Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ekalohko tehdään fontilla Tahoma, 16pt. Tässä on ekalohkon tekstiä ja tekstiä ja tekstiä Neljäslohko tehdään fontilla Times New Roman, 24pt ja sen luettelo.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ekalohko tehdään fontilla Tahoma, 16pt. Tässä on ekalohkon tekstiä ja tekstiä ja tekstiä Neljäslohko tehdään fontilla Times New Roman, 24pt ja sen luettelo."— Esityksen transkriptio:

1 Ekalohko tehdään fontilla Tahoma, 16pt. Tässä on ekalohkon tekstiä ja tekstiä ja tekstiä Neljäslohko tehdään fontilla Times New Roman, 24pt ja sen luettelo ja luettelo Tokalohkon tasaus on keskitetty. Fontti on Times New Roman 12 pt. Riviväli on 1,5 riviä Kolmaslohko on tasattu oikealle ja näyttää siltä. Fontti on Arial, 20 pt., lihavoitu.

2 Ekalohko tehdään fontilla Tahoma, 16pt. Tässä on ekalohkon tekstiä ja tekstiä ja tekstiä Neljäslohko tehdään fontilla Times New Roman, 24pt ja sen luettelo ja luettelo Tokalohkon tasaus on keskitetty. Fontti on Times New Roman 12 pt. Riviväli on 1,5 riviä Kolmaslohko on tasattu oikealle ja näyttää siltä. Fontti on Arial, 20 pt., lihavoitu.

3 Ekalohko tehdään fontilla Tahoma, 16pt. Tässä on ekalohkon tekstiä ja tekstiä ja tekstiä Neljäslohko tehdään fontilla Times New Roman, 24pt ja sen luettelo ja luettelo Tokalohkon tasaus on keskitetty. Fontti on Times New Roman 12 pt. Riviväli on 1,5 riviä Kolmaslohko on tasattu oikealle ja näyttää siltä. Fontti on Arial, 20 pt., lihavoitu.

4

5

6


Lataa ppt "Ekalohko tehdään fontilla Tahoma, 16pt. Tässä on ekalohkon tekstiä ja tekstiä ja tekstiä Neljäslohko tehdään fontilla Times New Roman, 24pt ja sen luettelo."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google