Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

VAPAAEHTOISTEN KOULUTUSPÄIVÄ

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "VAPAAEHTOISTEN KOULUTUSPÄIVÄ"— Esityksen transkriptio:

1 VAPAAEHTOISTEN KOULUTUSPÄIVÄ
RUOKAMARTAT Aino Posti

2 RUOKAMARTTAKUVAUS Ruokamartta on vapaaehtoinen martta, joka osallistuu piirin järjestämiin ruokamartta- koulutustilaisuuksiin. Ruokamarttakoulutuksessa opetetaan järjestämään ruokakursseja toisille martoille sekä vetämään piirin kokoamiin ruokateemoihin perustuvia marttailtoja.

3 ruokamarttakoulutukset
Koulutuksia järjestään 4 eri teemasta/ vuosi. Koulutukset vaihtuvat vuosittain ja kestävät n. 4h krt. Koulutukset maksavat 20e, suositus on että yhdistys maksaa koulutuksen. Koulutuksessa esitellään vuoden villivihannes, yrtti, sieni ja marja. Myös uudet ravitsemussuositukset esitellään. Ruokamartta saa essun ja huivin piiriltä. Jokaisesta yhdistyksestä voi olla 1-2 ruokamarttaa samanaikaisesti.

4 RUOKAMARTAN TEHTÄVÄ osallistuu piirin järjestämään ruokamarttakoulutukseen ja allekirjoittaa piirin kanssa ruokamarttasopimuksen järjestää omalla alueellaan opetuskeittiössä piirin pitämien koulutusten pohjalta ruokakursseja ja marttailtoja tuo palautetta ja vinkkejä ruokamarttatoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen edistää yhdistysten välistä yhteistyötä kutsumalla naapuriyhdistysten marttoja yhteisiin tilaisuuksiin. välittää tietoa ja materiaalia ruokateemoista, vuoden villivihanneksesta, yrtistä, sienestä ja marjasta muille martoille raportoi järjestämistään tilaisuuksista piiriin matkalaskun liitteenä

5 Koulutukset 2016 KEVÄT KOTIVARA 13.2.2016
htumakalenteri/kotivara/ PIKKUKOKKIOHJAAJAKOULUTUS htumakalenteri/pikkukokkiohjaajien- koulutus/ SYKSY SIENIRUOKA VARTISSA VALMISTA

6 RUOKAMARTTOJEN Viestintäkanavat
UUDENMAANAMARTTOJEN KOTISIVUT-> RUOKAMARTAT Käyttö: Yleiskatsaus ruokamartoista, mitä ovat. Tieto koko vuoden koulutuksista ja ilmoittautumiset. RUOKAMARTAT FACEBOOK- SIVUT, SULJETTU RYHMÄ Käyttö: Ruokamarttojen yhteiseen viestintään ja yhteydenpitoon, kuvien jakoon, muistutus lähestyvistä koulutuksista ja tapahtumista. RUOKAMARTAT PILVI Käyttö: koulutusmateriaalien jako ja nouto S-posti tarvittaessa, yhteydenotto suoraan yhteen henkilöön. Kehitysideoita viestinnästä?

7 Palautteita ruokamarttakoulutuksista
ruusuja risuja hyviä, uusia reseptejä innostavia aiheita mielenkiintoista hyvä kouluttaja ja hyvin suunniteltu koulutus kivaa kun tapaa muita ruokamarttoja suuremmat tilat ( max osallistujaa) enemmän aikaa (3,5-4h) enemmän koulutuksia ( 4 aihetta/vuosi) enemmän taustamateriaalia kotiin luettavaksi syvällisempää teoriatietoa Liian myöhäinen ajankohta (n ) oman marttakurssin hinnoittelusta olisi voinut saada parempaa tietoa.

8 kiitos


Lataa ppt "VAPAAEHTOISTEN KOULUTUSPÄIVÄ"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google