Gourmet herkkuja ravintola- ja kotikeittiöihin

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Prosessiteollisuus monessa mukana.
Advertisements

Tapahtumaverstas ja tutkimuksen lähtökohdat •Tapahtumaverstas –Perustettu v.2007 (Fregatti Oy Yrityspalveluiden sisar) –Tarjoaa Tapahtumaviestintää.
Pääotsikko – Rivi alaotsikkoa varten. ©2012 VJS. Otsikkorivi Vantaan Jalkapalloseura eli VJS on Länsi- ja Keski-Vantaalla toimiva jal- kapalloon erikoistunut.
Ilkka Nieminen PIENET- JA KESKISUURET TAVARANTOIMITTAJAT KAUPAN YHTEISTYÖKUMPPANEINA KALAVIIKKO 2008 JOHTAJA ILKKA NIEMINEN PÄIVITTÄISTAVARAKAUPPA.
2 Mitä? Valtakunnallinen pk-yritysten ja yksittäisten henkilöiden tuotekehitys- ja innovaatiotoimintaa tukeva asiantuntijapalvelu Yritys- tai hankekohtaisesti.
Maailma rakentuu yhdessä yrittämällä! Yhdistyneiden Kansakuntien kansainvälinen osuustoimintavuosi 2012.
SUOMEN KULTTUURIRAHASTON KIRJATALKOOT SKR. Kirjatalkoot -Suomen Kulttuurirahaston kaikkien aikojen suurin tukihanke, johon Svenska litteratursällskapet.
Paneeli – Tehokkuutta ja toimivuutta laadulla ja kilpailulla?
Keski-Suomen ruokakulttuuri – nyt!
© 1999 Stakes / Hannele Hyppönen TKK sivu 1 (9) Esteettömyys teknologian kehittämisessä ja hyödyntämisessä Hannele Hyppönen Stakes.
Elintarvikekuljetukset Oulu
AB CHIPSTERS FOOD OY.
Antti Harju, Ilari Leskinen ja Eetu Tyster
Perjantai, 27. kesäkuuta 2014 SOVELTAVAA TUTKIMUSTA TYÖ- JA ELINKEINOELÄMÄN TARPEISIIN Ammattikorkeakoulut osana suomalaista innovaatiojärjestelmää Arenen.
Ilkka Larsio, Tero Mankinen, Ropi Saari, Joona Tiinus
Rastor Oy, Itä- ja Pohjois-Suomen yksikkö
Nosta esitystekniikkasi seuraavalle tasolle.
”P.O.R.K – 100 % omaleimaisia ilmakuivattuja lihatuotteita
Alueelliset Paras - seminaarit Asko Peltola PARAS-uudistus – uhka vai mahdollisuus Etelä-Pohjanmaalle?
KULUTTAJANA VAIKUTAT LÄHELLE JA KAUAS TÄMÄN AINEISTON TUOTTAMISEEN ON KÄYTETTY MAA- JA METSÄTALOUSMINISTERIÖN TUKEA Kuva: Ruokatieto / Jussi Ulkuniemi.
Mitä sinä tiedät suomalaisesta mökistä
Pajuniemi Oy ja Krunex Oy Luomu ammattikeittiöissä.
Asioita pohdittavaksi tuotekehitystyötä tehtäessä
 Terveyskirjasto tuo luotettavan, riippumattoman ja ajantasaisen tiedon terveydestä ja sairauksista suomalaisten ulottuville.  Tämä on suomalainen sivusto,
Perheiden ruokailu ennen ja nyt – lapsen kasvaminen omaan ruokakulttuuriin Jyväskylä
Yritykset ja yhteisöt ostajina ”Kaiken takana on…ihminen”
Katsaus ota kantaa -kyselyn tuloksiin - mitä tulevaisuudessa
Työministeri Tarja Cronberg1 MANIFESTIN TOIMENPITEET  TEM julkistaa vuosittain ”Näin tehdään suomalainen hyvä työ nyt” -katsausta  TEM:n johdolla.
Projekti: Iso rinkeli.
Projektin nimi: Iso rinkeli
ROTISSEURS – PAISTINKÄÄNTÄJÄT 50v.
TÖISSÄ RUOKA-ALALLA Kuva: Ruokatieto / Jussi Ulkuniemi
LÄHIRUOKA – YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN RUOKA
Missä menee suomalaisten ruokakulttuuri?
Ruokaketjun kehittämisellä hyvinvointia koko maakuntaan Pro Ruokakulttuuri päätösjuhla , Ulla Mehto-Hämäläinen.
Erilaista verkkokaupankäyntiä Markus Myllymäki, TJ markus
Elintarvikeyrittäjyyden kehittämisen hankeseminaari Joensuu Katsaus Ruoka-Suomen vuoden 2006 toimintaan Kirsi Viljanen, Ruoka-Suomi – teemaryhmä,
TYÖELÄMÄN KEHITTÄMIS–JA PALVELUTEHTÄVÄ hanke-esittely: Työelämäohjauksella voimavarat käyttöön ja tukea kehittämistyöhön VOIMIKS -hanke Sirkka Peltola.
Makupaloja Suomesta. Tilaisuuden nimi Päivämäärä Esittäjän nimi Organisaatio.
Kouluruoka Esityksen ovat tuottaneet
OMAVALVONTASUUNNITELMA
Tampereen Ateria liikelaitos Liikelaitosten johtokuntien koulutus tj. Tarja Alatalo.
Maija Pirvola Yrityssalo Oy alk. Salon kaupungin omistama elinkeinoyhtiö.
Return on Investment for Usable Interface Design: Examples and Statistics A. Marcus Ilari Pulkkinen.
TYÖELÄMÄN LAATU Menesty-hanke
N:n tuotteen analyysi ( ) 1
RAVINTEIDEN KIERRÄTYS
Suolakalasta sushiin Kala suomalaisessa ruokakulttuurissa Jaakko Nuutila Ruokakulttuuriasiamies, ETM, CMC.
Ritva Kareketo kouluttaja
Rauman kauppakamarin Työvoima- ja osaamiskysely  Sähköinen kysely –  Kysely lähetettiin 307 kauppakamarin jäsenelle  Vastanneita 114,
Kotiin – Behind the Scenes
KIINALAINEN KULTTUURIPIIRI
JAPANILAINEN KEITTIÖ. Ruoka Japanilaisen keittiön ruokapöytä on karu, mutta yksinkertainen, Vaikka ruoka on yksinkertaista saa senkin näyttämään täydelliseltä.
Ruoka eri ikäkausina. Vauvaikä Vauvan luonnollinen ravinto on rintamaito tai äidinmaidonkorvike Maidosta vauva saa sairauksilta suojaavia aineita sekä.
Kiilto Oy – Suomalaista kemian osaamista vuodesta 1919
Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Pirjo Korpela
UUSIA TUULIA JA MAKUJA MAAILMALTA
24 Hintojen vakaus on tärkeää s
PUSU Uutta ja vanhaa kasvisten käytössä.
Afrikkalainen kulttuuri
Pahimmat kilpailijat Pirkanmaalla
Vastuullinen valinta KIILTO NATURA -SARJA
Mitä ruokalautaselta pitäisi voida tietää tai päätellä?
Suoramyynnissä mahdollisuus
Luonnonvarakeskus – pohjaa biotaloudelle
SUOMALAINEN RUOKAKETJU JA VASTUULLINEN RUUANTUOTANTO
Kylän Kattaus -liikelaitos
Freixenet 0,0% Rosado Tuotetiedot Tuottaja: Freixenet Maa: Espanja Alkoholiprosentti: 0.5% Rypaletyyppi: Moscatel 98%, Tempranillo 2%, Sokeripitoisuus:
Marsalkka Luomu Golden Ale (suodatettu) 4,6%
Kuulas Luomuomena 4,7% kuiva siideri
Esityksen transkriptio:

Gourmet herkkuja ravintola- ja kotikeittiöihin

Uuden ajan kasvisherkkuja vuodesta 1991 Kasvis Galleria huolehtii itse koko ketjusta pellolta ruokapöytään: ideointi, tuotekehittely ja valmistus tapahtuu kaikki Kuopiossa.

Liikeidea Kasvis Galleria tuottaa maukasta ja laadukasta ruokaa ja tarjoaa ratkaisuja ravintoloiden ja kuluttajien tarpeisiin

Johtotähtenä tinkimätön laatu Kasvis Galleria kiinnittää erityistä huomiota raaka-aineisiin ja niiden puhtauteen. Lisäaineiden käyttöä vältetään. Yli 80 % raaka-aineista on kotimaisia!

Kasvis Gallerian keittiössä valmistuvat röstit laatikot kiusaukset leikkeleet Caroliinat piirakat pateet terriinit perunalisäkkeet gratiinit lasagnet hillokkeet jälkiruoat ja monta muuta herkkua…

pakkaamiseen tarvittava erityisosaaminen. Henkilöstö Kasvis Gallerian vahva voimavara on ruoan valmistukseen ja pakkaamiseen tarvittava erityisosaaminen. Ihmiset tekee ihmisille ruokaa.

Tuotekehitys Tuotekehitystä ohjaa maku, visuaalisuus, värien yhdistäminen Asiakkaan tarpeet Teemme ratkaisuja jotka helpottavat ravintolakeittiöiden työtä 120 erilaista tuotetta Tuotekehittäjät: Nita Kauppinen Tarja Peltola

Keittiömestariyhdistykset mukana aktiivisesti yritysten tuotekehityksessä. - reilu suora palaute on paras kehittäjä

Mainetta ja kunniaa Kasvis Galleria pokkasi lokakuussa 2008 pohjoismaisen Uusi pohjoinen ruoka -kunniadiplomin. Vuoden tähtituotteita jo kolmena vuonna peräkkäin 2006: kasvisleikkeleet 2007: röstit 2008: bavaroise-tangot - 2009: punajuurilasagne

Suomalaisessa ruokakulttuurissa ollaan liian arkoja tuomaan reilusti omia suomalaisia raaka-aineita esille. Suomalaiset Keittiömestarit ja kokit tekevät hyvää työtä maailmalla ja on hyviä erilaisia projekteja jota kautta suomalaista ruokaa nostetaan. Mutta suurin merkitys on sillä mitä itse kukin meistä tekee ja miten omaa ruokakulttuuriaan arvostaa.

Ravintola-annoksissa kasvis piiloutuu usein liikaa lihan alle

Ruoalla on suuri psykologinen merkitys Värit saa makuhermot liikkeelle Ruoan tuoksu ja herkullisuus kulkevat käsi kädessä