Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Etsintäkuulutus Nuori nainen kadonnut « Etsimme nuorta naishenkilöä joka katosi Juhannuksena Mamba-klubilta yllättäen jättämättä mitään viestiä! » « Hän.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Etsintäkuulutus Nuori nainen kadonnut « Etsimme nuorta naishenkilöä joka katosi Juhannuksena Mamba-klubilta yllättäen jättämättä mitään viestiä! » « Hän."— Esityksen transkriptio:

1 Etsintäkuulutus Nuori nainen kadonnut « Etsimme nuorta naishenkilöä joka katosi Juhannuksena Mamba-klubilta yllättäen jättämättä mitään viestiä! » « Hän on 22 vuotias, n. 172 cm pitkä, vartalo hoikka, hiukset tummanruskeat ja pitkät, silmät vihreät. Hänellä ei ollut mitään vaatteita päällä. » « Hän on 22 vuotias, n. 172 cm pitkä, vartalo hoikka, hiukset tummanruskeat ja pitkät, silmät vihreät. Hänellä ei ollut mitään vaatteita päällä. » « Henkilöitä, jotka ovat hänet nähneet, pyydetään ottamaan yhteyttä lähimpään poliisiin! »

2 Muutama viikko kuluu… Vanhemmat, sulhanen ja ystävät ovat tosi huolissaan!

3 « Olemme löytäneet etsimänne nuoren naishenkilön. Hän voi hyvin ja kertoo olevansa erittäin onnellinen. » « Olemme löytäneet etsimänne nuoren naishenkilön. Hän voi hyvin ja kertoo olevansa erittäin onnellinen. » Ilmoitus tullut / Interpol Kenia:

4 « Hän kieltäytyy palaamasta takaisin kotimaahansa. Hän ei ole kertonut syytä. Syy todennäköisimmin kotimaassaan. Voitteko selvittää? Laitamme ohessa pari kuvaa todisteeksi. »

5

6 Kotimaan Interpolin vastaus: « Olemme selvittäneet asian ja varmistaneet syyn nuoren naisen paluusta kieltäytymiselle! « Olemme selvittäneet asian ja varmistaneet syyn nuoren naisen paluusta kieltäytymiselle! Syy on aivan ymmärrettävä…»

7 Hänen sulhasensa varustus on aika heikonlainen.


Lataa ppt "Etsintäkuulutus Nuori nainen kadonnut « Etsimme nuorta naishenkilöä joka katosi Juhannuksena Mamba-klubilta yllättäen jättämättä mitään viestiä! » « Hän."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google