Kirja •Kirjan nimi:Loppan och Ceasar •paino: 266g •sivumäärä:123 •kirjailija:Kerstin Gavander •julkaisuvuosi:2004 1.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
DRAMATURGIAN PERUSKÄSITTEISTÖÄ
Advertisements

Osta koira!!.
Sarahin tarina. Nimeni on Sarah ja olen 10 vuotta. Tykkään naruhyppelystä ystävieni kanssa.
Olet ystäväni MANIHAR.
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
KiVa Koulu -ohjelma Kiusaamista ennaltaehkäisevä ja vähentävä toimenpideohjelma KiVa Koulu ei ole ohimenevä ”projekti”, vaan pysyvä toimintatapa kiusaamisen.
Kerran kauan sitten kaukaisessa maassa eli neljä pikku olentoa:
FISH! Parantaa työmoraalia ja saa sinut rakastamaan työntekoa!
Case-kahvila Raija Kerätär
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
KÄNNYKKÄ Helsingin Sanomissa : Kunnia kännykkä-sanan keksimisestä kuuluu Aarne Visurille. Hän toimi Nokian radiopuhelinosaston myynti-insinöörinä.
Työ,ja teho.
”Sähköposti Mikolle”, s. 43 Minkämaalainen Mikko on. Missä Mikko asuu
DOKUMENTAATIO JA TIEDONMUODOSTUS
Joyn tarina. Olen Joy, 10 vuotta vanha. Tykkään pelata verkkopalloa ystävieni kanssa!
RUOTSISTA PERUSTIETOA
Kuvakäsikirjoitus.
NALLE PUH.
Missä hän on? Missä he ovat?
Puhu parin kanssa. Millainen sinun perhe on. - Minulla on pieni perhe
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 / Jyväskylän yliopisto.
Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.
Flavian tarina. Nimeni on Flavia. Olen 15 vuotta vanha ja asun Ugandassa. Pidän ompelemisesta, etenkin laukkujen tekemisestä ystävieni kanssa.
SUUNNITTELU 1. vaihe: Synopsis 2. vaihe: Treatment
Norssi ja Varis juttusilla
Ikäihmiset ongelmapelaajina Narratiivisuus apuna
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
Musiikki: Ernesto Cortazar Emmanuelle Made by Ahokas.
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Etsintäkuulutus Nuori nainen kadonnut « Etsimme nuorta naishenkilöä joka katosi Juhannuksena Mamba-klubilta yllättäen jättämättä mitään viestiä! » « Hän.
Otapa pieni lepohetki ja lue muutama hyvä neuvo…
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Minun ystäväni 8. luokka tekijä – L. Pupulainen.
Fredin tarina. Nimeni on Fred ja olen 10-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapallon pelaamista!
eli raskauden keskeytys
Päihdeongelmien torjunta - kaikkien yhteinen asia
Kappale 4: Hanna kulta! Milloin Pedro haluaisi matkustaa Hannan kanssa Brasiliaan? Miksi? Miksi Pedron äiti pitää Hannaa sankarina? Mitä Pedro tekee viikonloppuna?
PRONOMINIT Pronomini viittaa toiseen ilmaukseen, eli sillä on korrelaatti eli viittauksen kohde. Korrelaatti voi olla sana, lause tai lauseke. Viittaussuhteen.
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
Mitä kieltä sinä puhut. Minä puhun saksaa
Sanoma Lehtimedia / Tiina Eskelinen
1. IHMINEN.
Epätoivoisena katsoo pomo kelloaan, ja toteaa, että hänen alaisensa ei ehdi ajoissa pitämään erittäin tärkeää tiedotusta konferenssiin, joka on juuri alkamassa.
PISA Programme for International Students Assessment OECD-maat.
Punahilkka Maiju, Iina ja Veera..
Päähenkilö Köpi huomaa yliopiston käytävällä ilmoituksen opiskelijabileistä. Köpi näyttää hullaantuneelta..
”Sähköposti Mikolle”, s. 43 Minkämaalainen Mikko on. Missä Mikko asuu
By: Carita, Kaisa & Minna.  Sähköturvallisuuden perusvaatimus on kirjattuna sähköturvallisuuslakiin. Sen mukaan sähkölaitteet ja laitteistot on suunniteltava,
Tottelematon pikkupingviini. Pete-pingviini herää ja haukottelee huoneessaan. Samanaikaisesti aurinko nousee ja taustalla kuuluu musiikkia ja linnunlaulua.
 Valitse itseäsi kiinnostava ja sinulle sopiva kirja.  Kannattaa pohtia seuraavia asioita:  Mikä on kirjan aihepiiri?  Onko kirjan pituus sinulle.
Kaikkea kaunista Tekijä:Elisa Rautio Mykapt14A. Perustietoa Kirjoittanut: Sari Luhtanen Ensimmäinen kovakantinen painos ilmestyi vuonna 2012 Kustantaja:
Hyvää elämää maaseudulla
OUTOLINTU Englanninkielinen alkuteos; Divergent |Veronica Roth | 2011 |Trilogian 1. osa.
Luen, kirjoitan ja kerron
Mikä ihmeen objekti?.
Prinsessapäiväkirja Amu, Josu, Pete ja Savolainen nainen.
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Millainen meidän luokka on? Oppilaat kertovat.
Ohjeita kirjaesitykseen
Kulkuripoika ja tuulen tyttö
Oman alan kirja Käy lainaamassa Myllytullin kirjastosta oman alan kirja. Pohdi ja kirjoita blogiisi (tee uusi artikkeli nimeltään ”Oman alan kirja”) ylös.
Kauko röyhkä Jenni, Milla ja Satu .
Maan veli Tehnyt Martti, Juho ja Joonas
Lisääkö ruoka eriarvoisuutta?
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Esityksen transkriptio:

Kirja •Kirjan nimi:Loppan och Ceasar •paino: 266g •sivumäärä:123 •kirjailija:Kerstin Gavander •julkaisuvuosi:2004 1

Kerstin Gavander Päähenkilö: -Loppan on 12vuotias ruskeahiuksinen tyttö. Loppan tykkää tehdä kansioita tutuista. Niissä kansioissa on kuvia ja piirrustuksia jotka liittyvät niihin henkilöihin joista se tekee kansion. Loppan asuu äitinsä kanssa eikä tapaa isäänsä ollenkaan. Muut henkilöt: -Loppanin äiti on valokuvaaja ja hän matkustelee usein. Aina kun Loppanin äiti on matkalla 2 Loppan asuu äidin ystävän Tobiaksen ja Tobiaksen poika- ystävän Mattin luona. Loppanilla on ystävä Ingrid. He ovat parhaita ystäviä. Kesäisin ja muilla lomilla Loppan asuu Tobiaksen mummon, Barbron luona. Loppanilla on oma huone Barbron ullakolla. Barbron naapurissa asuu Tobiaksen vanha ystävä Tomas, jolla on poika Ceasar. Ceasar ja Loppan tutustuvat kun Loppan on Barbron luona pari viikkoa.

Juoni juoni juoi juoni juoni juoni juoni juoni juoni juoni juoni juoni juoni juoni juoni juoni juoni juoni juoni juoni -Loppan ja Ceasar viettivät aikaa yhdessä. Kerran kun he kävivät jäätelökioskilla, Loppan osti ihanan Daim-jäätelön, mutta Ceasar halusi vain kaksi tavallista vaniljajäätelöä. Loppanista se oli outoa. Ceasar halusi muulloinkin säästää ruokaa myöhempään, aivan kuin haluaisi ruokkia jonkun muunkin. Loppan ei pidä siitä joten Loppan yrittää selvittää, miksi Ceasar säästelee ruokaa. 3 Kerstin Gavander--->

Kirjailija Kerstin Gavander •julkaisuvuosi 2004 Kerstin on syntynyt vuonna Kerstinin kirjoista tutuin on ”Fröken Europa”,joka julkaistiin vuonna Kerstin on kirjoittanut: •”Fröken Europa” jv.2003 •”Loppan och Isprinsessan” jv.2003 •”Loppan och Ceasar” jv.2004 •”Loppan plus minus Steven” jv

Oma mielipiteemme Mikaela Björklind: Kirja oli mielestäni aika tylsä ja ei mikään ihmeellinen. Henkilöt eivät kiinnostaneet ja en tutustunut henkilöihin kunnolla. Juoni oli tylsä ja koko ajan jauhattiin jotain turhaa, joka ei vienyt juonta eteenpäin. Se oli yhtä soittoon lässyttämistä. Kirjailija oli keksinyt aika hauskan seikan; päähenkilö askartelee kansioita tutuistaan. Anna Holmberg:kirja oli OMASTA MIELESTÄNI aika samanlainen koko ajan. En kauheasti tykännyt. Suurin syy siihen saattaa olla, että tykkään itse enemmän jännäreistä, kummitusjutuista ja dekkareista. Jos antaisin itse arvosanan 1 ja 10 väliltä se voisi olla 6 ja 7 välillä. Made by: Anna Holmberg & Mikaela Björklind, Kirkonmäen koulu, luokka 6 5