Tähän otsikko (Arial Narrow, koko 28 p) – Tähän tekstiä… (Fonttina Arial Narrow, koko 20 p) tähän tekstiä – tähän tekstiä Tekijä, pvm.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
JÄRJESTÄMISSOPIMUKSEN HAKEMINEN
Advertisements

2 Mitä? Valtakunnallinen pk-yritysten ja yksittäisten henkilöiden tuotekehitys- ja innovaatiotoimintaa tukeva asiantuntijapalvelu Yritys- tai hankekohtaisesti.
KEHITTÄMISHANKKEIDEN OHJAUSMALLI
JKL Protomo Pilot Yrittäjyydestä tai ideoiden, ongelmien tarpeiden uudenlaisesta ratkaisusta kiinnostunut!   Pyöritteletkö päässäsi mainiota tuote, palvelu.
Joensuun seudun Equal: Valtamuuntaja -osahanke LUODAAN KEHITTÄMISTÄ TUKEVA RAKENNE •prosessi etenee tavoitteellisena • sitoutuminen yhteisiin.
Poronlihatuotteiden markkinat 2004 Riistan- ja kalantutkimus Kaija Saarni, Leena Aikio, Jorma Kemppainen, Jari Setälä ja Asmo Honkanen.
PK-kehittämispalvelut
Copyright © Tekes ”Tutkimusprojektin tulostiivistelmä” Janne Takalo-Mattila
Edelläkävijämarkkinaohjelma Fiksu kysyntä luo uutta ohjelmavalmistelu Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
Rastor Oy, Itä- ja Pohjois-Suomen yksikkö
Maaseutuohjelma Väylä vaikuttamiseen, tie toteutukseen
Tinja Saarela ja Virpi Pennannen: Koulutuksen merkitys asiantuntijuuden vahvistamisessa SoveLin 20-vuotisjuhlaseminaari Mikko Vähäniitty.
Avoin-Web Pro -projekti SISÄLLÖNTUOTANTO Eija Varis Info
Sosiaalinen media opetuksen ja oppimisen tukena - projekti.
Skills-laivaseminaari Yrittäjyyskasvatus ammatillisen koulutuksen näkökulmasta Paula Kyrö Yrittäjyyskasvatuksen professori Aalto Yliopisto, Kauppakorkeakoulu.
Kasvatuksen ja opetuksen tulevaisuus Sastamalan kaupungin tulevaisuusseminaari
Miten regulaattori voi tukea alan kehitystä? Pääjohtaja Rauni Hagman Viestintävirasto FiCom-seminaari: ICT-alan tulevaisuuden haasteet,
Ekalohko tehdään fontilla Tahoma, 16pt. Tässä on ekalohkon tekstiä ja tekstiä ja tekstiä Neljäslohko tehdään fontilla Times New Roman, 24pt ja sen luettelo.
V INKA Road Show &Meripohjolan uudistuva metalli- ja konepajateollisuus Risto Pietilä Nivala, Raahe, Oulu, Kemi
Camera obscura- menetelmä
Työvoima- ja elinkeinokeskus Ohjelmakausi 2007–2013 käynnistyy, EU-projektien toteutus Yritysrahoituksen puheenvuoro Pekka Pelkonen Pohjois-Karjalan TE-keskus.
Tekstiä tähän kohtaan ” Osaavana pidempään työelämässä”
Kaakkois-Suomen välityömarkkinoiden kehittämishanke KaaSu Palvelun tuottaja kehittämässä palveluprosessin seurantaa Kaakkois-Suomen.
ihmiskunnan tulevaisuus ympäristö tekijät taloudelliset tekijät sosiaaliset tekijät.
ZipIT Yleisesittely ZipIT-hankekokonaisuus Terveydenhuollon prosessien ja ohjelmistojen rinnakkainen kehittäminen.
SOME Case: Avance Johtamiskoulutus Pasi Aaltola JYU SOME-seminaari
EU-Aluepolitiikka Rakenne- toimenpiteet Agenda Euroopan aluekehitysrahasto Tehtävä: “myötävaikuttaa alueellisen epätasapainon poistamiseen.
Huippuostajat Fiksu kysyntä luo markkinoita yritysten uusille ratkaisuille Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
Tytöt teknologian taitajiksi
Yritysviestintä, hankeviestintä, projektiviestintä
Opin Ovi -hankkeet OSUVUUTTA JA KYSYNTÄLÄHTÖISYYTTÄ AIKUISOPISKELUUN TIETO-, NEUVONTA- JA OHJAUSPALVELUJEN VALTAKUNNALLISELLA KEHITTÄMISOHJELMALLA
Menestystä yrittäjälähtöisyydellä ja yhteistyöllä Kunnan elinkeinopoliittisen ohjelman työkirja Osa: Tausta-aineisto.
LAAJENNETTU TYÖSSÄOPPIMINEN toimintasuunnitelma Etelä-Savon ammattiopisto.
Itä-Suomen EAKR-SKOM NSPA – Pohjoisen harvaan asuttujen alueiden politiikkalinjaukset Satu Vehreävesa ohjelmapäällikkö, Pohjois-Savo.
OULUN KORKEAKOULUJEN KANSAINVÄLISEN TUNNETTUUDEN LISÄÄMINEN OULUN KORKEAKOULUJEN KANSAINVÄLISEN TUNNETTUUDEN LISÄÄMINEN Hankkeen esittely päivitetty
ALUEELLINEN KILPAILUKYKY JA TYÖLLISYYS –TAVOITE ITÄ-SUOMEN EAKR-TOIMENPIDEOHJELMA
Yrityksen viestintä ja projektiviestintä
TYÖELÄMÄN KEHITTÄMIS- JA PALVELUTEHTÄVÄ TykePartner III–hanke 2008 – ohjausryhmä.
ZipIT Yleisesittely ZipIT-hankekokonaisuus Terveydenhuollon prosessien ja ohjelmistojen rinnakkainen kehittäminen.
Aihe 1. -hanke Nelivuotinen ( ) Kolmivaiheinen - toteutetaan kolmessa vaiheessa, kolmella pilottipaikkakunnalla, mukana kolme kieli- ja kulttuurivähemmistöä.
CEE:n TEHTÄVÄ ON LUODA INNOVAATIOSTA LIIKETOIMINTAA! Tuomalla yhteen tutkimuspartnerit, yritykset sekä rahoittajat ja nyt myös innovaatioenkeleitä Uusien.
AS Automaatio- ja systeemitekniikan projektityöt Artikkeli Automaatioväylään Loppuraportti Eero Norri Juhana Kaikkonen.
IKÄÄNTYVÄN VÄESTÖN TOIMINTAKYVYN JA ITSENÄISEN SELVIYTYMISEN EDISTÄMINEN Korkeakoulujen aluekehitysstrategia Tasapainoisen kehityksen Suomi 2015 Valtioneuvoston.
Aloitussivun otsikko Arial boldattu 24/30 pistettä Aloitussivun lisärivi, esim. tekijän nimi ja päiväys, Arial 20/30 pistettä Teologinen tiedekunta.
Sosiaalisen median eri kanavat osana Viherympäristöliiton viestintää ja markkinointia Opinnäytetyön suunnitteluseminaari Ville Miettinen & Jussi Front.
Leader-yritystuet Marskin Maja, Loppi Ihmisten kokoisille ideoille!
Innovatiiviset julkiset hankinnat – yritysten mahdollisuudet uuteen liiketoimintaan Tuomas Lehtinen HSY Älykäs Vesi
Tästä pois logo Koulutusorganisaatiot innovaatiojärjestelmän toimijoina -projekti Verkostotapaaminen Koulutuksen järjestäjien yhdistys KJY.
Lapland – A Gateway to Arctic Innovations COMPANY CONFIDENTIAL | Copyright © M-Brain
19 Yritys tavoittelee voittoa s
Neuvontaa ja vientiosaamista elintarvikealan pk-yrityksille www. evira
Sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatio- ja palvelutiedon hallinta
Minno meets Innokylä - törmäyskohtia
Kuinka monialaista Innovaatioprojektia voisi kehittää?
Tekesin EAKR-rahoitus Pohjois-Savossa
Kehityskulkuja Työelämä muuttuu entistä nopeammin
Koulutuksen merkitys asiantuntijuuden vahvistamisessa
Opetussuunnitelmauudistuksellako uuteen lukioon?
JulkICTLabs –projekti -asemointia
Lähipalvelukilpailu Ilmoituslaatikkoverkosto tuo arjen mahdollisuudet esille uudella tavalla, sekä toimii kehittymisen myötä infrastruktuurina yksilön,
”Hissipuhe” Esitysmateriaalin runko ja sallittu sivumäärä.
Elämää yhteisöstä – kasvua yrityksistä Juupajoen kuntastrategia 2025
Venäjän vienti kasvuun Päijät-Hämeessä –hanke
Koulutuskeskus Salpauksen tavoitteet
Kuntarakenneselvityksen toimeksianto
Metallien jalostus Suomessa: nykytila ja tulevaisuuden haasteet
Kaukolämpöverkkojen avaaminen
Otsikko Martti 21 pt Otsikko Martti 21 pt Otsikko Martti 21 pt
Ammatillisen koulutuksen reformin vaikutus vankilaopetukseen
FIT – Finanssitietojen päivitys
Esityksen transkriptio:

Tähän otsikko (Arial Narrow, koko 28 p) – Tähän tekstiä… (Fonttina Arial Narrow, koko 20 p) tähän tekstiä – tähän tekstiä Tekijä, pvm

Tähän otsikko (Arial Narrow, koko 28 p) – Tähän tekstiä… (Fonttina Arial Narrow, koko 20 p) tähän tekstiä – tähän tekstiä Tekijä, pvm

Form-up –Form-up -projektin tavoitteena on tehdä selvittää mahdollisuudet ja keinot synnyttää Pohjois-Suomeen korkeatasoista ja jatkuvaa televisioformaattien ideointi-, kehitys-, pilotointi ja tuotantotoimintaa sekä erilaisten liitännäis- ja lisäarvopalvelujen, kuten interaktiivisuuden sovellutusten ja pelien, kehittämistä ja tuotantoa. Projektin ensimmäisen vaiheen aikana selvitetään edellytykset jatkohankkeelle. –kesto 10 kk, alkaen

Tuloksia 1. jatkaa ja kehittää edelleen OAMK:ssa aloitettua televisioformaattien kehittämiskoulutusta 2. edistää jo tehtyjen formaatti-ideoiden ja pilottien tuottamista sarjoiksi. 3. selvittää Pohjois-Suomessa toimivien AV- alan yritysten resurssit, mahdollisuudet ja kiinnostus ohjelmaformaattien kehittämiseen ja tuottamiseen. 4. selvittää paikallisen infrastruktuurin mahdollisuudet, mm. käytettävissä olevat studiotilat ja YLE:n suunnitelmat oman alueellisen TV-tuotannon järjestämisestä. 5. selvittää muut mahdolliset yhteistyökumppanit ja niiden resurssit, mahdollisuudet ja kiinnostus.

Tuloksia 6. selvittää alueellista televisiotuotantoa ja ohjelmaformaattien kehittämistä ja markkinointia tukevat tahot. 7. toteuttaa markkinaselvitys, jossa selvitetään kotimaisen kysynnän lisäksi myös pääkohdat ulkomaisista ohjelmaformaattien markkinoista ja markkinatilanteesta. 8. integroida koulutukseen mukaan entistä tiiviimmin alan paikalliset ja muualla Suomessa toimivat tuotantoyhtiöt tarjoamalla niille mahdollisuutta joko tilata formaatti-ideoiden kehittelytyö OAMK:lta oppilastyönä tai osallistua itse kehittämiseen. 9. luoda edellytykset ja kaikkia osapuolia tyydyttävä sopimusmalli vakiintuneelle yhteistyölle, jossa yritykset voivat hyödyntää OAMK:n cross media –studiota pilottien tuottamisessa. 10. luoda pohja sille, että televisioformaattien kehittämisestä, pilottien tuottamisesta ja varsinaisten sarjojen tuottamisesta tulee jatkuvaa.