Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vanhempainilta 3 c Keskustelun aiheet Esittelyt Laitoin vanhemmille kiertämään nimilistan, johon kaikki voivat merkitä puhelinnumeronsa oppilaiden.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vanhempainilta 3 c Keskustelun aiheet Esittelyt Laitoin vanhemmille kiertämään nimilistan, johon kaikki voivat merkitä puhelinnumeronsa oppilaiden."— Esityksen transkriptio:

1 Vanhempainilta 3 c 1.9.2016

2 Keskustelun aiheet Esittelyt Laitoin vanhemmille kiertämään nimilistan, johon kaikki voivat merkitä puhelinnumeronsa oppilaiden vanhempien yhteydenpitoa varten. Listan saavat jokaisen oppilaan vanhemmat, mutta tietoja ei saa jakaa muille. Jos et ollut paikalla voit lähettää numeron opettajalle wilmassa. Missä mennään nyt Vaikka luokka on suuri on työskentely luokassa ollut erittäin rauhallista. Opettaja on erittäin tyytyväinen luokkaan. Ryhmäyttämistä jatketaan ja oppilaita kannustetaan tutustumaan uusiin kavereihin ja koulussa yritetään seurata ettei kukaan jäisi yksin. Koteja kannustetaan ottamaan yhteyttä toisiin ja tutustuttamaan lapsia toisiinsa myös koulun ulkopuolella. Viestintä, wilma pedanet, muut Wilma on kodin ja koulun viestinnän pääväline. Wilmaan merkitään myös poissaolot ajoissa (vanhemmat). Tärkeissä asioissa kannattaa pyytää keskusteluaikaa opettajalta. Seuraava vanhempainilta marras-joulukuun vaihteessa. Vanhempainvartit tulossa piakkoin. Yhteistyön Tässä tärkeä linkki kodin ja koulun välisen yhteistyön pelisäännöt lomakkeeseen jota koulussamme noudatetaan pelisäännöt pelisäännöt Oppiaineet /uusi ops Liikunnassa liikuntavaatteet ja pyyhe mukaan joka liikuntatunnille. Ulkoliikuntaa niin kauan kuin sali vielä remontissa. Lisä ohjeita tulossa kun sali valmistuu Uusi opetussuunnitelma kokonaisuudessaan ops 2016ops 2016 Erityisopetus/tuki/avustaja/terveydenhoitaja/kuraattori/psykologi Oppilaista vastaa myös suuri joukko muita ammattilaisia, jotka ovat käytössänne tarvittaessa. Erityishuomiota siihen ettei lapsia lähetetä kouluun kipeinä muita tartuttamaan, vaan sairaat lapset potisivat rauhassa kotona. Luokkatoimikunta/retket Seuraavassa vanhempainillassa perustetaan luokkatoimikunta, joka vastaa luokan koulun ulkopuolisesta virkistyksestä ja varainkeruusta retkiä varten muuta

3

4


Lataa ppt "Vanhempainilta 3 c Keskustelun aiheet Esittelyt Laitoin vanhemmille kiertämään nimilistan, johon kaikki voivat merkitä puhelinnumeronsa oppilaiden."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google