Laatutyö opettaja Luotu 27.04.2015 08:42.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Pääkaupunkiseudun 8. luokkien palvelukyky Espoo, Tapiolan koulu Joulukuu 2013.
Advertisements

Esiopetuksen huoltajat 2014 Generated on :41.
Yksilölliset opetussuunnitelmat
Perusopetuksen huoltajat 2014 Generated on :04.
Liikunnanopetuksen suunnittelu ja arviointi
Uusi oppilashuoltolaki ja muutokset koulussa
Heinolan kaupungin opetussuunnitelma
Perusopetuksen oppilaat 2014 Generated on :03.
ARVIOINTI Vanhempainilta
Yhteistyötä lapsen hyväksi
SMART Alanko, Jacoby, Silander, Kainulainen Miksi?
Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden linjauksia
Epäasiallinen käyttäytyminen
JOPO- opetusta Kouvolassa vuodesta 2006
Myllypuron yläaste Tervetuloa!
Hannele Niemi Kodin ja koulun yhteistyö opettajankoulutuksen sisältöalueena Hannele Niemi.
Pornaisten OPS-veso mika waltarin koululla
JOUSTAVA ESI- JA ALKUOPETUS Seminaarin koulu Ojoisten Lastentalo
Raunistulan koulun oppimis- ja osallisuuskysely luokille syyskuussa OHJE: Opettaja ohjaa työskentelyä. Kuva/dia heijastetaan videokameralla.
Ops seminaari Askola.
Tähän tarvittaessa otsikko Kysely esi- ja perusopetuksen huoltajille Kirkkonummella
Oppilaan hyvinvoinnin parhaaksi. Koulun aloitus Toimivien opetusryhmien muodostaminen esiopettajien, luokanopettajien, S2-opettajan ja erityisopettajan.
Kolmiportaisen tuen toimintatapaohjeet. Tuen järjestämistä ohjaavat periaatteet ”Opetukseen osallistuvalla on oikeus saada riittävää kasvun ja.
Opeka-kysely 2016 Opeka on verkkopohjainen työkalu, jolla opettajat ja koulu voivat arvioida koulunsa tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön tasoa.
Seppo Mentula ops-koordinaattori Tuusula 2015 Opetussuunnitelma uudistuu.
ALOITUSINFO PROJEKTIKOORDINAATTORI SARI ÅGREN Toimintakulttuurin kehittäminen.
Elokuussa 2016 Hamulan kouluun tulevien koululaisten vanhemmille.
Vanhempainilta 3 c Keskustelun aiheet Esittelyt Laitoin vanhemmille kiertämään nimilistan, johon kaikki voivat merkitä puhelinnumeronsa oppilaiden.
VESO Anne Hakanen Pirjo Vuorio Jaana Karlamaa NOPS 7.5. Osa-aikainen erityisopetus.
Joustava perusopetus eli JOPO. Saarijärven JOPO-luokka Aloitti toimintansa elokuussa 2011 Aloitti toimintansa elokuussa oppilasta
Vanhempien mielipiteitä
LARK-laadunhallinnan arviointia opiskelijoille
Ops-iltapäivä
Uuden opetussuunnitelman mukainen arviointi Mukkulan koulussa
sanallisen arvioinnin todistuspohjat:
Tampereen kaupunkiseudun TVT-suunnitelma, Treduka
Opeka-kysely 2016 Opeka on verkkopohjainen työkalu, jolla opettajat ja koulu voivat arvioida koulunsa tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön tasoa.
Meidän koulu Keskustelua wilma-merkinnöistä, järjestyssäännöistä ja perusopetuslain muutoksesta.
MIKÄ ON OPETUSSUUNNITELMA?
KYRÖSKOSKEN KOULUN PIENLUOKKA
KIRKONKYLÄN KOULUN PIENLUOKAT
Kokemuksia inkluusio- opetuksesta Laajasalon peruskoulussa
Koulutus 8.5. Liikuntasuositukset, -tutkimukset ja Liikkuva koulu
Huoltajakysely2017 Jynkänlahden koulu
Oppilaskysely2017 Jynkänlahden koulu
Tervetuloa vanhempainiltaan!
Opetussuunnitelmassa 2016
KASVATUSKESKUSTELU = KAKE
Millaisia muistoja arvioinnista omalta kouluajalta?
KODIN JA KOULUN YHTEISTYÖ
Oppimisen tuki, pedagogiset asiakirjat ja muuta ajankohtaista
Kelpo-hanke Amisto
Heinävaaran koulun vanhempainilta ( E-6)
Opeka-kysely 2016 Opeka on verkkopohjainen työkalu, jolla opettajat ja koulu voivat arvioida koulunsa tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön tasoa.
KTKP010 Oppiminen ja ohjaus (5 op)
Opetussuunnitelma uudistui – mikä muuttuu?
7lk:n arviointi.
Meidän koulu Keskustelua wilma-merkinnöistä, järjestyssäännöistä ja perusopetuslain muutoksesta.
Maahanmuuttajaoppilaiden arviointi
Mitkä määräykset ja ohjeet ohjaavat ammatillisen koulutuksen/korkeakoulutuksen opiskelija-arvioinnin toteutusta? Anna, Marko, Sonja, Suvi
Uuden opetussuunnitelman ajankohtaiset teemat
Tampereen kaupunkiseudun TVT-suunnitelma, Treduka
Taru Patrikainen, Ruut Kielinen, Tanja Seppänen, Helena Lavikainen
Laaja-alainen arviointi
Uuden opetussuunnitelman ajankohtaiset teemat
Evästystä paikalliseen ops-työhön
Opeka-kysely 2016 Opeka on verkkopohjainen työkalu, jolla opettajat ja koulu voivat arvioida koulunsa tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön tasoa.
Uuden opetussuunnitelman ajankohtaiset teemat
Mikä? Kenelle? Miksi? Eeva-Riitta Yliniva 2017.
Koulurauhalaki ja sen mukanaan tuomat uudet käytänteet ja toimintamallit Jämsän kaupunki
Esityksen transkriptio:

Laatutyö opettaja Luotu 27.04.2015 08:42

Vastaajastatistiikat Nimi Arvioijat Vastaamassa Vastannut Laaturyhmä 256 167 134 Uusi raporttiryhmä 188 169 134 Yhteensä 268 170 134 Vastausprosentti 63.4% Lopettaneet 50% Kesken jättäneet 13.4% Eivät osallistuneet 36.6%

Työpaikka (Kaikki) 1. Työkentelen (169) (EOS: 1)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 1. Kouluni toiminta-ajatus toteutuu opetustyössäni. (156) (EOS: 9)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 2. Luen opetussuunnitelman yleisen osan vuosittain. (154) (EOS: 4)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 3. Tiedän, mitä opetussuunnitelmassa sanotaan niistä aineista, joita opetan. (152) (EOS: 2)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 4. Arviointini toteutuu opetussuunnitelman mukaisesti. (152) (EOS: 3)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 5. Oppituntini sisältävät useita eri työtapoja. (152) (EOS: 0)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) - -

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 7. Koulussani on tarpeeksi toimivia ict-laitteita. (140) (EOS: 14)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 8. Koulussani on tarpeeksi havainnollistavia opetusmateriaaleja. (140) (EOS: 10)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 9. Koulussani on tarpeeksi muuta varustusta. (140) (EOS: 8)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 10. Käytän tieto- ja viestintätekniikkaa opetuksessani suunnitelmallisesti. (140) (EOS: 0)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 11. Opetusryhmien koot ovat sellaisia, että minulla on mahdollisuus seurata ja tukea oppilaiden oppimista. (139) (EOS: 1)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 12. Toteutan käytännössä oppilaan oppimissuunnitelmaa tai hojks:aa ja huomioin nämä arvioinnissani. (140) (EOS: 3)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 13. Teen tuntimerkinnät Wilmaan. (138) (EOS: 0)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 14. Käytän Wilmaa kodin ja koulun väliseen yhteistyöhön. (137) (EOS: 0)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) - -

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 16. Käytän pedanetia kodin ja koulun väliseen yhteistyöhön. (138) (EOS: 0)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) - -

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 18. Saan tarvittaessa apua työrauhan rakentamiseksi. (135) (EOS: 10)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 19. Harjoitutan tietoisesti oppilaiden vuorovaikutustaitoja. (136) (EOS: 0)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 20. Arvioimme ja kehitämme koulumme opetustoimintaa suunnitelmallisesti. (136) (EOS: 5)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 21. Koulun ulkopuolinen opetus on resurssien osalta mahdollista. (135) (EOS: 35)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 22. Oppilaat ovat innokkaasti mukana oppimisessaan. (136) (EOS: 0)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 23. Pystyn tarjoamaan kaikille oppilailleni sopivan haastavia oppimistehtäviä. (136) (EOS: 0)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 24. Ohjaan aktiivisesti oppilaitteni oppimista. (135) (EOS: 0)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 25. Tarjoan oppilailleni aktiivisesti tukiopetusta. (135) (EOS: 8)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 26. Teen yhteistyötä oppitunneillani toisen aikuisen kanssa. (135) (EOS: 0)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) - -

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 28. Minulla on riittävän monella oppitunnillani koulunkäynninohjaaja työparinani. (135) (EOS: 5)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 29. Minulla on sovittua aikaa työparityöskentelyn yhteissuunnitteluun. (134) (EOS: 4)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 30. Yhteistyöni huoltajien kanssa sujuu hyvin. (134) (EOS: 3)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 31. Kehun ja kannustan usein oppilasta. (134) (EOS: 4)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 32. Annan palautetta työtovereilleni. (134) (EOS: 2)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 33. Ilmapiiri koulussani edistää oppimista. (134) (EOS: 15)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 34. Olen luotettava aikuinen oppilailleni. (134) (EOS: 2)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 35. Tunnen, että oppilaani arvostavat minua. (134) (EOS: 2)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 36. Saan opetustyöstäni usein hyvän mielen. (134) (EOS: 0)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 37. Saan oppilailta palautetta opetuksestani. (134) (EOS: 0)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 38. Saan työtovereiltani palautetta työskentelystäni. (134) (EOS: 0)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) 39. Minun on turvallista olla koulussani. (134) (EOS: 8)

Opetuksen ja opetusjärjestelyiden arviointikysymykset (Kaikki) - -