Sivistystoimen tuloskortti 2013

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
ERITYISOPETUKSEN UUDELLEENORGANISOINTI MYNÄMÄESSÄ VUONNA 2011
Advertisements

SUOSITUKSET • viisi ministeriötä - sosiaali- ja terveysministeriö - opetus- ja kulttuuriministeriö - ympäristöministeriö - liikenne- ja viestintäministeriö.
Lyhyesti kasvun ja oppimisen tuesta esiopetuksessa
Kehittämistoiminta Terttu Kiviranta kehittämisjohtaja
FinELib 10 vuotta Kuntarakenteen muutoksesta kirjasto- ja tietopalvelujen kannalta Kristiina Kontiainen Etelä-Suomen lääninhallitus.
Ajankohtaista kirjastotoimesta Asiakkuus verkossa ja livenä Anneli Ketonen.
Tomi Kiilakoski Kuopio
Perusopetus- ja nuorisojohtaja Marjut Nurmivuori
Työhyvinvointisuunnitelma työhyvinvointityön pohjana
Imatran hyvinvointipalveluiden organisaatiouudistus
tehokkaampi tapa toimia!
Nuorten palvelut kuntauudistuksen pyörteissä/ jälkimainingeissa Johanna Siekkinen Nuorisotoimenjohtaja.
Koulutus, kulttuuri, taide ja valtion kotouttamisohjelma Marjo Mäenpää Opetus- ja kulttuuriministeriö FARO ry. seminaari
J Kangasniemi 2010 Valtion rahoittama opetustoimen henkilöstökoulutus Tätä kalvosarjaa päivitetään verkossa. Varmistathan että käytössäsi on viimeisin.
1 TERVEYSTOIMI Terveystoimen strategia Arvot, toiminta-ajatus ja visio Kriittiset menestystekijät Arviointikriteerit ja mittarit Terla
Päivähoidon liikunta.
Röykän koulu Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset, kevät 2014 Vastauksia yhteensä 87 kpl.
Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma
Hankkeessa mukana kaikki Kanta-Hämeen 11 kuntaa Forssan seutukunta (Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä) Hattula, Hämeenlinna, Janakkala ja Riihimäen.
Case Omnia, LAHP10SEA : Atto-aineita osittain työssäoppien päiväkodissa, sosiaali ja terveysalan pt.
Eviva-hanke Vertaistukea ja voimaa ryhmätoiminnoilla päivät Sanna Forsell Ikääntyvien ja iäkkäiden Hankekoordinaattori, Eviva-hanke Turun kaupunki,
Sivistystoimen tuloskortti 2012
MANNER-SUOMEN MAASEUTURAHASTO
Kaikkien aikojen Porvoo Alla tiders Borgå Miten nuorisopalvelut selviää palikkaleikkien myllerryksessä?
OPPILAS- JA OPISKELIJAHUOLTOLAKI
Yhteishaku Sähköisen yhteishaun ohjeistus.
T A M P E R E E N K A U P U N K I Etunimi Sukunimi1 Innovatiivisuus ja kehittäminen kunnan tietotuotannon ja arvioinnin näkökulmasta Riitta Juusenaho.
VAIKUTTAVUUS Kriittinen menestystekijä Arviointikriteerit
Elinvoimainen ja oppiva kaupunkiseutu
Toimintamenojen hallinta Toimintamenojen hallinta Talous Palvelujen järjestäminen Henkilöstö Asiakas ja kaupunkilainen Elinvoimainen ja kilpailukykyinen.
Oppisopimuskoulutuksen laadunhallintaa oppisopimuskoulutuksen järjestäjän toimesta Tuula Hoivala, Pirkanmaan oppisopimuskeskus
Oulaskankaan yhteistoiminta alue Alustava toimintasuunnitelma 02/2007 – Vaihe 1 esiselvitys Vaihe 2 yhteistoiminta- alueen suunnittelu Vaihe.
Toimialojen asiakasprosessit ja toiminnanohjauksen tukiprosessit alkaen (KV §135/13)
Imatran kaupungin organisaatiouudistus
UUDET OPETUSSUUNNITELMAT – UUDENLAISIA TAITOJA
Sisältö Hankkeen tausta, tarkoitus, tavoite ja tulokset Terveystottumuksiin vaikuttaminen Toimenpideohjelmat: tupakkatuotteiden ja päihteiden käytön vähentäminen.
TORNION KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT STRATEGIA
 Johdanto  Alue- ja kuntayhteistyö  Kaupungin tehtävät  Elinkeinotoimi  Peruspalvelut  Yhdyskuntarakenne  Talous  Henkilöstö/tavoitteet.
Opetussuunnitelma uudistuu Syksy 2016 Perusopetuksen opetussuunnitelma (ops) uudistetaan noin 10 vuoden välein. Taustalla valtioneuvoston asetus, jossa.
Pohjois-Suomen Lasten Kaste -hanke Oulun eteläisen alueen osakokonaisuus Sirkka Kiilakoski Toimiva arki, hyvinvoiva lapsi -seminaari.
© HAUS Vaikuttavuus ja palvelukyky Taloudelliset resurssit ja mahdollisuudet Uudistuminen ja henkilöstön työkyky Rakenteet ja prosessit Viihtyisä ja toimiva.
Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen palvelutuotannon prosessikartta Marja-Liisa Vainionpää FCG.
Kuntastrategian tarkistaminen
Mika Heikkilä / Valtuustoseminaari / Lapin sairaanhoitopiiri Tuottavuusohjelma vuosille
J YVÄSKYLÄN YLIOPISTO EFQM- MALLI 2013.
KASVA JA OPI LEMPÄÄLÄSSÄ - VAHVA SILTA TULEVAISUUTEEN -
Saumat tulevaisuuteen -tapahtuma 2016 Toisen asteen koulutuksen mahdollisuuksia ja odotuksia Raija Meriläinen, opetusneuvos, KT Ammatillisen koulutuksen.
Terveisiä kentältä erikoissairaanhoidon näkökulmasta
Sivistystoimi 2016.
Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto
Puistokaudun päiväkotikoulu
Kasva ja Opi Lempäälässä
Strategia 2016 – 2020 Koululautakunta.
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä
Huoltajakysely2017 Jynkänlahden koulu
Luova ja osallistava Suomi Kreativa och delaktiga Finland
Helsingin tila ja kehitys 2016 tilastokuviot
LAPE Lasten ja perheiden palveluiden muutosohjelman tavoitteet ja toimeenpano Lasten- ja nuorisopsykiatrian koulutuskokonaisuus 31.8, 6.9, Seinäjoki.
HYVINVOINTI- JA SIVISTYSPALVELUJEN TOIMIALA Kaupunginvaltuusto
Asiakas Esiopettaja/kelto
Opetustoimi osana Jyväskylää
KASTE-OHJELMAN HANKKEET VUOSILLE
Hallinto: hallintojohtaja Talous: talousjohtaja
AVIen asiakaslähtöinen toiminnan kehittäminen
Taina Seppälä-Kolkka / S12!78
Kuntien palvelutuotannon kustannuksia
Mitä kunta tekee tulevaisuudessa?
Koivurinteen päiväkodin kehittämissuunnitelma
Kaupunkistrategian laadinta
Ylihyvää elämää Vaasan kotihoidon strategia
Esityksen transkriptio:

Sivistystoimen tuloskortti 2013 Sivistystoimi NÄKÖKULMA JA KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT KESKEISET TAVOITTEET 2013 OPERATIIVISET TOIMET JA KEINOT MITTARIT JA TAVOITETASO 2013 SEKÄ VASTUUTAHO ASIAKKAAT 1. Sivistystoimen palvelut tukevat jatkumoa lap-suudesta aikuisuuteen ja vanhuuteen. 1.1. Toimialalla on eri ikäryhmille suunnattuja palveluja 1.2. Tyytyväinen asiakas. 1.1.1. Varhaiskasvatuspalveluja on saatavilla riittävästi ja palvelun tarpeen mukaisesti 1.1.2. Oppilaiden / opiskelijoiden edellytysten mukaiset opetusjärjestelyt. 1.1.3. Kirjastopalvelujen markkinoinnin tehostaminen 1.1.4. Etsivän nuorisotyön kehittäminen 1.1.5. Alle tunnin viikossa liikkuvien nuorten liikunnan määrän lisääminen 1.1.6. Museoiden taide- ja kulttuuripedagogiikan kehittäminen 1.2.1 Palvelujen kehittäminen asiakaslähtöisesti 1.1.1.Täyttöaste 100 %, palvelujen piirissä olevien lasten määrä 1.1.2.Ylioppilastutkinnon tulokset (pakolliset aineet / YTL:n tilasto ) > valtakunnan keskiarvo. Raportointi 1.1.2. Perusopetuksen oppilaista 100% saa päättötodistuksen. 1.1.3. Lainat + käynnit / asukas 1.1.4. Etsivällä nuorisotyöllä tavoitettujen nuorten määrä. 1.1.5 Kouluterveyskyselyjen 2011 ja 2013 tulosten vertailu 1.1.6. Tuotettu verkkopedagogiikan opetusmateriaali ja opetustilanteiden määrä 1.2.1. Asiakastyytyväisyyskyselyt joka toinen vuosi >3,7 (1-5) PS

PS 8.4.2017 NÄKÖKULMA JA KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT KESKEISET TAVOITTEET 2013 OPERATIIVISET TOIMENPITEET / KEINOT MITTARIT JA TAVOITETASO 2013JA VASTUUTAHO PROSESSIT 2.Tehokkaat avain- ja palveluprosessit 2.1. Prosessimaisesti tuotetut palvelut 2.1.1. Palveluprosessien itsearviointi. 2.1.2.Laadunhallintajärjestel-män käyttöönottaminen 2.1.1. Palveluprosessien kehittämistoimet 2.1.2 Oman toiminnan arviointimenetelmien laadinta PS 8.4.2017

PS 8.4.2017 NÄKÖKULMA JA KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT KESKEISET TAVOITTEET 2013 OPERATIIVISET TOIMENPITEET / KEINOT MITTARIT JA TAVOITETASO 2013 SEKÄ VASTUUTAHO JOHTAMINEN, OSAAMINEN JA HENKILÖSTÖ 3. Johtaminen muuttuvassa toimintaympäristössä. 3.1.Osaava henkilöstö tekee tavoitteellista työtä muuttuvassa ympäristössä. 3.2.. Henkilöstön työhyvinvoinnin tukeminen muuttuvassa toimintaympäristössä. 3.1.1. Kehityskeskustelut . 3.2.1. Työhyvinvointia ylläpitävät toimenpiteet. 3.1.1.Kehityskeskusteluaste yksiköissä 100 %. Raportointi. Yksikön esimies. 3.2.1. Henkilökunnan työtyytyväisyyskysely(1-5, >3). Henkilöstöhallinto. PS 8.4.2017

PS 8.4.2017 NÄKÖKULMA JA KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT KESKEISET TAVOITTEET 2013 OPERATIIVISET TOIMENPITEET / KEINOT MITTARIT JA TAVOITETASO 2013 SEKÄ VASTUUTAHO TALOUS 4. . Palvelurakenteen sopeuttaminen vallitsevaan taloustilanteeseen. 4.1 Palvelurakenteen muutos voimavaroja yhdistämällä. 4.2. Tulokertymän vahvistaminen 4.1.1. Palveluyksiköiden ja palvelutuotannon uudelleenjärjestäminen. 4.2.1.Palvelumaksujen suhteuttaminen palvelujen järjestämisestä aiheutuviin kustannuksiin 4.1.1. Päivähoitopaikan hinta vertailukuntien tasoa 4.1.1.Perusopetuksen ja lukiokoulutuksen kustannukset / oppilas vertailukuntien tasoa 4.1.1. Kulttuuri- ja kirjastopalvelujen sekä liikunta- ja nuorisopalvelujen nettokustannukset / asukas 4.2.1.Palvelumaksut vertailukuntien tasoa PS 8.4.2017

Sivistystoimi on kuntalaisen elinikäinen kumppani Sivistystoimi on kuntalaisen elinikäinen kumppani. Kasvun, oppimisen ja hyvinvoinnin mahdollistamisella tarkoitetaan sivistystoimen palveluja joita ovat varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, lukiokoulutuksen, vapaan sivistystyön, nuorison, liikunnan, kulttuurin ja kirjaston palvelut.