Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

10 HYVÄKSI KOETTUA KEINOA LOPPUUN PALAMISEN EDISTÄMISEKSI

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "10 HYVÄKSI KOETTUA KEINOA LOPPUUN PALAMISEN EDISTÄMISEKSI"— Esityksen transkriptio:

1 10 HYVÄKSI KOETTUA KEINOA LOPPUUN PALAMISEN EDISTÄMISEKSI
Koonnut Seppo Viljamaa

2 1-3 Tee ylipitkiä työpäiviä – erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin; yritä työskennellä myös loma-aikoina Pyri ottamaan mahdollisimman vaikeita asiakkaita mahdollisimman monta peräkkäin. Muista ajatella heitä myös iltaisin ja erityisesti aamuyöllä klo 3.00 tai 4.00 Vapaapäivät ja lomat on kai pakko pitää. Mutta ainahan voit kuljettaa asiakkaita mukana mielessäsi. Muista aina jättää matkapuhelimen numerosi tai sähköpostiosoitteesi, mihin hän voi lähettää viestin.

3 4-6 4. Pidä kiinni siitä, mitä kerran olet oppinut, äläkä usko mihinkään uusiin ajatuksiin 5. Muistuta aina itsellesi, että asiakkaat ovat todella hankalia. Vaikka teet parhaasi heidän puolestaan, siitä huolimatta he tekevät niin kuin itse haluavat. 6. Muista, että itsetuntosi on täysin riippuvainen työstäsi; onhan se toki tärkeämpää kuin mikään muu. Sitä paitsi asiakkaathan eivät tule toimeen ilman sinua.

4 7-10 7. Älä vaadi mitään mukavuuksia työhuoneeltasi – miksi sinun pitäisi saada olla miellyttävässä ympäristössä kaiken päivää. 8. Usko, että pystyt hoitamaan jokaisen asiakkaan ja tilanteen ja mieluummin yksin; mikäli muutosta parempaan ei tapahdu, se on sinun syysi 9. Älä koskaan vaadi parempia työn rakenteita, työolosuhteita tai parempaa palkkaa. 10. Muista asettaa työsi perheen, ystävien, harrastusten ja kaiken muun edelle.


Lataa ppt "10 HYVÄKSI KOETTUA KEINOA LOPPUUN PALAMISEN EDISTÄMISEKSI"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google