Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tavoitteet ja arviointi

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tavoitteet ja arviointi"— Esityksen transkriptio:

1 Tavoitteet ja arviointi
Luku- ja leffapiiri Tavoitteet ja arviointi

2 Mitä opitaan? Luku- ja leffapiirissä opitaan luettavan valintaa ja etsintää. Luku- ja leffapiirissä opitaan elokuvien valikointia ja analyyttistä katsomista. Luku- ja leffapiirissä opitaan omien mielipiteiden ilmaisua ja perustelemista. Luku- ja leffapiirissä opitaan muiden näkemysten huomiointia keskustelussa. Luku- ja leffapiirissä opitaan keskustelutaitoja. Luku- ja leffapiirissä nautitaan kulttuurista ja viihdytään. Ymmärretään, että nämä ovat tärkeitä asioita.

3 Miten opitaan? Asioita opitaan viestimällä erilaisissa vuorovaikutustilanteissa tarkoituksenmukaisesti. hakemalla tietoa eri tietolähteistä. hyödyntämällä erilaisia viestintä- ja vuorovaikutusvälineitä. laatimalla kirjallisia ja suullisia töitä ja esityksiä yksin tai ryhmässä. hyödyntämällä luetunymmärtämisen ja tekstintuottamisen taitoja. ymmärtämällä äidinkielen sekä kulttuurin merkitystä ihmisen elämässä.

4 Opiskelija oppii arvostamaan kirjoista ja elokuvista saamiaan kokemuksia ja hyödyntämään niitä omassa elämässään. Opiskelija valitsee ohjatusti elokuvia ja kirjoja. arvioi ohjatusti omaa oppimistaan. lukee kirjoja ja katsoo elokuvia. (arvosana 1) Opiskelija valitsee elokuvia ja kirjoja. arvioi omaa oppimistaan. lukee kirjoja ja katsoo elokuvia. (arvosana 2) Opiskelija valitsee itsenäisesti elokuvia ja kirjoja. arvioi perustellusti omaa oppimistaan. tutustuu monipuolisesti kirjallisuuteen ja elokuviin. (arvosana 3)

5 Opiskelija osaa keskustella kirjoista ja elokuvista ja hän osaa tulkita kirjallisuutta ja elokuvia.
Opiskelija ilmaisee ja perustelee ohjatusti mielipiteensä ja ottaa muiden näkemyksiä huomioon keskusteluissa. hän tekee omaa oppimistaan näkyväksi osallistumalla opetukseen ja muuhun toimintaan, esim. ryhmätöihin. hän käyttää ohjatusti tulkinnan peruskäsitteitä. (arvosana 1) Opiskelija ilmaisee ja perustelee mielipiteensä ja ottaa muiden näkemyksiä huomioon keskusteluissa. Hän tekee aktiivisesti omaa oppimistaan näkyväksi osallistumalla opetukseen ja muuhun toimintaan, esim. ryhmätöihin. hän käyttää tulkinnan peruskäsitteitä. (arvosana 2)

6 Opiskelija ilmaisee ja perustelee monipuolisesti mielipiteensä ja ottaa muiden näkemyksiä huomioon keskusteluissa. hän tekee omaa oppimistaan näkyväksi osallistumalla aktiivisesti opetukseen ja muuhun toimintaan, esim. ryhmätöihin. hän käyttää monipuolisesti ja perustellusti tulkinnan käsitteitä. (arvosana 3)

7 käytännössä Jokaisella kerralla on oma teemansa, jota käsitellään.
Jokaisella kerralla opiskelija antaa pienen näytön kyseisen teeman oppimisesta. Näyttönä voivat olla muistiinpanot, keskustelu, pieni testi tai muu vastaava. Jokaisella kerralla luetaan myös kaunokirjallista teosta esillä olevan teeman lisäksi. Lukemastaan opiskelija pitää lukupäiväkirjaa (kirjan väliin.)


Lataa ppt "Tavoitteet ja arviointi"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google