Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla"— Esityksen transkriptio:

1 Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla
Puhu parin kanssa! Täytyykö sinun opiskella tänään illalla? Voitko sinä kävellä kotiin vai täytyykö sinun mennä bussilla? Täytyykö sinun tehdä ruokaa tänään? Kuinka monta tuntia sinun täytyy nukkua yöllä? Minä päivänä sinun täytyy maksaa vuokra? Täytyykö sinun joskus soittaa äidille tai isälle ja kysyä neuvoa?

2 Sano oikeassa muodossa
Sano oikeassa muodossa! kokous + -ssa kokouksessa rikas asukas + -t rikkaat asukkaat kallis lounas + -lla kalliilla lounaalla sininen kauppa + -sta sinisestä kaupasta hidas soitin + -t hitaat soittimet kerros + -ssa kerroksessa lääke + -t lääkkeet

3 särkeä (1) = to ache särky = ache kipeä = sore Hänellä on pää kipeä
särkeä (1) = to ache särky = ache kipeä = sore Hänellä on pää kipeä. Hänellä on vatsa kipeä. Hänellä on kuume(tta). Hänellä on flunssa. Hänellä on päänsärky(ä). Hänellä on vatsasärky(ä). Hänellä on nuha. Hänen pää(tä) särkee. Hänen vatsa(a) särkee. …

4 Kappale 2 Kysy parilta, vastaus on tekstissä! Mitä Pedro teki keittiössä? Milloin terveyskeskuksessa oli vapaa aika? Mikä on Hannan sukunimi? Kuinka paljon Hannalla oli kuumetta? Oliko Hannalla korvasärkyä? Mitä Hannan täytyy tehdä?

5 Mikä kappaleen 2 sana? Kun haluat tietää, kuinka paljon sinulla on kuumetta. Tarvitset tätä! Lääkärit ja sairaanhoitajat voivat olla töissä esimerkiksi tässä paikassa. Huone, jossa ihmiset odottavat, että pääsevät lääkärille. Kun haluat ostaa lääkettä, menet tähän paikkaan. Jos sinä olet sairas ja et voi mennä töihin, lääkäri kirjoittaa sinulle tämän paperin.


Lataa ppt "Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google