Kstars Asensin Kstars-sovelluksen, jonka avulla voi simuloida tähtitaivasta haluamastaan sijainnista katsottuna. Se oli varmasti ihan kiva ohjelma jollekin.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
KEKE-ARVIOINTIA JA TEEMOJEN ÄÄNESTYS Toukokuussa 2013 toteutetun kyselyn tulokset Kuva: Kekepuu elokuussa 2013.
Advertisements

Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
1. Presentation • Kanarian saarille muuttanut eläkeläinen punnitsee itsensä kylpyvaa´alla. Vaaka näyttää hänen painonsa a)Lisääntyneen hieman b)Vähentyneen.
Historian ja äidinkielen yhteistyöprojekti 7. luokilla syksy 2012 Marja Haapalainen.
TAITOTASO 5 = TAITAJAN TAIDOT
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Helpdesk-työhön liittyvän neuvonnan treenaaminen opintojaksolla
KYT/ph-p 2006 Erityisryhmien asuminen Jyväskylän kaupungin alueella Seminaari Nikolainsali Asumisneuvojatoiminnan näkökulma.
LIIKUTTAVAN HYVÄ HENKILÖKUNTA Hämeenlinna
14 websuunnitteluvinkkiä!
Korsika on Ranskaan kuuluva pieni saari, Joka sijaitsee Ranskan alapuolella.
TÄHTITIEDE: ASTROBIOLOGIA Kuvan lähde: Nasa. –Tähtitiedettä biologian ja maantieteen näkökulmasta –toinen pääteema on astrobiologia ja toinen taivaan.
Arviointikysely alaluokkien oppilaille 2013 Generated on :37.
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
Slideshare koonti Mervi Isola.
Koulutuksen keskeyttämisen ehkäisy Pedagoginen kehittämistyö Toukokuu 2014 Sauli Korhonen, Mari Kukkola ja Marja Ruotsalainen.
Kympit – Kymenlaakson maahanmuuttajien paremman integraation tueksi Teemafoorumi Höyrypanimo, Kotka Metallialan osaamiskartoitus Riitta.
TERVEYDENHUOLLON TRADITIOT P. Pöllänen Ylilääkäri/Kymshp (johdon tulosalue) Dosentti Synnytysten ja naistentautien erikoislääkäri Andrologi (erityispätevyys)
Luku- ja tenttivihjeet 6 Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Korkeakoulujen liikuntatoimien verkostotapaaminen Kuopio – Savonia-amk & Sykettä Eija Partanen-Kivinen Liikuntatieteellisten aineiden lehtori.
Matematiikkaa tietokoneella mikko opettaa Sagen avulla matematiikkaa ja ohjelmointia
Keikkahaku-mashup Pekka Virtanen. Mitä sovellus tekee? Käytetty Last fm ja Youtube rajapintoja Last fm:stä haetaan keikkapaikkojen keikka tietoja paikk.
TAMPEREEN AMMATTI KORKEAKOULU TAMK
Keskustelun maksiimit
Tehtävä: lukiokoulutusten vertailu
Helpdesk-työhön liittyvän neuvonnan treenaaminen opintojaksolla Karoliina Kemppainen Jarmo Heikkinen Satu Kylmänen.
KTKO104 Tieto- ja viestintätekniikka
YHTEINEN IDEOINTI. Mitä yhteisiä työpäivään liikettä lisääviä asioita jo teemme? Kirjatkaa keskeisimmät asiat ylös. Voisiko joitain näistä asioista.
KUMAMOTO & JAPANI PEKKA ALAVUOTUNKI KOT0SN9. VALMISTELUT Viisumihakemus Rokotukset Japanin aivotulehdusrokotus on suositeltu mutta ei välttämätön 3kk.
Särkivaaran kyläillassa PIENET INVESTOINNIT Ja ASUMINEN KYLÄLLÄ Tievalaistus 60km/ alueelle Koko tielle mieleuummin Rautatien ylikäytävän Valo-opaste.
Kotiin – Behind the Scenes
Kiusaamiskysely 2014 Syksy.
Loppuesittely Koskikara-projekti, syksy 2003 Ville Laitila Pekka Moisio Harri Pölkki Aapo Mäkinen.
Päättötyön esittelyohjeet
Projekti  Projektina luoda Suomen Snookerille viralliset nettisivut  Koostaminen Drupal-järjestelmällä.
TVT101 - Johdatus tieto- ja viestintäteknologiaan
Luku- ja tenttivihjeet 6 Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Mamu- breikki. Oletko sinä tietäjä? KAIKKI MUKAAN.
Tervetuloa Suomi 1B -kurssille!. Puhu ryhmässä! Kuka sinä olet? Minkämaalainen sinä olet? Mistä kaupungista sinä olet kotoisin? Missä sinä asut nyt? Oletko.
Turvallisuusosaaminen, saako sitä koulun penkiltä? Eero Peiponen Kemira Chemicals Oy
Liedon kunta : A2-kielen valinta A2-kielen valinnan vaikutukset perusopetuksen luokilla 4-9 Uuden 2016 voimaan tulevan opetussuunnitelman tuntijako on.
Toimi koulullasi vaikka näin Kerro muille hallituksen/valtuuston jäsenille kaupunkikokouksen valmisteluista eli käy saamasi materiaali läpi Yhteistyössä.
Uni –lääkkeistä parhain Hurtig LEVON VIIKKORAPORTTI Oliko unen määrä sopiva koko viikon? Olitko jossain vaiheessa viikkoa väsynyt? Voisitko.
Sähköpostit: hyvä! Huomenna, torstaina, on orientaatio. Minun tutorin nimi on Ali. Minun asunto on ihan uusi. Se ei.
Oma polkuni työelämään
Hypoteesi Oman hypoteesini mukaan analysoimalla mediaa, vertaamalla sen julkaisemaa sisältöä valtion virallisiin linjauksiin ja tarkastelemalla tuloksia.
Näin oppiminen muuttuu Helsingissä
Mitä koulupäivään liikettä lisääviä asioita jo teemme?
SMART Table (Kaijan kokeilu)
Tulevaisuuden koulu -kysely
Oppilaskysely2017 Jynkänlahden koulu
Arttu, Amos, Kasimir & Markus
Millaisia muistoja arvioinnista omalta kouluajalta?
Videon nimi tähän. Videon nimi tähän Lisää videoklippi tähän diaan ja poista tämä tekstikenttä Lisää videoklippi tähän diaan ja poista tämä tekstikenttä.
Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja.
ET ja filosofia – ainedidaktiikan perusteet: opetuksen suunnittelun harjoitustehtävä Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Reformoitu opetus.
Tietotekniikan aineenopettajankoulutus
Kirjastoreitti Oulussa
Luku 09 Tunteiden säätely ja psyykkinen hyvinvointi.
MEDIAA TUTKIMASSA.
OSTA – ET ja filosofia: opetuksen suunnittelun harjoitustehtävä
GE3 Haasteiden maailma.
Terveiset Yö-ryhmästä
Kestävän kehityksen projektit Espoossa
Tietotekniikan aineenopettajankoulutus
Neuvottelun vuorovaikutustaidot
7. luokat kevät 2019 Maikkulan koulu
Jyväskylän normaalikoulu - Unesco -koulu
Esityksen transkriptio:

Kstars Asensin Kstars-sovelluksen, jonka avulla voi simuloida tähtitaivasta haluamastaan sijainnista katsottuna. Se oli varmasti ihan kiva ohjelma jollekin harrastajalle, mutta kouluopetuksen tueksi sen soveltuvuus vähän niin ja näin. Kyllä siitä voisi ehkä etsiä joitakin tähtikuvioita siinä vaiheessa, kun opetuksessa niistä asioista puhutaan.

Nykypäivänä näin kaupunkilaisille ainakin luonnon tähtitaivaan tutkimista kun on hiukan hankala antaa kotitehtäväksi. Jyväskylän kokoisessa kaupungissa tahtoo olla aivan liikaa valoa tähtitaivaan tutkimiseen. Ja eräs seikka, joka vaikuttaa kouluopetuksessa, on kieli. Ohjelmaan ei ollut valittavissa suomenkielistä käyttöliittymää, mikä vaikeuttaa sen käyttöä koulussa.