Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kaikkea kaunista Tekijä:Elisa Rautio Mykapt14A. Perustietoa Kirjoittanut: Sari Luhtanen Ensimmäinen kovakantinen painos ilmestyi vuonna 2012 Kustantaja:

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kaikkea kaunista Tekijä:Elisa Rautio Mykapt14A. Perustietoa Kirjoittanut: Sari Luhtanen Ensimmäinen kovakantinen painos ilmestyi vuonna 2012 Kustantaja:"— Esityksen transkriptio:

1 Kaikkea kaunista Tekijä:Elisa Rautio Mykapt14A

2 Perustietoa Kirjoittanut: Sari Luhtanen Ensimmäinen kovakantinen painos ilmestyi vuonna 2012 Kustantaja: Tammi Saanut hyvät arvostelut esim. Me naiset lehdeltä

3 Kirjailijan perustiedot Kirjan kirjoittanut Sari Luhtanen on syntynyt 25. heinäkuuta vuonna 1961 ja asuu Fiskarsissa. Hän on opiskellut Helsingin yliopistossa teatteritiedettä, yleistä kirjallisuustiedettä ja englantilaista filologiaa. Luhtanen on suomentanut esimerkiksi Simpsonit-televisiosarjan jaksoja sekä hän ja kuvittaja Tiina Paju ovat tehneet yhdessä sarjakuvia eri lehtiin, julkaisseet sarjakuvakirjoja ja kalentereita. Hänen esikoisromaani Tuulin viemää ilmestyi vuonna 2011 Tammen kustantamana.

4 Sari Luhtasen teoksia: Tuulin viemää 2011. Kaikkea kaunista 2012 Murusia 2013 Nymfit: Montpellierin legenda 2013 Linssit huurussa 2014 Nymfit: Astarten solmu 2014 Totuus Tarusta: Täydellisen mokaamisen taito 2014 Tähtirooli 2016

5 Kirjan tyyli Tärkeimmät hahmot kirjassa olivat päähenkilö Anna sekä hänen työntekijänsä, Annan ystävät ja hänen poikaystävänsä Aki. Annan isä ja Annan isän uusi naapuri olivat myös aika paljon esillä kirjassa. Tapahtumat sattuivat enimmäkseen Annan kauneushoitolassa ja satunnaisissa paikoissa. Kirjassa oli paljon tapahtumakuvausta ja hahmojen välistä vuoropuhelua Kirja oli mielestäni kevyt hömppä kirja, jossa oli mukana romantiikkaa.

6 Mitä pidin kirjasta Mielestäni kirja oli hyvä ja tykkäsin erityisesti siitä, että se oli kevyttä luettavaa ja vähän semmoista hömppää. Kirja liittyi omaan alaan eli kauneudenhoitoalaan, kun päähenkilöllä oli kauneushoitola. Luin kirjan loppuun asti ja sitä oli helppo lukea vaikka aika meinasi loppua, kun olin laajennetussa työssäoppimisessa sekä tein yrittäjyyden kirjallista näyttöä samaan aikaan.

7 Lähteet: http://www.adlibris.com/fi/kirja/kaikkea-kaunista-9789513165994 http://www.kirjavinkit.fi/arvostelut/kaikkea-kaunista/ https://fi.wikipedia.org/wiki/Sari_Luhtanen


Lataa ppt "Kaikkea kaunista Tekijä:Elisa Rautio Mykapt14A. Perustietoa Kirjoittanut: Sari Luhtanen Ensimmäinen kovakantinen painos ilmestyi vuonna 2012 Kustantaja:"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google