Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Varjostus Oppia ikä kaikki tarjoaa verkoston jäsenille mahdollisuuden varjostaa kollegaa toisessa oppilaitoksessa. Varjostus on vertaisoppimisen menetelmä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Varjostus Oppia ikä kaikki tarjoaa verkoston jäsenille mahdollisuuden varjostaa kollegaa toisessa oppilaitoksessa. Varjostus on vertaisoppimisen menetelmä."— Esityksen transkriptio:

1 Varjostus Oppia ikä kaikki tarjoaa verkoston jäsenille mahdollisuuden varjostaa kollegaa toisessa oppilaitoksessa. Varjostus on vertaisoppimisen menetelmä oman osaamisen kehittämiseksi. Varjostuksessa opittavan tai kehitettävän asian tulee sisältyä oman organisaation ja henkilön kehitys- ja koulutussuunnitelmaan Varjostuksen kesto on 3-5 päivää. Sovi hyvissä ajoin varjostuksen tarkka ajankohta ja järjestelyt. Varjostus on mahdollista: Yksittäisten työntekijöiden tai tiimien kesken Eri aineiden opettajien kesken Saman tai eri oppilaitoksen tai eri kuntien oppilaitosten kesken Yksityisten yritysten tai organisaatioiden kesken Varjostusjakso sisältää: Tavoitteiden asettamisen, suunnittelun, varjostusparin etsimisen Varjostukset vastavuoroisesti puolin ja toisin Yhteisen oppimiskeskustelun: oppimisen arvioinnin sekä toiminnan ja tulosten tutuksi tekemisen omassa organisaatiossa Yhteisen palautteen Oppia ikä kaikki-verkostolle ”Oppia ikä kaikki”-hanke: Korvaa 1000€ molempien varjostusosapuolilen taustaorganisaatioille varjostuksesta aiheutuneista kuluista. Täytä varjostushakemus osoitteessa: Varjostuksen jälkeen arvioi toimintaa ja sen vaikuttavuutta osoitteessa: Lisätietoja projektipäällikkö Jonna Tuovinen p tai oman organisaation ”Oppia ikä kaikki” –verkoston yhteyshenkilöltä.


Lataa ppt "Varjostus Oppia ikä kaikki tarjoaa verkoston jäsenille mahdollisuuden varjostaa kollegaa toisessa oppilaitoksessa. Varjostus on vertaisoppimisen menetelmä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google