Pajuniemi Oy ja Krunex Oy Luomu ammattikeittiöissä.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Lahti kansalliseksi ympäristökaupungiksi sekä edelläkävijäksi kansallisen ilmasto- ja energiastrategian toteuttamisessa.
Advertisements

Gourmet herkkuja ravintola- ja kotikeittiöihin
RuokaKouvola2020 TR/Ohjausryhmä Kouvolan kaupunki.
Toimitusjohtajan katsaus. Liikevaihto Kotimaa Vienti.
PAKKAUSMERKINNÄT KERTOVAT TUOTTEISTA
Lähikeittiöneuvojat ammattikeittiöiden apuna hankintalain soveltamisessa Elintarvikeyrittäjyyden kehittämisen hankeseminaari Pohjois-Karjalan Aikuisopisto.
OSTA LÄHELTÄ – KEHITÄ KUNTAASI
Elintarvikekuljetukset Oulu
Suomalaisen ruuan brändit ja laatutekijät
Keravan Energia Oy © Jussi Lehto Keski-Uudenmaan finanssilounas Energia tulevaisuuden kilpailutekijänä Toimitusjohtaja Jussi Lehto Keravan.
MUUTTUVA ASIAKAS Haasteena yritystoiminnalle
Asiakkuudet luovalla alalla
Kuluttajapoliittinen katsaus
Tulikivi tulevaisuudessa. Tuottaa koteihin lämpöä ja viihtyisyyttä korkealaatuisilla, sisustukseen sopivilla merkkituotteilla. Liiketoiminta-alueetLiikeidea.
Kansantaudit.
Kalamarkkinat kansainvälistyvät osaksi elintarviketaloutta Jari Setälä Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos Kalantutkimuspäivät 2002 Rauma.
Lähiruoan merkitys viljelijöiden ja alueen taloudelle Paikallistalous-hanke: Lähiruokaa ja lähienergiaa Keskisen Uudenmaan kehittämisyhdistys, Kehu ry.
Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalvelut
Turun kaupungin kestävät hankinnat
Yritykset ja yhteisöt ostajina ”Kaiken takana on…ihminen”
Pienet ja keskisuuret tavarantoimittajat kaupan yhteistyökumppaneina - HoReCa-tukkukaupan näkökulma Järjestöpäällikkö Ilkka Nieminen Päivittäistavarakauppa.
Projekti: Iso rinkeli.
Luomu julkisen sektorin ammattikeittiöissä Risto Pitkänen/ Finfood Luomu Finfood – Suomen Ruokatieto ry
LÄHIRUOKA – YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN RUOKA
Ympäristömatkailijan odotukset , Savonia Lehtori, hankepäällikkö Irma Kärkkäinen EkoCentria Savon ammatti- ja aikuisopisto.
Tervetuloa LADECiin Tomi Tura. LADEC lyhyesti Tukee Lahden kaupunkiseudun elinkeinoelämän uusiutumista ja kasvua Syntyi vuoden 2013 alussa Lahden tiede-
Missä menee suomalaisten ruokakulttuuri?
RUUAN TURVALLISUUS SUOMALAISESSA RUOKAKETJUSSA
Ruokaketjun kehittämisellä hyvinvointia koko maakuntaan Pro Ruokakulttuuri päätösjuhla , Ulla Mehto-Hämäläinen.
1 Työhyvinvointi ja johtaminen kilpailutekijäksi Työvoimapula 2012 ? Kaikkien kyvyt käyttöön -seminaari Joni Hautojärvi Norilsk Nickel Harjavalta.
Biologinen turvallisuus elintarvikekuljetuksissa ja varastoinnissa Kuljetus- ja logistiikkaseminaari Veli-Mikko Niemi Maa- ja metsätalousministeriö.
Huippuostajat Fiksu kysyntä luo markkinoita yritysten uusille ratkaisuille Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
PAIKALLINEN HYVINVOINTI
Riittääkö Suomessa puu? Kevät 2015
Paikallistalous-hanke Lähiruokaa ja lähienergiaa Keskisen Uudenmaan kehittämisyhdistys, Kehu ry.
Matkailun mahdollisuudet käyttöön! PAMin kärkiteemat kevät 2013.
TALOUDELLINEN VASTUU.
Lahti kansalliseksi ympäristökaupungiksi sekä edelläkävijäksi kansallisen ilmasto- ja energiastrategian toteuttamisessa.
Sydämen ja omantunnon lautanen Tavoitteena ekologinen ja eettinen ruoka Vihreiden ruokapoliittinen linjapaperi Hyväksytty puoluehallituksessa
Kalatalouden tulevaisuuden mahdollisuudet
VERKKOLEHTI UUSI SUOMI – MAHDOTON YHTÄLÖ? Tampereen yliopisto Markku Huusko.
Laatu ammattikeittiössä
Ryhmätyö Kasvualojen etsintä Internetin kanavien kautta.
Tykätään – ostetaanko? Kuluttaja ja luomu Tämän materiaalin tuottamiseen on käytetty MMM:n menekinedistämisrahaa.
Ateriapalvelun tyytyväisyyskysely Tulokset 2016 (vert.2015)  Kyselyyn vastasi 117 asiakasta (120) – Miehiä 42 vastaajaa (54) – Naisia 69 vastaajaa.
KANSANTALOUS 3 KYSYNTÄ JA TARJONTA 1© Timo Lindholm, Juhani Kettunen ja Edita Publishing Oy.
RUUAN REITTI: LIHA SUOMALAISIA TUOTANTOELÄIMIÄ LIHAA LAUTASELLE Suomessa käytetään lähinnä lypsylehmistä, nautakarjasta, broilereista, sioista ja lampaista.
Suomen teollistumisen edellytykset 1.Raaka-aine kotimaasta Suomessa riitti puuta -> sahateollisuus Euroopassa kysyntää puulle Myöhemmin ryhdyttiin valmistamaan.
TURVE On muodostunut kuolleista kasvin osista maatumalla kosteissa olosuhteissa. Kasvava turvekerros syntyy, kun kasvit eivät pääse hajoamaan hapenpuutteen.
UUSIA TUULIA JA MAKUJA MAAILMALTA
Kemian opetuksen visiot kemianteollisuuden näkökulmasta
Kasvatus- ja opetuslautakunta/huhtikuu 2017
Alkutuotannon arvonlisäys Etelä-Pohjanmaan seutukunnissa 2014
Kanavan suosio kasvaa mobiili turvallisuuskysymykset
Tehtävä s. 67 a) -Vienti romahti 2008 ja on jäänyt alemmalle tasolle. -Sitä seurannut tulojen olematon kasvu ja työttö- myyden kasvu näkyvät kysynnän ja.
TUNNE TOISET - TUNNE ITSESI
Pori Marko Jori.
Talousnäkymät ja niiden haasteet
Suoramyynnissä mahdollisuus
Hanasaari ruotsalais – suomalainen kulttuurikeskus
MAKROTALOUSTIEDE KANSANTALOUDEN TILINPITO
Herkkuammatti-kampanja
Paikallista ruokaa päivittäistavarakauppaan elintarvikealan mikroyritysten valmentaminen päivittäistavarakaupan yhteistyökumppaneina Ilkka.
Etelä-Pohjanmaan seutukunnat Alkutuotannon arvonlisäys 2016
Luonnontuotteista kasvua Kaakkois-Suomeen
Yhteinen keittiö -hanke
Työllisyysrakenne ja työvoiman kohtaanto
Luonnontuotealan tulevaisuuden näkymät Suomessa
El Collao Roble Tuotetiedot Tuottaja: Francisco Gomez Maa: Espanja Alue: Alicante Alkoholiprosentti: 13.5% Rypaletyyppi: Cabernet Sauvignon %, Monastrell.
Ravitsemussitoumus-toimintamallin julkistamistilaisuus
Esityksen transkriptio:

Pajuniemi Oy ja Krunex Oy Luomu ammattikeittiöissä

Luomutuotteemme ✓ Tuoreliha jauhelihasta arvo-osiin kuluttajapakattuna ja sk- pakkauksissa ✓ Leikkeleet, makkarat, lenkit ✓ Joulukinkut ✓ Jalostamme luomupossua, -nautaa ja –karitsaa ✓ Valmisruokaa luomussa ✓ Perunamuusi ✓ Possunfilee kermakastikkeessa ✓ Jauhelihapihvi ja karitsanjauhelihapihvi ✓ Luomureissari ✓ ja lisää tulossa ……

✓ Krunexille uudet toimitilat 2010 ✓ Merkittävät kone- ja laiteinvestoinnit ✓ Yhteistyö Heinon Tukun kanssa aloitettu ✓ Teemme paljon yhteistyötä alkutuotannon kanssa luomun raaka- ainepohjan kasvattamiseksi ja saatavuuden parantamiseksi ✓ Tuomme jatkuvasti uusia tuotteita luomuun ✓ Suuria makuja pieneltä tilalta. Luonnollisesti Pajuniemi Miten kehitämme toimintaamme luomussa ?

✓ Ilmastovaikutus ✓ Eettiset valinnat ✓ Ruoka-allergiat ✓ Yhä kasvava joukko kuluttajia tekee tietoisia valintoja ruuan suhteen ✓ Lähiruoka ✓ Uusille ateriatuotteille on kysyntää ✓ Elintarvikkeet käsitetään hyvinvointituotteena ✓ Kuluttajien ja kaupan valmius luomuun ✓ Julkisen ruokailun linjapäätökset luomun suhteen ✓ Luomun kasvun merkittävimmät haasteet Suomessa Ruokavalintojen merkitys kasvaa tulevaisuudessa

Kiitos!