Valmistautuminen kilpailuihin Jussi Heikonen

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vihreän liiton kesäpäivät 2006 Panu Laturi
Advertisements

Valmistautuminen Alkuverryttely Kilpailusuoritus Loppuverryttely
Näin pakkaat paketit lavalle
Järnet Roolitus, valmistautuminen kisaan Suomen Expresspurjehtijat vuosikokous Mats Welin, Lauri Pimenoff (kuvat)
Minäkö ulkomaille?  Miksi lähden ulkomaille ja mitä sieltä haen?  Lähdenkö pois jostain, pakenenko jotain tilannetta, ihmissuhdetta, ristiriitaa?  Onko.
Protestin käsittely Michael Röllich.
Monenlaisia työkuvia Työajat hankalat a.  Päivittäinen työaika pääosin klo ja klo  Myös lauantait työpäiviä, 6-päiväinen viikko  Pitkä.
Pidä turvallisuusväli
KORIPALLON PERUSASIAT
Katso Aitolasta lisää:
Lasten säännöt - johdatus. Lasten säännöt - miksi?  Lasten säännöt on laadittu käytettäviksi 13-vuotiaiden ja sitä nuorempien kilpailuissa käytettäviksi.
Toiminta kentällä SJAL tuomarikoulutus Sisältö • Tehtävät kilpailun aikana • Sijoittuminen kentällä • Tasapuolisuus ampujia kohtaan • Tulosten tulkitseminen.
Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry Harjoituksen kulku.
Henkiset ominaisuudet Fyysiset ominaisuudet
- Vuokra-asunto: - Asunnon voi vuokrata yksityiseltä tai julkiselta taholta esim. kunnalta (yleensä edullisempia) - Ei tarvita suuria pääomia, pääsee helposti.
Vesa Artman Tammikuu  Lasten säännöt koskevat sarjoja 13 v ja alle  Normaali (kansainvälinen sääntö) koskee sarjoja 14 v ja yli  Veteraanisarjoilla.
OPISKELIJAA TUKEVA PALAUTE
Algoritmi-harjoituksia…
OHJEITA YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN VALMISTAUTUVALLE.
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Large Animal Rescue January 2003 Slide Hevonen Laumaeläin Saaliseläin Elopaino täysikasvuisella keskimäärin kg välillä Menee helposti paniikkiin.
Olet ostamassa omaa asuntoa Pirkanmaalta. Bruttopalkkasi on 2971 €/kk, josta sinulle käteen jää verojen jälkeen 2018 €/kk. Omia säästöjä sinulla on 8000.
TN Esityksen havainnollistaminen ”If you can’t use your head, use overhead.” ”If you can’t use your head, use overhead.” Vauhdikkaat multimediashow’t.
Purjehduskilpailuun osallistuminen Jesse Kylänpää.
Mukautuvat web-sivut Joni Korpi 01/20. Määritelmä Sivu, jonka asettelu – ja mahdollisesti sisältö – muuttuvat laitteen koon mukaan. 02/20.
Veneen vedenalaisten osien vaikutus nopeuteen
724. Pelisääntökysely 10/23/15. Kysely urheilevan lapsen vanhemmalle 1. Laji?
Työnjako ja taktinen yhteistoiminta avomeriveneessä Markus Roschier, s/y LUNA.
T YÖSSÄOPPIMINEN ULKOMAILLA Portfoliotyöskentelyn ohjeistus.
Tyokalupakki.net Tupakoinnin lopettaminen. tyokalupakki.net Suurin osa tupakoitsijoista haluaa lopettaa Miksi kannattaa lopettaa? Kynnet ja sormet muuttuvat.
IMS-Mittaukset Joakim Majander. Sisältö Mittausten tarkoitus Mittaukset maissa Purje- ja rikimittaukset Mittaukset vesillä Mittakirja.
LYS-sääntö 2009 Joakim Majander. Ruotsissa SweLYS -> SRS SRS (Svenskt RespitSystem) –Sääntö muuttunut varsin oleellisesti Kaikki vähennykset ja lisäykset.
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
First 36.7 veneen purjehtiminen
ORC-sääntö 2009 Joakim Majander.
Matematiikkaa 3a, Kertausjakso Lukuja © Varga–Neményi ry 2016
Kesäharjoittelu mitä ja miksi
Ryhmän kehitysvaiheet ja konfliktit
Turnauksien säännöt sekä valmistautuminen turnauspäivään
Työteema 1: Eläinrakkaus Mahdollisuuksien kirjo
Miten kirjoittaa hyvä apurahahakemus
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
BLUE CAFÉ FIN VSSR 2010: mitä opittavaa kovasta kelistä...
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
ORGANISOINNIN PERUSTEET
OIVALTAVA LUKEMINEN: TENTTIIN LUKEMISEN HAASTEET
Työhyvinvointi JOULUKUU.
Työpisteen ergonomia.
FIRST 36.7 TALVILEIRI
Liikuntatehtävien arviointi ammattiin
Hyökkääminen/ Oman maalivahdin avaus
Mitkä Ovat Eri Valokuvaus Markkinointi-ideoita?
Vaaka ja vipuvarsi.
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Suomen verotus selkokielellä
Jukola-koulu Teoria 4 Kurssin pitäjä: Päivitä esityksen tiedot ja vaihda mm. Louna-Jukolan logon tilalle tämän vuoden Jukolan logo.
LUKIO-TET Viherlaakson lukion ensimmäisen ja toisen vuositason opiskelijoiden työelämään tutustuminen keväällä 2015.
Volitioprosessi, tahdon!
10 HYVÄKSI KOETTUA KEINOA LOPPUUN PALAMISEN EDISTÄMISEKSI
ERÄTAUKO-KOULUTUKSEN SUUNNITTELUPOHJA
Hyökkäyksen kehittely
Ohjelman perusrakenteet
Paremmat eväät työnhakuun – ohjauksen sähköiset käytänteet
Video.
Kaveritaidot.
Esityksen transkriptio:

Valmistautuminen kilpailuihin Jussi Heikonen Avomeripurjehtijoiden koulutuspäivä 2.4.2005

Tavoite Kaikissa tilanteissa täysin automaattisia venevauhti ja manööverit täysin automaattisia Keskittyminen kilpailuun: olosuhteet muut veneet

Yleistä Kaiken voi aina tehdä paremmin Jokainen kompromissi tai laiminlyöty yksityiskohta on tasoituksen antamista muille Mutta …pulaa ajasta rahasta

Pohja ja evät Vain hiottu pohja on riittävän sileä Vältä paksuja maalikerroksia Pehmeää maalia ei tarvitse uusia vuosittain Vanha kova maali pitää hioa ennen uutta kerrosta Kölin ja peräsimen etuosien muoto ja sileys tärkeitä (muista myös jättöreunat) Kölisaumaan joustoepoksia Pohjan pesu ennen kilpailua!

Ylimääräinen paino Kaikki ylimääräinen roina laiturille (erityisesti keulasta ja perästä!) Vain sääntöjen määräämä minimivarustus Vain välttämättömät varaosat ja työkalut Miehistölle vain purjehdusvaatteet mukaan Keskitä paino

Heloitus Toimiva heloitus = kaikki säädöt tehtävissä helposti normaaleilta paikoilta (= laidalta) kaikissa olosuhteissa Jos säätäminen on hankalaa, se jää tekemättä Taljat vs. vinssit Rapulukot vs. vinssinvapauttajat ja knaapit Köysien mitoitus ja materiaalit Pinnamiehelle hyvä työpaikka Kuminen jatkopinnan nivel Tikapuujatkopinna Jalkatuet Teippaa kaikki sokat ja terävät paikat

Riki ja purjeet Rikitrimmi Purjeet Mastonkallistus (reikki) Keulastaagin jännitys ja maston esitaivutus Vanttien säätäminen kelin mukaan Purjeet Kaikkien purjeiden on oltava kunnossa Rahalla saa vauhtia …

Miehistö Hankitaan ajoissa (ennen kautta), parhaat varataan ensimmäisinä Sitoutunut harjoitteluun ja kilpailuihin Samat tavoitteet 100 % panos lähdöstä maaliin Sopiva yhteispaino

Harjoittelu Manööverit Vendat, jiipit Startti Ylämerkki, alamerkki Käytä keulaluukkua spinnun nostamiseen ja laskemiseen Myös erikoistapaukset Miehistön painon käyttö, kallistuksen vaikutus Keulapurjeiden vaihdot ja reivaaminen

Harjoittelu … Venevauhti Mielellään samanlaisen veneen kanssa Riki- ja purjetrimmi Pinnamiehen palaute Aktiivisuus, muuttuviin olosuhteisiin mukautuminen Miehistön painon käyttö (leveys- ja pituussuunnassa) Ajaminen (ylös vs. alas, aallot …)

Lopuksi Kaiken pitää toimia, kaikkeen pitää varautua Jokainen parannus on askel kohti parempaa kilpailumenestystä Ylivoimainen kokonaisuus on yksityiskohtien summa (ja päinvastoin) Päätä kuinka paljon aikaa ja rahaa voit käyttää ja tee sitten näissä puitteissa kaikki mahdollinen mahdollisimman hyvin