDA 1 Keudan aikuisopisto Hyvinvointialat Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja Työpaikalla tapahtuvan oppimisen info.
1. vuositason vanhempainilta Illan ohjelma 17.30–18.00 vapaata tutustumista oppiaineisiin luokissa 18.00–18.30 yhteinen osuus juhlasalissa.
Exam –eTentti Jyväskylän yliopistossa IT-palvelut Hannele Rajaniemi.
Helmikammarin kirjallisuuspiiri Sinikka Tuohino ja Helena Kokko Rovaniemen kaupunginkirjasto – Lapin maakuntakirjasto.
ASUNTOLAKYSELY 2016 Kysely tehtiin paperiversiona, joka jaettiin kaikille paikalla olleille sillä hetkellä 65 nuorelle, joista palautuksen teki 49 nuorta.
Prisma 27 S-marketia 8 Salea 4 S-Rautaa 8 Agrimarketia 10 Multasormea 10 ABC-liikennemyymälää 19 ABC-automaattiasemaa 3 ABC Car Wash –pesuyksikköä.
Opintojen ohjaus –kehittämishanke Oulun yliopiston kirjastossa Jani Sassali, informaatikko Oulun yliopiston kirjasto
Kysely sosiaalisen median käytöstä
Kaikki yhden puolesta ja yksi kaikkien puolesta!
KEHITYSKESKUSTELU - Ennalta sovittu ja suunniteltu keskustelu esimiehen ja työntekijän( voi olla myös tiimin) välillä Tuija Takkula,
JOPO, joustava perusopetus 8-9 lk.
Kouluruokailun tyytyväisyyskysely 2016
VAPAAEHTOISTEN KOULUTUSPÄIVÄ
Oppilaskysely 2017 Perusopetuspalvelut
Opiskelijaksi lukioon?
Opetuksen suunnittelu ja toteutus
Hyvinvointiraportti-hanke
Pappilanpuiston: läheisten työpaja klo 14
Infoa tutoropettajille
OIVA - ohjauksen interventioilla vaikuttavuutta läpäisyn tehostamiseen
o7318so Seniori- ja vanhustyö 6 op
Tavoitteena poistaa työelämän hukkia (työelämän hukkaa)
Liisa ja Jaska olivat nauttimassa iltapäivästä läheisellä niityllä
HKV DEMOHARJOITUKSEN OHJEISTUS
Liikesaksan perusteet I
Ryhmätehtävä 1.2 Katsomusopetuksen mallit
Special target groups.
Peda.netin oma tila Luo peda.netin omaan tilaasi sivu Hiekanpään koulu 7-9lk Lisää sivun lukijoiksi kaikki sinua opettavat opettajat Tee sivun alle uusi.
GEEK GIRL – matalalentoa mallitaivaalla
EPortfolio Väline oman osaamisen kehittymisen seurantaan ja dokumentointiin. HOPS-koulutus Ilona Laakkonen, Student Life.
Varjostus Oppia ikä kaikki tarjoaa verkoston jäsenille mahdollisuuden varjostaa kollegaa toisessa oppilaitoksessa. Varjostus on vertaisoppimisen menetelmä.
Laadullisten tutkimusmenetelmien seminaari
PIENI PEREHDYTYSHARJOITUS
Ready, steady. FLY FURTHER. Kansainvälisyys on taitolaji katja
Vastavalmistuneen puheenvuoro
SINUSSA ON POTENTIAALIA
ARK-E Arkkitehtuurin teorian erikoistyö: suunnittelijaksi kasvamassa (3 op) 1 Ryhmätapaaminen: Suunnittelijan identiteetin rakennuspalikat Pe
Majoituspalvelun ostopäätökseen vaikuttavat tekijät Turun Osuuskaupan hotelleissa Opinnäytetyö, Hanne-Mari Tuike, Turun ammattikorkeakoulu.
Yliopistojen intrapäivä
Kaksi erää Tässä ppt:ssä ohjeet pelin johtajalle Opus-työryhmä 2014
Tutustumistreeni Nimi, ammatti, mistä tulee,
Case: ”Ruoka-listalla kaali-kääryleitä”
Terve Kunta –verkoston toiminnan kehittäminen
Ammatillinen tutkinto urheilijoille
Terve Kunta –verkoston toiminnan kehittäminen
Merkonomista tradenomiksi Hyria Koulutus – Laurea AMK Kaisa Tsupari, ammatillinen opettaja, Hyria Koulutus.
Terveiset Yö-ryhmästä
KA1 - Yhdessä olemme enemmän
Harjoituksen ohjaaminen
Muualla kuin Haaga-Helia:ssa hankittu osaaminen
Facebook ryhmäytymisen ja ohjauksen tukena – vai oliko niin?
VERME - VERTAISMENTOROINTI
167. Sinettiseurojen tyytyväisyyskysely - Seuratoimijat ja valmentajat
JOPO, joustava perusopetus 8-9 lk.
Kauan kaivattu lukujärjestys: Flamman Opintoni-ikkuna
Tiirismaan vesopäivät
Harjoituksen ohjaaminen
Oppimisen arviointi uudessa OPSissa
Oulujoella on perhekeskus
Metallurgian seminaari
Mitä uutta töissä.fi-palveluun?
Olemme osa hallituksen OTE-kärkihanketta
HYVINVOINTITIEDON KLINIKKA
Arkeen Voimaa (CDSMP) - ohjelma
TYÖHYVINVOINTI Työhyvinvointi  .
Tommi Mattila Valmiuspäällikkö Suomen Punainen Risti Hämeen piiri
Esityksen transkriptio:

Opiskelijoiden palautteita Villa Elban ryhmäytymispäivältä ”Terveisiä Villa Elbaan!” Kansilehtivaihtoehto

Poimintoja palautteista Villa Elban ryhmäytymispäiviltä 13 ja 14.8 Hyvinvointikampus 17.8 Hotra ja elintarvike 18.8 Ammattikampus, liiketalous 19.8 Ammattikampus 20.8 Ammattikampus 21.8 Ammattikampus 8.9 Kaustinen ja Perho 10.9 Kannus Osion kansilehti Emilia Eteläaho Ryhmäyttämisen ryhmät ja päivät

ja Hyvinvointikampus Kivoja aktiviteettejä Kiva ohjelma Huippu paikka ja mukava henkilökunta Tosi kivaa. Oli huippua ja erilaista! Viihtyisä ja kaunis paikka Hyvää ruokaa! Vaijerirata oli kiva Kivoja rasteja

Hotra ja elintarvike ”Oli erittäin antoisa ryhmäytyminen, toivon että tämmöisiä tulee lisää” Sisältösivu vaihtoehto Päivä oli mukava Kiitos mukavasta päivästä Hyvin suunniteltu ja toteutettu päivä = toimii Ei mitään negatiivista sanottavaa Päivä toimi hyvin, oli mukavaa! Ryhmäytyminen onnistui, olemme mahtava tiimi Todella viihtyisä paikka ja mukava henkilökunta Ja parasta täällä oli hyvä kahvi! Ihana sää, mukava miljöö ja mukavat vetäjät Paikka on oikein mukava, tekemistä riitti ja työntekijät olivat hauskoja, kiitos! Viihtyisä paikka, jossa on mukavaa toimintaa Lisää leirejä Tosi kivoja pisteitä ja kannustava ilmapiiri Tosi kivoja aktiviteettejä Mukava paikka ja kauniita maisemia Kiva seikkailurata

18.8 Ammattikampus, liiketalous Sisältösivu vaihtoehto Oli kivaa! Oli mukavaa hengata täällä Hyvä ryhmäytymisleiri, kiitos päivästä Hauska päivä 5/5 Hyviä ohjaajia Hyvää pullaa, kiva päivä

Tehtäviä Tehtäväsivu 19.8 ammattikampus Hyvät tehtävät Kivat näköalat, nättejä taloja Oli kivaa, hienon näköinen paikka Mukavia ja siistejä tehtäviä ja tiimiharjoitteita Hyvä päivä, hyvät harjoitukset ja ohjaus, kiitos! Mukava iltapäivä Kiitos Villa Elban ohjaajille Hyvä, hauska, kaunis paikka Mukavaa ystävien kanssa Vaijeri-rata oli tosi hyvä Kiitos luonto-koulu Hyviä ohjaajia, kaikki olivat mahtavia

20.8. Ammattikampus Kiitos kivasta päivästä Täällä viihtyi! Mukava ja iloinen päivä Kiitos, oli tosi hauskaa Parhaat naurut hetkeen, kiitos myös trampoliinista Kiitos, oli kiva päivä ”Hauska, ryhmähenkeä nostattava päivä”

Ammattikampus Kiitos tästä päivästä Kivaa tekemistä Kiitos kovasti, mukava esterata Jatkakaa samaan malliin! Oli mukavaa ja ihmiset/vetäjät oli mukavia Oli kivaa ja monipuolisia juttuja Todella”ryhmäyttäviä” ja monipuolisesti hauskoja rasteja Oli mukavampaa kuin aluksi luulin Aidosti mukava iltapäivä; Oli hauskaa; Tosi hauska päivä Hauska reissu Hauskoja yhteenvetoja, hauskoja rasteja Hauskoja vetäjiä Oli mukava päivä

Johanna Herrala 8.9 Kaustinen ja Perho Kiitos, oli hauskaa Kiitos kivasta päivästä Kiitos sikakivasta päivästä Kiitos kokemuksista, oli hauskaa Hyvä ruoka, ensi kerralla aurinkoa Hauskaa Hyvät rastit Kiitos! ”Mahtavat ja kannustavat ohjaajat”

10.9 Kannus Hyvä ilmapiiri ja rentoa Kivoja pisteitä Mahtava paikka Hyvät järjestelyt Hyvää ruokaa Siistiä ja nättiä Mukavaa ohjelmaa ja kivat ohjaajat Rastit olivat mukavia ja opettavaisia Todella hauska ja hienosti järjestetty Huippu ohjaajat ”Mukava päivä, teitte ryhmäytymisestä helpompaa”