Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pappilanpuiston: läheisten työpaja klo 14

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pappilanpuiston: läheisten työpaja klo 14"— Esityksen transkriptio:

1 Pappilanpuiston: läheisten työpaja 20.4.2017 klo 14
TEHTÄVÄ 1  Asukkaiden päiväkirjoissa on noussut esiin oheiset asiat Mitä ajatuksia nämä herättävät läheisten näkökulmasta? Päivärytmi, tärkeät asiat, paha mieli / hyvä mieli jne. Pappilanpuiston: läheisten työpaja klo 14 TEHTÄVÄ 2 Yhteistyö palveluntuottajan kanssa Mitkä asiat ovat tärkeitä läheisten ja palveluntuottajan välisessä yhteistyössä? Mitkä käytännöt ovat osoittautuneet hyviksi / huonoiksi?

2 Pappilanpuisto: läheisten työpaja, 20. 4
Pappilanpuisto: läheisten työpaja, Pappilanpuiston asukasprofiili Asukkaita 15 kehitysvammaista henkilöä, joilla on erilaisia tarpeita. Yhteistä kaikille on ympärivuorokautinen tuen ja hoidon tarve. Asukkaiden päivät koostuvat mm. ruokailuhetkistä, omista rentoutumisen ja harrastamisen hetkistä (esim. tietokonehommat tai askartelu) yhdessä oleskelusta ja asioiden hoitamisesta (esim. kauppareissut ja tv:n katselu), työtoiminnasta/päivätoiminnasta, kotiaskareisiin osallistumisesta (esim. siivoaminen ja ruoanlaitto), ajanvietosta läheisten kanssa (kotona tai muualla), retkistä ja liikkumisesta ohjaajien tai läheisten kanssa. Asukkaille on erityisesti tärkeää: kodin ulkopuoliset reissut ja retket hetket läheisten kanssa omat harrastukset kodin asiat: askareisiin osallistuminen ja ruokailuhetket oma tila ja itselle tärkeät asiat siellä yhteinen tila mahdollistaa erilaista tekemistä Asukkaille on tylsintä: odotteluun kuluva aika, kun ohjaajilla ei ole aikaa muiden asukkaiden aiheuttama harmi (meteli, ärsytys)

3 Pappilanpuisto: läheisten työpaja, 20. 4
Pappilanpuisto: läheisten työpaja, Mistä asukkaiden päivät koostuvat? Parasta Kotiaskareet ja ruokailut Yhdessäolo Kodin ulkopuolinen toiminta Harrastukset Läheiset Tylsintä Ei ole tylsää Odottelu

4 Pappilanpuisto: läheisten työpaja, 20.4.2017 Hyvä mieli / paha mieli
Askareet Luonto ja eläimet Kohokohdat – retket ulos Läheisten tapaaminen Harrastukset Muualla käymiset (myös matkat itse) Ohjaajien apu ja aika Lempiruoat Odottelu Terveysongelmat Muut asukkaat Ikävät tunnetilat (syinä esim. kynttilän vieminen haudalle, Tapparan häviäminen)


Lataa ppt "Pappilanpuiston: läheisten työpaja klo 14"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google