Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,"— Esityksen transkriptio:

1 Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista, että asettelu on oikein. Voit joutua poistamaan Sovita paperikokoon - kohdan valinnan Tulosta- valintaikkunassa (Koko sivun diat - pudotusvalikossa). Perehdy tulostimen käyttöohjeisiin, niin opit tulostamaan myös kaksipuolisia sivuja. Jos haluat vaihtaa dian kuvan, valitse ja poista se, ja lisää sitten oma kuvasi sen tilalle napsauttamalla paikkamerkin Lisää kuva -kuvaketta. Voit vaihtaa logon tilalle oman logosi napsauttamalla Vaihda tähän LOGO - kuvaketta ja valitsemalla Vaihda kuvaa. Kirjoita kuvan kuvateksti Miten mallia käytetään? Voit käyttää tätä raikasta, ammattimaista esitettä sellaisenaan tai voit mukauttaa sitä helposti. Malliin on lisätty vinkkejä, joiden avulla pääset hyvin alkuun. Voit kirjoittaa kaikkien ohjetekstien (esimerkiksi tämän tekstin) tilalle omaa tekstiä napsauttamalla tekstiä ja kirjoittamalla sitten haluamasi tekstin. Jos haluat vaihtaa dian kuvan, valitse ja poista se, ja lisää sitten oma kuvasi sen tilalle napsauttamalla paikkamerkin Lisää kuva -kuvaketta. Voit vaihtaa logon tilalle oman logosi napsauttamalla Vaihda tähän LOGO - kuvaketta ja valitsemalla Vaihda kuvaa. Keitä me olemme? Tietoja meistä Tähän tulee mahdollisimman tiiviiseen muotoon kiteytetty mainospuheesi. Jos sinulla olisi vain muutama sekunti aikaa mainostaa tuotteitasi tai palvelujasi, mitä sanoisit? Ota yhteyttä Puhelin: [Puhelin] Sähköposti: [Sähköpostiosoite] Internet: [Verkkosivu] YRITYKSEN NIMI Osoite Postinumero ja postitoimipaikka NORTHWIND TRADERS Esitteen otsikko tai yrityksen tunnuslause

2 Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista, että asettelu on oikein. Voit joutua poistamaan Sovita paperikokoon - kohdan valinnan Tulosta- valintaikkunassa (Koko sivun diat - pudotusvalikossa). Perehdy tulostimen käyttöohjeisiin, niin opit tulostamaan myös kaksipuolisia sivuja. Jos haluat vaihtaa dian kuvan, valitse ja poista se, ja lisää sitten oma kuvasi sen tilalle napsauttamalla paikkamerkin Lisää kuva -kuvaketta. Voit vaihtaa logon tilalle oman logosi napsauttamalla Vaihda tähän LOGO - kuvaketta ja valitsemalla Vaihda kuvaa. Tässä joitakin ideoita… Mitä esitteeseen kannattaa kirjoittaa? Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän. Sivun oikeassa laidassa voit kertoa tiivistetysti, kuinka erotut kilpailijoista. Lisää keskelle menestystarina lyhyesti kuvattuna. (Muista valita kuviksi otoksia, jotka kuvaavat yrityksesi osaamista parhaimmillaan. Kuvien tulisi aina viimeistellä vakuuttava kokonaisuus.) Näin tyylikkään tiedoston toteuttaminen on pakko olla vaikeaa. Vai onko? Tämän esitteen paikkamerkit ovat valmiina käytettävissäsi. Kirjoita oma tekstisi vain yhdellä napsautuksella. ”Älä pidä kynttilää vakan alla! Tässä on hyvä paikka sykähdyttävälle asiakaspalautteelle.” Varmista, että lopputulos on haluamasi näköinen Voit helposti mukauttaa esitteen ulkoasua: siirry valintanauhan Rakenne-välilehteen ja valitse haluamasi teema, värit ja fontit. Onko yrityksellä käytössä omat värit ja fontit? Ei hätää. Teema-, väri- ja fonttivalikoimiin voi lisätä myös omia vaihtoehtoja. Kirjoita kuvan kuvateksti Kerro omista kilpailuvalteistasi ja siitä, kuinka toiminnassasi erotut muista. Tuotteet ja palvelut Tähän voit lisätä luettelon tuotteista ja palveluista – tai eduista, joiden vuoksi yhteistyö yrityksesi kanssa on kannattavaa. Voit myös tiivistää olennaiset tiedot muutamaan kappaleeseen. Kukapa ei mielellään kertoisi omasta liiketoiminnastaan – pitkään ja laveasti. Markkinoinnissa päästään kuitenkin parhaaseen lopputulokseen, kun viesti on lyhyt, miellyttävästi esitetty ja helppolukuinen.


Lataa ppt "Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google