Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vastuullinen valinta KIILTO NATURA -SARJA

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vastuullinen valinta KIILTO NATURA -SARJA"— Esityksen transkriptio:

1 Vastuullinen valinta KIILTO NATURA -SARJA
KiiltoCleanin uutuus-sarjan tuotteet on valmistettu kasvipohjaisista eli uusiutuvista ja biohajoavista raaka-aineista. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Tuotteiden ja pakkausten raaka-aineet kiertävät omissa kiertoketjuissaan. Kiilto Natura on askel kohti tulevaisuuden puhdistusaineita!

2 BIOSPHERE Tuotteiden raaka-aineiden kierto
Kasvista valmistetaan raaka-aine puhdistusaineeseen Käytön jälkeen puhdistusaineen sisältämä biomateriaali palautuu kiertoon Biohajoavuuden kautta syntyy ravinteita, hiilidioksidia ja vettä Kasvit käyttävät ravinneaineita sekä hiilidioksidia yhteyttämiseen

3 TECHNOSPHERE Pakkausmateriaalien kierto
Muovipakkaus päätyy käytön jälkeen kierrätykseen Pakkaus sulatetaan muovirakeiksi Muovirakeista valmistetaan uusia pakkauksia

4 PUHTAUS ON OSA HYVÄÄ ELÄMÄÄ
Puhtaus saa aikaan hyvinvointia ihmisissä, ympäristössä ja taloudessa Tarjoamme asiakkaallemme kokonaisvaltaiset tuote- ja järjestelmäratkaisut: liimauksen lisäksi myös pintojen pohjustukseen, vedeneristykseen, tiivistykseen, viimeistelyyn, suojaukseen ja hoitoon. Meiltä asiakas saa eri työskentelyvaiheisiin oikeat ja toisiinsa sopivat tuotteet sekä työohjeet. Koko järjestelmän saaminen yhdeltä toimittajalta helpottaa asiakkaan työtä ja varmistaa laadukkaan lopputuloksen.

5 KANNAMME VASTUUTA ihmisistä ja ympäristöstä
Olemme tuoneet ensimmäisenä markkinoille ammattikäyttöön tarkoitetut joutsenmerkityt tuotteet CE-merkintä takaa luotettavat tuotteet lääkinnällisten laitteiden desinfektioon, ISO 13485 Olemme tehneet pioneerityötä Allergia- ja Astmaliiton kanssa tuomalla terveydenhuollon osaamisemme kuluttajatuotteisiin herkän ihon Erisan -tuotesarjassa. Toimintamme on sertifioitu ISO laatujärjestelmä-, ISO ympäristöjärjestelmä- sekä OHSAS työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä-standardin mukaisesti. Huolehdimme vastuullisista valinnoista, ympäristöstä ja turvallisuudesta tuotteen koko elinkaarella.

6 HELPPOA, TEHOKASTA JA TURVALLISTA Puhtautta Kiilto Natura -sarjalla
Tarjoamme asiakkaallemme kokonaisvaltaiset tuote- ja järjestelmäratkaisut: liimauksen lisäksi myös pintojen pohjustukseen, vedeneristykseen, tiivistykseen, viimeistelyyn, suojaukseen ja hoitoon. Meiltä asiakas saa eri työskentelyvaiheisiin oikeat ja toisiinsa sopivat tuotteet sekä työohjeet. Koko järjestelmän saaminen yhdeltä toimittajalta helpottaa asiakkaan työtä ja varmistaa laadukkaan lopputuloksen.


Lataa ppt "Vastuullinen valinta KIILTO NATURA -SARJA"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google