Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tulevaisuuden koulu -kysely

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tulevaisuuden koulu -kysely"— Esityksen transkriptio:

1 Tulevaisuuden koulu -kysely
Hiekanpään koulu

2 7. lk 1. Opiskelu tapahtuu käytännönläheisesti.
2. Jotkut kokeet olisi hyvä saada suorittaa suullisina, esim. kielet. 3. Tulevaisuudessa lisää valinnaisaineita, kielivaihtoehtoja, kaupallisia aineita. 4. Opiskelu tapahtuu ryhmissä. Pehmeät tuolit ja ilmastointi. 5. Arvostelu tapahtuu samalla tavalla kuin nykyään. Numeroarviointi.

3 8. lk 1. Laajempi valikoima valinnaisia  pitkät ja lyhyet valinnaiset (4). Pulpetit ja penkit vaihtuisi säkkituoleihin jne. Opiskeltaisiin kaikissa aineissa ryhmissä. 2. Kokeet suoritettaisiin suullisesti ja internetin välityksellä. 3. Ainepainotteisia luokkia voisi perustaa esimerkiksi siten, että musiikkia, liikuntaa tai vaikka matikkaa olisi eniten. Seitsemännellä luokalla opiskeltaisiin vielä normaalisti. Kahdeksannella ja yhdeksännellä luokalla voisi valita esim. uskonnon tilalle jotain muuta. 4. Pehmeät tuolit, ryhmissä opiskelu. 5. Tuntityöskentely, kotitehtävät ja aktiivisuus vaikuttaisivat arvosteluun kokeita enemmän.

4 9. lk 1. Sähköiset materiaalit, koulukirjat jätetään pois. Enemmän käytännön opiskelua. Viihtyisä ympäristö, paremmat rakennukset. 2. Suulliset kokeet olisivat parempia joissakin aineissa. Kokeita voitaisiin suorittaa myös käytännössä. 3. Oppiaineiden tulisi olla muutakin kuin pelkkää teoriaa. Oppiaineita enemmän käytännössä ja TET-jaksoja enemmän. 4. Opiskellaan enemmän ryhmissä ja myös itsenäistä opiskelua. Pulpetit korvattaisiin jollain pehmeällä. Uusi hyvälaatuinen rakennus, joka kestää pitkään. Rakennus suunniteltaisiin kunnolla, esim. ei sisäilmaongelmia ja paljon valoja. 5. Keksitään uusia näkökulmia arviointiin. Keskitytään enemmän kokonaisuuteen eikä pieniin seikkoihin. Monen opettajan mielipide.


Lataa ppt "Tulevaisuuden koulu -kysely"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google