Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tähän tarvittaessa otsikko Kysely esi- ja perusopetuksen huoltajille Kirkkonummella 9.-22.3.2015 1.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tähän tarvittaessa otsikko Kysely esi- ja perusopetuksen huoltajille Kirkkonummella 9.-22.3.2015 1."— Esityksen transkriptio:

1 Tähän tarvittaessa otsikko Kysely esi- ja perusopetuksen huoltajille Kirkkonummella 9.-22.3.2015 1

2 Vastaajien määrä Esiopetuksen vastausprosentti 25% kaikista esioppilaista. Perusopetuksen vastausprosentti 19% kaikista perusopetuksen oppilaista. 2

3 Yhteenveto vastauksista 3

4 Huomioita vastauksista 4 - Kyselyn perusteella huoltajat ovat pääosin tyytyväisiä esi- ja perusopetuksen toimintaan. -Noin kolmasosa huoltajista on sitä mieltä, että hyvän opetuksen toteuttaminen ei edellytä huoltajien osallistumista opetussuunnitelman laadintaan, toteuttamisen arviointiin ja kehittämiseen. Opetussuunnitelman perusteissa huoltajien osallistaminen on keskeisellä sijalla ja tähän kiinnitetään huomiota kunnan OPS-työssä. -Eri opetusasteiden välillä toivotaan lapsen yksilöllisyyden, aikaisemman osaamisen ja oppimisen erityistarpeiden huomioimista. -Perusopetuksen puolella kodin ja koulun yhteistyöhön tulee kiinnittää huomiota. -Esiopetuksessa vanhemmille suunnatussa viestinnässä ei hyödynnetä vielä täysin teknologian suomia mahdollisuuksia.


Lataa ppt "Tähän tarvittaessa otsikko Kysely esi- ja perusopetuksen huoltajille Kirkkonummella 9.-22.3.2015 1."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google