Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia."— Esityksen transkriptio:

1 Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia meidän tulee olla siitä lahjasta kun me viimein tapaamme sen oikean.

2 Kun ilon ovi sulkeutuu, avautuu toinen,
mutta usein näemme vain sen sulkeutuneen oven, emmekä huomaa sitä, joka meille on avautunut. Parhaat ystävät ovat ne, joiden kanssa voit istua kokonaisen illan sanomatta sanaakaan ja pois lähtiessäsi tunnet, että tämä on ollut elämäsi paras keskustelu.

3 Tarvitaan vain minuutti ihastua johonkin,
yksi tunti rakastua, yksi päivä alkaa rakastamaan, mutta kokonainen elinikä unohtaa. Rakkaus alkaa hymyllä, kasvaa suudelmalla ja päättyy kyyneliin.

4 Unelmoi siitä mistä haluat unelmoida,
Totuus on, että emme tiedä mitä meillä on ennen kuin sen menetämme, mutta totta on myös ettemme tiedä mitä kaipaamme ennen kuin olemme sen löytäneet. Unelmoi siitä mistä haluat unelmoida, matkusta sinne minne haluat matkustaa, ole sitä mitä haluat olla, koska on olemassa vain yksi elämä ja vain yksi mahdollisuus tehdä kaikkea sitä mitä haluaa tehdä.

5 sjediti cijelu večer ne progovorivši
Najbolja vrsta prijatelja Je ona s kojima možete sjediti cijelu večer ne progovorivši ni riječi, a kada odlazite, osjećate se kao da je to bio najbolji razgovor u životu On olemassa hetkiä elämässä, jolloin kaipaat häntä niin paljon, että haluat ottaa hänet esiin unelmista ja halata ihan oikeasti. Kun antaa rakkautensa toiselle ihmiselle ei se tarkoita, että se toinen ihminen rakastaisi sinua takaisin! Älä odota vastarakkautta toivo vain, että hänellä jota rakastat on rakkautta sydämessään, mutta jos hänellä ei sitä ole, niin sinun sydämessäsi on.

6 Älä perusta ulkomuodosta - se voi pettää.
Älä laske rikkauksia – ne voi loppua. Etsi sitä mikä tekee sinut iloiseksi, koska tarvitaan vain yksi hymy tekemään huonosta päivästä paremman. Onnellisimmat ihmiset eivät ole he joilla on eniten, vaan he, jotka osaavat käyttää sitä mitä heillä on parhaiten.

7 Olla tarpeeksi onnekas olemaan nöyrä,
saada tarpeeksi haasteita ollakseen vahva, tarpeeksi surua voidakseen olla empaattinen ja tarpeeksi toivoa ollakseen onnellinen. Ajattele aina itsesi toisen tilanteeseen – mikäli itse et voi hyvin, ei varmasti toinenkaan voi kovin hyvin.

8 jotka heitä koskettavat. ja jätä särkynyttä sydäntään taakseen.
Onni on olemassa niille jotka itkevät, niille joita on loukattu, niille jotka etsivät ja niille jotka yrittävät, koska vain he tietävät arvostaa ihmisiä jotka heitä koskettavat. Jokainen tulevaisuus rakentuu menneisyydelle. Elämässä ei voi onnistua ellei anna anteeksi tekemiään virheitään ja jätä särkynyttä sydäntään taakseen.

9 Kun sinä synnyit – itkit, ja kaikki ympärilläsi hymyilivät.
Elä niin, että kun sinä kuolet - hymyilet, kun taas kaikki sinun ympärilläsi itkevät.

10 Lähetä tämä sanoma niille, jotka merkitsevät sinulle , niille jotka ovat koskettaneet sinun elämääsi jollain tavoin, niille jotka saavat sinut hymyilemään silloin kun sitä tarvitset, niille jotka antavat sinulle toivoa kun olet surullinen, niille joiden haluat tietävän kuinka paljon arvostat heidän ystävyyttään. Vaikka et näin tekisikään, älä ole peloissasi – mitään pahaa ei tule tapahtumaan sinulle, olet vain menettänyt mahdollisuuden jakaa iloa jonkun arkeen tällä viestillä.


Lataa ppt "Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google