Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Asioita pohdittavaksi tuotekehitystyötä tehtäessä

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Asioita pohdittavaksi tuotekehitystyötä tehtäessä"— Esityksen transkriptio:

1 Asioita pohdittavaksi tuotekehitystyötä tehtäessä
Tuotteen ja palvelun tulee vastata asiakkaan odotuksia ja mieluummin ylittää ne Raaka-aineiden vaihtelevuus, yhteensopivuus, saatavuus, hinta ja kate. Ravintosisältö: kenelle, koska, annoskoko. Ruoka Esivalmistus, puolivalmistus, valmistus, tarjoilu: max/min määrä kerralla työtunnit työntekijät laitteet välineet kuljetus säilyvyys, säilytys annostelu maku harmonia yhteensopivuus tasapaino kenelle

2 Minkälaista ruokaa halutaan?
Arkisesti ravitsevaa Juhlavaa herkkua Minkälaista ruokaa halutaan? Kevyttä Kesäistä Jouluista

3 Häät Hautajaiset Mikä tilaisuus? Kahvihetki Työpaikkalounas Harjannostajaiset

4 Tarvitaanko erityisruokavalioita
Mikä on asiakkaan mielestä aterioinnin tarkoitus Mitkä ovat asiakkaan erityisvaatimukset Kuka on asiakas? Tarvitaanko erityisruokavalioita Ikä

5 Miten tilaisuus halutaan
Itsepalvelulinjasto Pöytiintarjoilu Miten tilaisuus halutaan toteutettavaksi? Vatitarjoilu Noutopöytä Lautasannokset

6 Milloin tilaisuus järjestetään?
Kellonaika Tilaisuuden kesto Milloin tilaisuus järjestetään? Viikonpäivä Vuodenaika

7 Makujen suunnittelu Voimakas keskiosa Kevyt aloitus Raikas lopetus
Hyvä ateria koostuu Hyvä ruoka sekä tuoksuu, että maistuu hyvältä Raaka-aineiden makujen on sovittava yhteen Makujen suunnittelu Mausteet eivät saa peittää raaka-aineiden makuja Voimakkaita ja täyteläisiä makuja seuraavat kevyet, raikkaat maut, jotka tasapainottavat kokonaisuutta Mitä isompi asiakasryhmä, sitä varovaisemmin voimakkaita makuja

8 Ruoan esteettisyys ja houkuttelevuus
Harmaa ruoka antaa ennakko-odotuksen mauttomuudesta Ruoan eri osien tulisi erottua toisistaan Ruoan esille laittoon on olemassa paljon hyviä nyrkkisääntöjä Maun tulisi joko vastata ulkonäön luomaa mieli- kuvaa tai erota siitä sel- västi luoden yllätyksel- lisen kontrastin Ruoan esteettisyys ja houkuttelevuus Ulkonäkö luo ennakko-odotuksen ruoan mausta Liian monta eri tehokeinoa aterian esille laiton kanssa ja riitelevät koristeet luovat sekavan vaikutelman Valitse yksi tai muutama yhteensopiva tyylilaji, joka kantaa koko aterian tai kattauksen läpi


Lataa ppt "Asioita pohdittavaksi tuotekehitystyötä tehtäessä"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google