Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vaikuttaa uskomattomalta! Vaikuttaa uskomattomalta! Kenraali Dwight D. Eisenhower oli oikeassa, kun hän antoi määräyksen, että se oli valokuvattava ja.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vaikuttaa uskomattomalta! Vaikuttaa uskomattomalta! Kenraali Dwight D. Eisenhower oli oikeassa, kun hän antoi määräyksen, että se oli valokuvattava ja."— Esityksen transkriptio:

1 Vaikuttaa uskomattomalta! Vaikuttaa uskomattomalta! Kenraali Dwight D. Eisenhower oli oikeassa, kun hän antoi määräyksen, että se oli valokuvattava ja elokuvattava.

2 Täsmälleen tältä näytti noin 60 vuotta sitten... JUUTALAISTEN JOUKKOTUHO

3 On kysymys historista. On muistettava, että kun ylipäällikkö Dwight D. Eisenhower löysi keskitysleirien uhrit, hän määräsi, että niistä on otettava niin monta valokuvaa kuin mahdollista, ja hän määräsi, että lähikaupunkien saksalaiset asukkaat vietiin näille keskitysleireille katsomaan joukkotuhoa ja lisäksi heidät pantiin hautaamaan vainajat.

4 Syyksi menettelyynsä hän sanoi tämän: “Tämä on dokumentoitava niin hyvin kuin mahdollista: kaikki on valokuvattava ja silminnäkijöiden todistukset on nauhoitettava, sillä tulee päivä, jolloin joku idiootti sanoo, ettei tällaista ole koskaan tapahtunut”.

5 ‘All that is necessary for evil to succeed is that good men do nothing.´ (Edmund Burke)‏ (“Kaikki mitä tarvitaan pahuuden lisääntymiseen on se, että hyvät ihmiset eivät tee mitään.” (Edmund Burke)

6 Iso-Britannia poisti äskettäin koulujen opetusohjelmasta juutalaisten joukkotuhon, sillä se oli “loukkaus” muslimeja kohtaan, jotka väittävät että joukkotuhoa ei ole koskaan tapahtunut.

7 Tämä on pelottava ennakkoaavistus siitä, mitä maailma on pelännyt, ja mihin jokainen maa on antanut vaikuttaa liian helposti. Toisen maailmansodan päättymisestä on kulunut yli 60 vuotta.

8 Tämä sähköposti lähetetään nyt kaikkialle muistuttamaan meitä kaikkia niistä 6 milj. juutalaisesta, 20 milj. venäläisestä, 10 milj. kristitystä, ja katolilaisista ym. papeista, jotka häväistiin, pahoinpideltiin, murhattiin, poltettiin ja jotka nääntyivät nälkään, samaan aikaan kun Venäjän ja Saksa sotivat keskenään.

9 Nykyään sellaiset maat kuin Iran väittävät, että “juutalaisten joukkotuho on vain myytti”, joten kehotamme teitä kaikkia enemmän kuin koskaan pitämään huolta siitä, että maailma ei milloinkaan unohda joukkotuhoa. Postita tämä maili edelleen ystävällesi, ja sen tulee lukemaan 40 milj. ihmistä ympäri maailman.

10 Ole ystävällinen ja postita, myös sinä, tämä viesti edelleen ympäri maailman, ja käännä se eri kielille, jos on tarpeen!!

11 Älä pyyhi tätä pois... Sinulta menee alle 1 min. aikaa tämän viestin edelleen lähettämiseen.

12


Lataa ppt "Vaikuttaa uskomattomalta! Vaikuttaa uskomattomalta! Kenraali Dwight D. Eisenhower oli oikeassa, kun hän antoi määräyksen, että se oli valokuvattava ja."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google