Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin."— Esityksen transkriptio:

1 Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Naisen viat Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin. Enkeli ilmestyi ja sanoi: “Miksi käytät noin kauan aikaa tuon tekemiseen ?” Ja Jumala vastasi: “Oletko nähnyt kaikki ne erikoisuudet minun täytyy täyttää, kun muotoilen hänet ?"

2 “Hänen täytyy olla pesunkestävä, mutta ei muovinen, hänellä täytyy olla yli 200 liikkuvaa osaa, hänen on oltava kaikkiruokainen, hänellä pitää olla syli johon mahtuu monta lasta samaan aikaan, hänen pitää pystyä antamaan halauksia jotka parantavat kaikki vaivat naarmuisesta polvesta särkyneeseen sydämeen, ja kaiken tämän tekemiseen hänellä on vain kaksi kättä”.

3 Enkeli ihaili kaikkia noita ominaisuuksia.
“Vain kaksi kättä....Mahdotonta !“ Ja tämä on vain vakiomalli ?! “Siinä on aivan liikaa työtä yhdeksi päiväksi... Odota huomiseen ja tee hänet sitten valmiiksi“.

4 Enkeli tuli lähemmäksi ja kosketti naista.
Haluan tehdä hänet valmiiksi tänään, sanoi Jumala. Olen niin lähellä täydellisyyttä josta tulee sydämeni lemmikki. Hän parantaa itsensä, kun hän on sairaana ja hän voi työskennellä 18 tuntia päivässä. Enkeli tuli lähemmäksi ja kosketti naista.

5 “Osaako hän ajatella?" kysyi enkeli. Jumala vastasi:
“Mutta Jumala, olet tehnyt hänet niin pehmeäksi.” “Hän on pehmeä", sanoi Jumala, “mutta olen tehnyt hänestä myös vahvan. Et voi edes kuvitella kaikkea mitä koetuksia hän kestää.“ “Osaako hän ajatella?" kysyi enkeli.  Jumala vastasi: “Ei pelkästään ajatella, mutta hän osaa myös järkeillä ja neuvotella."

6 “Ei hän ole vuotava...Se on vain kyynel“, vastasi Jumala enkelille.
Enkeli kiinnitti huomiota naisen poskeen, ojensi kätensä ja kosketti sitä... “Jumala, näyttää siltä, kun se olisi vuotava! Luulen, että olet antanut hanelle liikaa taakkoja.”  “Ei hän ole vuotava...Se on vain kyynel“, vastasi Jumala enkelille. “Mihin sitä tarvitaan?" kysyi enkeli.

7 Se teki suuren vaikutuksen enkeliin; “Olet nero Jumala.
Jumala vastasi: “Kyynelillä nainen ilmaisee itseään, suruja, epäiröintiä,rakkautta, yksinäisyyttä, kärsimystä ja ylpeyttä.” Se teki suuren vaikutuksen enkeliin; “Olet nero Jumala. Olet ajatellut kaikkea. Nainen on todella suurenmoinen!"

8 Naisella on vahvuuksia, joita mies ihailee.
Kylllä, suurenmoinen! Naisella on vahvuuksia, joita mies ihailee. Hän kestaä vaikeuksia ja kantaa raskaimmat taakat. Hän omaa onnellisuuta, rakkautta ja mielipiteitä. Hän hymyilee, kun hän haluaisi huutaa. Hän laulaa, kun häntä itkettää. Itkee, kun hän on onnellinen ja nauraa, kun hän on epävarma.

9 Hän taistelee sen edestä mikä on hänelle tärkeää.
Hän vastustaa epäoikeudenmukaisuutta. Hän ei hyväksy kieltävää vastausta, silloin, kun on varma paremmasta ratkaisusta. Hän antaa kaikkensa perheensä vuoksi. Hän rakastaa kaikkea ehdoitta.

10 Hän unohtaa itse kuinka ihmeellinen hän on.
Mutta naisessa on yksi vika: Hän unohtaa itse kuinka ihmeellinen hän on.

11 Kerro tästä tervehdyksestä kaikille naisille muistuttaaksesi heitä, kuinka arvokkaita he ovat. Kerro siitä myös miehille sillä he unohtavat usein kuinka uskomaton nainen on!


Lataa ppt "Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google