 aihealue on selkeästi rajattu ja rajausta on perusteltu  valittu näkökulma on innovatiivinen ja uutta luova  käsiteltävä aihe on kuvattu tarkoin mutta.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Savonia-ammattikorkeakoulu Liiketalous Kuopio | Opinnäytetyön aihe
Advertisements

Eeva-Leena Aittoniemi
Opiskelijan arviointi työpaikalla
Tieteellisen tekstin kirjoittamisvaiheet
Opiskelijan arvioinnin kokonaisuus työssäoppimisjaksolla
Tiedon kuvaaminen Opasnet-wikissä Virpi Kollanus THL / YMAL Avoimen arvioinnin ja Opasnetin käyttökoulutus -seminaari
USKONTO/aineenopettajat AD 4 Ryhmäkokoontuminen Martin Ubani, FT, TM Uskonnon didaktiikan yliopistonlehtori SOKLA.
Muistin apuvälineet ennen koetta
T IEDOSTA M ENESTYS Hämeenlinnan kaupunki Asiakastyytyväisyys 2013 – Lasten ja nuorten palvelut Varhaiskasvatus Tutkimusraportti Mikko Kesä Minna.
MIKÄ ON RIITTÄVÄ SELVITYS Arkeologisessa inventoinnissa
Ura- ja rekrypalvelut Uraseurannat 5 vuotta valmistumisesta Vuosina 2003 ja 2005 valmistuneille Sijoittumisseurann at 1 vuosi valmistumisesta
AINEISTOLÄHTÖINEN (eli LAADULLINEN) TUTKIMUSPROSESSI
Pedagogiset haasteet tutkimuksessa: kirjapakettikurssi Kevät – syksy 2014.
Toteuttava taho: nimi: pvm: 11. joulukuuta 2014 OPINNÄYTETYÖ Valttikiri.
Yhteiset kompetenssit Muokataan… ja täsmennetään.
Siivikkala, Metsäkylä, Viljakkala Opetuspäällikkö Leena Pöntynen
Ajattelu ja oppimaan oppiminen Oppimisvahvuuksien ja -heikkouksien tiedostaminen Tutkiva ja luova työskentelyote Yhdessä oppiminen Luottaminen omiin näkemyksiin.
CS30A Case Course in Strategy consulting CS30A Case course in strategy consulting: 2. Infoluento.
TEORIALÄHTÖINEN (eli MÄÄRÄLLINEN TUTKIMUSPROSESSI
Opinnäytetyön tekijä: Etunimi Sukunimi
Ongelmaperustainen oppiminen
RTA seminaarityö sisältöohjeita Juhani Kiiras
OHJELMOINTITAITO ICT02D 12 ECTS. OPINTOJAKSON TOTEUTUS  KESTO: –  AVOIMEN OPISKELIJAT: – YKSI LUOKA (SUOMI) – LUOKKA ICT02O-1.
ESSEEN KIRJOITTAMINEN
Seminaarityön rakenteesta
Kurssityön laatiminen Puolalanmäen lukio VA4 syksy 2006 Anne Lindholm.
Taitava oppija Osaa yhdistellä tasapainoisesti erilaisia oppimistyylejä. On tietoinen siitä, miten itse oppii parhaiten. Pyrkii laajentamaan omia oppimisen.
Essee – tekstien jalokivi
Opiskelutekniikan palaute Analyysin tekeminen systemaattisuus: –tehtävänannon tarkka lukeminen –kurssipäiväkirjan asioiden kertaaminen –oppimispäiväkirjan.
KRIITTINEN ELI KOMMENTOITU REFERAATTI
Insinöörityö: Suomen transitoliikenteen rakenne, tavaravirrat ja tulevaisuus. (-04) Tekijä: Andrei Danichevski Valvoja/Ohjaaja: Markku haikonen.
Tieteellisen tekstin konventioita Anna Hermiö
LET Kandiryhmä Piia Näykki & Jonna Malmberg.
KYSELYT SOVELTUVUUSKOKEESSA Kuullun ymmärtäminen, kuinka hyvin hakija kykenee pitämään kuulemaansa tietoa mielessä, keskittymiskyky, ohjeiden ymmärtäminen.
Otsikkoesseen kirjoitusprosessi. Prosessin työvaiheet 1. Aineistoon ja tehtävänantoihin tutustuminen 2. Valitun tehtävän avaaminen 3. IDEOINTI 4. Näkökulmien.
Tieteellisen artikkelin kirjoittaminen
Tieteellisen tekstin konventioita
mielipidekirjoitelma
Ainetyöryhmien työn aloitus
Tutkielman teko-ohjeet
Essee – tekstien jalokivi
Tutkimus terveystiedonopetuksessa
Luentokurssi Hanna Tervanotko
Tietoturva internetissä
Tutkimuksen objektiivisuus
Johdantoseminaari.
Mitä tehtävänanto voi määrätä?
Englanti 8. lk LV – 2017.
Luonnontiedeaiheinen projekti
Vastaustekniikka oppimispäiväkirja.
Tavoitteet ja arviointi
Sähköiset yo-kirjotukset
Äi9 Aineistopohjainen essee
Tieteellinen kirjoittaminen
KRIITTINEN ELI KOMMENTOITU REFERAATTI
ESSEE.
IPPO-MALLI Toimintamalli opetuksen
Kansainväliset suhteet Uutistapahtumien seuraaminen
Uskonto ja kriisit nuoren elämänkulussa
Kirje, sähköposti, blogi
DEMO 5 Sonja Betancourt, FM
K 4.3. Kandidaatin tutkielma ja tutkielmaopinnot (10 op)
TIETEELLINEN TUTKIMUS (7ET)
Kirjoittamisen perusoppeja
18. Turvallisesti vesillä ja jäällä
Jonna Malmberg & Piia Näykki
Vinkkejä juridiikan opiskeluun
Opintojen mitoitus suhteessa opintopistemäärään
Vinkkejä juridiikan opiskeluun
Kouvolan Yhteislyseon
Esityksen transkriptio:

 aihealue on selkeästi rajattu ja rajausta on perusteltu  valittu näkökulma on innovatiivinen ja uutta luova  käsiteltävä aihe on kuvattu tarkoin mutta tiiviisti  aihetta on tarkasteltu monipuolisesti perustellen ja kriittisesti teoriatietoon integroiden  tehtävässä on käytetty monipuolisesti kansainvälisiä ja kansallisia sekä aiheen kannalta relevantteja lähteitä (tieteellisiä ja oppikirjoja)  pohdinta on kriittistä suhteessa valittuun näkökulmaan  ryhmän oppimista on arvioitu ryhmän oppimistavoitteiden mukaisesti, monipuolisesti ja kriittisesti  ryhmän työskentelyä ja sen kehittämistarpeita on arvioitu monipuolisesti ja kriittisesti  lähdeviitteet ovat asianmukaiset ja huolellisesti merkityt  tehtävän rakenne on looginen ja kieliasu selkeä

 aihealue on selkeästi rajattu  valittu näkökulma on ajankohtainen ja tärkeä  käsiteltävä aihe on kuvattu tarkoin mutta teksti vaatisi tiivistämistä  aihetta on tarkasteltu perustellusti ja teoriatietoon integroiden  tehtävässä on käytetty jonkin verran kansainvälisiä ja monipuolisesti kansallisia ja aiheen kannalta relevantteja lähteitä (tieteellisiä ja oppikirjoja)  pohdinta on kriittistä suhteessa valittuun näkökulmaan  ryhmän oppimista on analysoitu ryhmän oppimistavoitteiden mukaisesti  ryhmätyöskentelyä ja sen kehittämistarpeita on analysoitu  lähdeviitteet ovat asianmukaiset ja huolellisesti merkityt  tehtävän rakenne on looginen ja kieliasu selkeä

 aihealue on rajattu asianmukaisesti  valittu näkökulma on tuotu esille, mutta se ei edusta erityistä innovatiivisuutta tai ajankohtaisuutta  aihetta tarkastellaan suhteessa valittuun näkökulmaan tuottamalla esimerkkejä ja suuressa määrin kirjallisuutta referoiden  tehtävässä on käytetty suppeahkosti kansainvälisiä lähteitä, lähteet ovat pääosin kansallisia (tieteellisiä ja oppikirjoja)  pohdinta on toteavaa  ryhmän oppimista on kuvattu ryhmän oppimistavoitteiden mukaisen toiminnan avulla ja oppimisen merkityksestä ryhmälle on esitetty esimerkkejä  ryhmä kuvaa toimintaansa ryhmänä ja tuottaa esimerkkejä työskentelyn kehittämistarpeista  lähdeviitteet ovat asianmukaiset  tehtävä on rakenteeltaan asianmukainen ja kieliasu pääosin selkeä

 aihealueen rajaus on puutteellinen  valittua näkökulmaa ei tuoda tehtävässä riittävän selvästi esille  aihetta tarkastellaan ymmärrettävällä tavalla, mutta kritiikittömästi ja teksti on luonteeltaan lähdeteoksia referoivaa  ryhmän oppimistavoitteet on esitetty, mutta tavoitteiden saavuttamisen arviointi on puutteellista  ryhmä kuvaa ryhmänsä työskentelyä, mutta ei esitä kehittämistarpeita  tehtävässä on käytetty vain muutamia kansallisia lähteitä (tieteellisiä ja oppikirjoja)  lähdeviitteet ovat asianmukaiset, mutta jossain määrin puutteelliset  tehtävän rakenteessa on puutteita ja kieliasu on jokseenkin selkeä

 aihealueen rajaus on erittäin puutteellinen  valittua näkökulmaa ei tuoda tehtävässä selkeästi esille  aihetta tarkastellaan kritiikittömästi ja teksti on luonteeltaan lähdeteoksia referoivaa  ryhmän oppimistavoitteet on kuvattu, mutta niiden saavuttamista ole arvioitu  ryhmän työskentelyn kuvaus on puutteellista  tehtävässä ei ole käytetty tieteellisiä lähteitä ollenkaan, vain oppikirjoja  lähdeviitteet ovat puutteelliset  tehtävän kieliasussa ja rakenteessa on puutteita