Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Taivas…. Miten pääsen sinne?.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Taivas…. Miten pääsen sinne?."— Esityksen transkriptio:

1 Taivas…. Miten pääsen sinne?

2 1. Taivaaseen on vain yksi tie
Jeesus sanoo: ”… Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.” ( Joh. 14: 6

3 2. Olen tehnyt syntiä ”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla.” ( Room. 3: 23)

4 3. Jumala rakastaa minua ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” (Joh. 3: 16)

5 4. Kristus kuoli puolestani
”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.” (Room. 5: 8)

6 5. Jumalan ihmeellinen lahja
”Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.” (Room. 6: 23)

7 6. Ota Hänet vastaan ”Mutta kaikille, jotka ottivat Hänet vastaan, Hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niile, jotka uskovat Hänen nimeensä.” (Joh. 1: 12)

8 Kuinka otan Jeesuksen vastaan vapahtajakseni?
RUKOILE NÄIN:

9 Rakas Taivaallinen Isä, tiedän, että olen tehnyt syntiä, mutta uskon, että Poikasi Jeesus on kuollut minun syntien tähden. Vastaanotan nyt Hänet sydämeeni omana Vapahtajani ja pyydän Sinua, Jeesus, pesemään pois syntini verelläsi. Auta minua uskomaan Sinuun ja palvelemaan Sinua. Aamen.

10 Mitä Raamattu, Jumalan Sana kertoo:
Pelastusvarmuudesta ” Ja tämä on todistus: Jumala on antanut meille iankaikkisen elämän, ja tämä elämä on Hänen Pojassansa. Jolla Poika on, sillä on elämä…” (1. Joh. 5: 11-12

11 - Syntien anteeksisaamisesta
”Jos me tunnustamme syntimme, on Hän uskollinen ja vanhurskas, niin että Hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.” (1. Joh. 1: 9

12 - Rukoukseen vastaamista
”Tähän asti te ette ole anoneet mitään Minun nimessäni; anokaa, niin te saatte, että teidän ilonne olisi täydellinen.” (Joh. 16: 24)

13 - Raamatun lukemisesta
”Kuinka voi nuorukainen pitää tiensä puhtaana? –Siten, että hän noudattaa Sinun Sanaasi. Minä kätken Sinun Sanasi sydämeeni, etten tekisi syntiä Sinua vastaan..” (Ps. 119: 9, 11)


Lataa ppt "Taivas…. Miten pääsen sinne?."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google