Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Epätoivoisena katsoo pomo kelloaan, ja toteaa, että hänen alaisensa ei ehdi ajoissa pitämään erittäin tärkeää tiedotusta konferenssiin, joka on juuri alkamassa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Epätoivoisena katsoo pomo kelloaan, ja toteaa, että hänen alaisensa ei ehdi ajoissa pitämään erittäin tärkeää tiedotusta konferenssiin, joka on juuri alkamassa."— Esityksen transkriptio:

1 Epätoivoisena katsoo pomo kelloaan, ja toteaa, että hänen alaisensa ei ehdi ajoissa pitämään erittäin tärkeää tiedotusta konferenssiin, joka on juuri alkamassa. Pomo soittaa hänelle kotiin...

2 - Haloo! - kuuluu kuiskaava lapsenääni. - Haloo. Onko isäsi kotona? - Hän on tuolla... - kuiskaa hän. - Voinko puhua hänen kanssaan? - Ei - vastaa nuorimies aivan hiljaa.

3 Hieman ärsyyntyneenä yrittää pomo saada keskustella jonkun muun aikuisen kanssa: - Entä äitisi? Onko hän siellä? - On - Saisinko jutella hänen kanssaan? - Ei. Hän on varattu.

4 - No, onko siellä sitten ketään muuta? - On... - (kuiskaa). - Kuka? - Poliisi. Pomo hämmästyneenä : - Ja mitä hän siellä tekee?

5 - Hän keskustelee isän, äidin ja palomiehen kanssa. Pomo kuulee erittäin kovaäänistä melua puhelimesta ja kysyy kauhistuneena : - Mitä on tuo meteli?

6 -H-Helikopteri. - Helikopteri? -N-Niin. Etsintäpartio. - Mikä on hätänä? Ja ääni hihittää kuiskaten:

7 "- Ne etsii minua !!!"...


Lataa ppt "Epätoivoisena katsoo pomo kelloaan, ja toteaa, että hänen alaisensa ei ehdi ajoissa pitämään erittäin tärkeää tiedotusta konferenssiin, joka on juuri alkamassa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google