Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Sarahin tarina. Nimeni on Sarah ja olen 10 vuotta. Tykkään naruhyppelystä ystävieni kanssa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Sarahin tarina. Nimeni on Sarah ja olen 10 vuotta. Tykkään naruhyppelystä ystävieni kanssa."— Esityksen transkriptio:

1 Sarahin tarina

2 Nimeni on Sarah ja olen 10 vuotta. Tykkään naruhyppelystä ystävieni kanssa.

3 Sarahin tarina Asun todella köyhällä alueella Kampalassa, Ugandan pääkaupungissa. Jaan yhden huoneen äitini, veljeni ja siskojeni kanssa - tilaa ei ole paljon!

4 Sarahin tarina Kun olin hyvin nuori, isäni kuoli ja äitini sairastui. Minun täytyi lopettaa koulu ja jäädä tekemään kotitöitä sekä huolehtimaan äidistä.

5 Sarahin tarina Ne olivat vaikeita aikoja. En voinut mennä kouluun ja olin niin huolissani äidistä.

6 Sarahin tarina Sitten siskoni Flavia tapasi henkilön avustusjärjestön rahoittamasta projektista. He lähettivät Elizabeth- rouvan auttamaan meitä.

7 Sarahin tarina Elizabeth kertoi meille miksi äitimme sairasti ja neuvoi, kuinka häntä tulisi hoitaa. Äiti aloitti lääkityksen, jonka jälkeen hän vahvistui ja kykeni jälleen työskentelemään.

8 Sarahin tarina Meillä oli tarpeeksi rahaa ostaaksemme koulukirjat ja -puvut. Elizabeth auttoi äitimme hoidossa, kun olimme oppitunneilla.

9 Sarahin tarina Olen onnellinen, kun pääsin taas kouluun. Välitunnilla tykkään laulaa ja hypätä narua ystävieni kanssa. Isona haluaisin ryhtyä lääkäriksi.


Lataa ppt "Sarahin tarina. Nimeni on Sarah ja olen 10 vuotta. Tykkään naruhyppelystä ystävieni kanssa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google