OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI!

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Aivoverenkiertohäiriöt AVH
Jokapäiväinen elämä Sivujen perusrakenne Johdanto Matkustaminen-osioon
makramee-tekniikalla
Olet todella väsynyt ja turhautunut……
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
OLISIKO SINUSTA JOHTAJAKSI?. Johtajaksi kasvetaan, ei synnytä.
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
Naisena olemisen ihanuus! Loistava, tuntematon Naiskirjailija
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Jumalan kanssa.
Palautteen antaminen ja vastaanottaminen
Moodlen ohje opiskelijoille
Mies kysyi ”Kokeilisimmeko uusia asentoja tänä iltana?"
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Vaikuttaa uskomattomalta! Vaikuttaa uskomattomalta! Kenraali Dwight D. Eisenhower oli oikeassa, kun hän antoi määräyksen, että se oli valokuvattava ja.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Mikä on hänen ammatti? Missä hän on töissä? Mitä hän tekee?
Kuvakäsikirjoitus. Opiskelija herää unestaan Kello on
Toiminta kentällä SJAL tuomarikoulutus Sisältö • Tehtävät kilpailun aikana • Sijoittuminen kentällä • Tasapuolisuus ampujia kohtaan • Tulosten tulkitseminen.
Kysymykset eivät ole kovin vaikeita, joten älä huijaa!.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Samsonin tarina. Nimeni on Samson ja olen 14-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapalloa!
APRESENTA A Velhinha.
TYÖTÖN Työtön hakee siivoojan paikkaa Microsoftilta.
Naisen ainoa vika.
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 / Jyväskylän yliopisto.
Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
NAISEN ITSETUNTO.
Miten hyvä opetus eroaa huonosta?
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Portinvartija Jyrki Rasku Mikä on portinvartija? Portinvartija päättää onko MeniTuki ohjelma sopiva pääsyä pyytävälle henkilölle vai ei Ohjelmaan.
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Mitä profeetta Muhammed (r.h.k) sanoo (naisesta)?
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
PILKKU.
UMF I Luento 7. Viime kerralta Lue II.5 ja II.6. Lause II.5.1 tapauksessa f(x,y) = (x, sin(y)) ja g(x, y) = (cos(x), y). Voit lähettää epäselvistä kohdista.
Tule sellaisena kuin olet Katso ja maista!
2. a. Pareittain esittele kirjoittamasi esittelyteksti ja valitsemasi lehtijutut. 2. b. Tarkastelkaa yhdessä valitsemianne lehtijuttuja ja merkitkää juttuihin.
PALAUTTEEN ANTAMINEN JA VASTAANOTTAMINEN
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Rinnakkaisuus Järjestelmässä, jossa voi olla useita prosesseja rinnakkain suorituksessa voi tulla tilanteita, joissa prosessien suoritusta täytyy kontrolloida.
Valoa idästä Reino Saarelma Matt. 2: Matteus 2:1-12 – Valoa idästä 1. Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Betlehemissä kuningas Herodeksen aikana,
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit viikonloppuna?
Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla
Aiemmin peruutettu luento
LUOKAN PELISÄÄNNÖT Millainen on luokka, jossa on hyvä opiskella ja missä on hyvä luokkahenki ? Jokainen kirjoittaa paperille aiheesta 4-6 asiaa. Jaetaan.
Mielenterveyden häiriöt
8. Periytyminen Sisällys Mitä on periytyminen? Yksittäis- ja moniperiytyminen. Oliot ja perityt luokat. Periytymisen käyttö.
Menetelmä turvallisempaan tiedonkulkuun potilaasta raportoitaessa
Aivoverenkierron häiriöt (AVH)
Aivoverenkierron häiriöt (AVH)
Kävelet kadulla ja kuulet ääntä kulman takaa
Marjo Eronen, SPR, ensiavun ja terveystiedon kouluttaja
Yleisyys Suomessa / vuosi 500 milj €
Olet todella väsynyt ja turhautunut……
OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI!
Esityksen transkriptio:

OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI! TÄRKEÄÄ! OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI! Tämä on hyvin tärkeä viesti joka voi pelastaa ihmisen elämän

Tässä on hyödyllinen kertomus: Grillijuhlissa eräs vieras kompastui ja kaatui pehmeästi maahan. Hän vakuutti voivansa hyvin (muut olivat jo valmiita kutsumaan ambulanssin) ja vain kompastuneensa kivilaattaan koska hänellä oli uudet kengät. Ystävät auttoivat hänet ylös ja antoivat hänelle uuden lautasellisen ruokaa – hän tunsi hieman huimausta, mutta päätti jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Myöhemmin hänen miehensä soitti ystäville ja sanoi että hänet oli kuljetettu sairaalaan - kello 6:00 hän kuoli. Hän oli saanut aivoverenvuodon grillijuhlissa. Jos hänen miehensä ja ystävänsä olisivat tienneet kuinka diagnosoida aivoverenvuoto, olisi hän ehkä vielä elossa.

Tämän lukemiseen menee vain minuutti Aivoverenvuodon tai aivohalvauksen parantaminen Eräs neurologi vahvistaa, että jos hänelle soitetaan ensimmäisen kolmen tunnin aikana, hän voi poistaa kokonaan aivoverenvuodon tai aivohalvauksen vaikutukset. Hän sanoo että keino tähän on tuntea oireet ja tehdä yksinkertainen diagnoosi kolmen tunnin sisällä. KUINKA TUNNISTAA AIVOHALVAUS? Usein on vaikea tunnistaa aivoverenvuodon tai aivoveritulpan oireet. Valitettavasti tiedon puute voi osoittautua kohtalokkaaksi. Uhri voi kärsiä aivovaurioista, jos auttajat eivät onnistu tunnistamaan aivohalvauksen oireita.

Lääkärit ovat yksimielisiä metodista, jolla aivohalvauksen voi tunnistaa kolmella yksinkertaisella kysymyksellä: 1. *Pyydä potilasta HYMYILEMÄÄN. 2. *Pyydä potilasta NOSTAMAAN MOLEMMAT KÄTENSÄ ILMAAN. 3. *Pyydä potilasta SANOMAAN YKSINKERTAINEN LAUSE (yhtäjaksoinen) (esimerkiksi “Tänään paistaa aurinko”) Jos hänellä on vaikeuksia jossakin näistä kolmesta tehtävästä, kutsu heti lääkäri ja ambulanssi (soita 112) ja kuvaa oireet.

Lääkärit, jotka ovat havainneet että maallikot voivat tunnistaa oireita kuten heikkoutta kasvolihaksissa, heikkoutta käsissä tai puhevaikuksia, vetoavat ihmisiin että he opettelisivat nämä kolme askelta. Näiden askelten käyttö voi mahdollistaa aivohalvauksen nopean diagnoosin ja hoidon sekä aivovaurioiden välttämisen. Eräs lääkäri on sanonut että jos jokainen joka saa tämän sähköpostin lähettää sen edelleen 10 ihmiselle, ainakin yksi elämä pelastuu.

YSTÄVÄLLE KUIN MAHDOLLISTA, OLE HYVÄ YSTÄVÄ JA JAA TÄMÄ TIETO NIIN MONELLE YSTÄVÄLLE KUIN MAHDOLLISTA, - se voi pelastaa heidän elämänsä.