Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Arttu, Amos, Kasimir & Markus

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Arttu, Amos, Kasimir & Markus"— Esityksen transkriptio:

1 Arttu, Amos, Kasimir & Markus
Webmaster Arttu, Amos, Kasimir & Markus

2 Mikä on Webmaster? Webmaster on henkilö, joka ylläpitää verkkosivustoja. Webmaster tunnetaan myös web–arkkitehtinä. Yksi Webmaster voi olla vastuussa monesta eri verkkosivustosta. Webmasterilta vaaditaan taitoja tietokoneen peruskäytössä, sekä taitoa eri ohjelmointikielissä kuten HTML, PHP, Java, Perl. Webmaster saattaa tarvita taitoja myös web-palvelimen asetusten muokkaamiseen, yleisimmin web-palvelimet toimivat Apachella tai IIS:llä.

3 Kysyimme Jarkolta kysymyksiä, joihin hän vastasi.
Mitä teimme? Ryhmämme haastattelimme Jarkko Leponiemeä joka on Tampereen Yliopiston webmaster. Webmasterin työ on luoda ja ylläpitää verkkosivustoja sekä palvelimia yms. Kysyimme Jarkolta kysymyksiä, joihin hän vastasi.

4 Referointi Onko Webmasterina olo haastavaa työtä?
2. Kuinka pitkiä päiviä työskentelet? 7 tuntia ja 45 min. 3. Pääsetkö työskentelemään kotonasi? Vain hätätapauksissa tai vastaavissa poikkeus tilanteissa. 4. Kuinka monta vuotta olet ollut alalla? 24 vuotta 5. Minkälainen koulutus sinulla on? Filosofian maisteri

5 Kommentit Lauri: Mielestäni tämä oli ihan hyvä. Kysymykset olivat erittäin nerokkaita vetoja. Vielä hiukan enemmän tietoa voisi olla. Jesper: Tietoa oli etsitty hyvin, mutta vähän lisää olisi voinut olla, kysymykset ovat hyviä, mutta kuvaa voisi kyllä laittaa.

6 Haastattelu

7 Johtopäätös: Perusaineet kannattaa osata.
Viimeinen Kysymys Johtopäätös: Perusaineet kannattaa osata.

8 Itsearviointi Arttu: Mielestämme teimme hyvin, haastateltavan äänenlaatu olisi voinut olla parempi, mutta se ei kuitenkaan ollut meistä kiinni. Markus: Oli ihan jees! Kasimir: Me ei tehty mitään huonosti. Amos: En… minä tiedä…


Lataa ppt "Arttu, Amos, Kasimir & Markus"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google