Matkahallinnon osaajaohjelma (HAUS) - Virastojen matkahallinnon vastuuhenkilöille.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
JÄRJESTÄMISSOPIMUKSEN HAKEMINEN
Advertisements

Matkustusstrategia – miten tästä eteenpäin
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ammatillisen peruskoulutuksen valtionavustushankkeet Tuija Laukkanen
Läpäisyhankkeet ja ammatillisen koulutuksen kehittäminen
Hallituksen esitys 67/ / Pirkko Mäkelä-Pusa.
Tilannekatsaus • Oppijat uratiedon etsijöinä ja rakentajina oposeminaarin antia •Hankekokonaisuuden määrittelytyön uudelleen organisointi.
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
OPPIREPPU –hanke Lapin alueen 2.asteen verkkokoulu Rovaseudun 2.asteen oppilaitokset Jyrki Niskanen.
Avoimeen yhteistyöhön perustuva tehokas ja monipuolinen terveydenhuoltojärjestelmä
Topirkka.fi portaali
Hallinnon kehittämisen uudet tuulet
Palvelukeskusten osittainen yksityistäminen ja kilpailuttaminen sekä uusi hallinnon resurssijohtaminen ovat taloushallinnon suunta Pääjohtaja, dosentti,
Työseminaari: erittäin vähän liikkuvat, liikunnasta syrjäytymisvaarassa olevat Hotelli Holiday Inn, Messukeskus
KM, PsyK Jaana Laurinvaara
Avoin päätöksentekokäytäntö toimintamallina
Avoin päätöksentekokäytäntö toimintamallina Jouni Tuomisto THL, Ympäristöterveyden osasto.
Lähipäivä T Business process development methods 1.
TKK:n Sisäinen auditointiprosessi
Taru Mattsson ja Antti Tuomikoski1 N-piirin koulutustoimikunnan toimintasuunnitelma Kauden aikana koulutustoimikunta toteuttaa monipuolista.
Hahmotelma nuorten ohjaus- ja palveluverkostosta Kokkolassa Nuorta ei jätetä seminaari Ronnie Djupsund.
TULOSOHJAUKSEN JA TILIVELVOLLISUUDEN TILA Ylijohtaja Marjatta Kimmonen VTV
VAPAAEHTOISTOIMINNAN LAATU JA TUKIRAKENNE Valtakunnallinen asiantuntijaseminaari ja neuvottelupäivä Keski-Suomen Museo, OHJELMA 9.30 – Ilmoittautuminen.
Restonomi Opetussuunnitelma 2005
Laatukriteerien pilotointi ja itsearvioinnin toteutus KAOssa Esa Oikarinen Koulutuspäällikkö Kainuun ammattiopisto.
TAVOITE Teemavuoden tavoitteena on vahvistaa Helluntaiherätyksen lapsi- ja perhetyötä käynnistämällä yhteinen kehittämishanke.
Mikä on arvioinnin rooli ohjelmatyössä Arviointiseminaari - eväitä uudelle ohjelmakaudelle Eero Pehkonen.
Kaakkois-Suomen välityömarkkinoiden kehittämishanke KaaSu Palvelun tuottaja kehittämässä palveluprosessin seurantaa Kaakkois-Suomen.
J Kangasniemi 2010 Osaava-ohjelman taustaa ja rakenne Tätä kalvosarjaa päivitetään verkossa. Varmistathan että käytössäsi on viimeisin versio. (viimeksi.
Opossum-projektin Ohjausryhmä Ari Markkula Projektitutkija.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Kvalitetskriterier i läroavtalsutbildningen Laatukriteerit oppisopimuskoulutuksessa Pasi Kankare
Projekti käsitteenä Projekti on selkeästi asetettuihin tavoitteisiin pyrkivä ja ajallisesti rajattu kertaluonteinen tehtäväkokonaisuus, jonka toteuttamisesta.
Strateginen toiminnan ja talouden ohjaus Metropoliassa Tuula Kiiskinen.
Case TOPPIS Ammattiopisto Lappian kokemuksia työpajojen kanssa tehdystä yhteistyöstä Sanna Laihinen.
Akkreditointi tarkoittaa erikoistumisopintojen arviointi- ja rekisteröintiprosessia, jota Korkeakoulujen arviointineuvosto on toteuttanut vuodesta 1999.
SJL / Janne Mäkitalo1 LEIJONAKIEKKOKOULU Länsirannikon alue.
* Miksi ja kenelle www-sivut halutaan tehdä? * Mitkä ovat tavoitteet? * Kohderyhmän käyttäjien määritely ! SUUNNITTELUN PERUSTEITA.
Opettamisesta osaamiseen – kehittämisohjelma Metropoliassa Opettamisesta osaamiseen - kehittämisohjelman avausseminaari Leena Koivumäki,
TERVETULOA KAINUUSEEN! PaKaste – työkokous Kajaani
Projektijohtamisen jatkokurssi:
Elintarvikehuoneistojen riskiperusteisempi ennakkovalvonta - tausta Keskustelutilaisuus Tieteiden talo Veli-Mikko Niemi MMM.
Ohjelmistotekniikka ja projektinhallinta, 4 op
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hyvien käytäntöjen tunnistaminen ja jakaminen Johdanto iltapäivän työskentelyyn Työskentelyn taustamateriaalia Opetusneuvos.
Kieliä opettavien OPS- tapaaminen Ryhmätyön ohjeistus.
Auli Ryhänen Projektipäällikkö Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ammatillinen opettajakorkeakoulu
Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi1 LAJITEKNIIKKAVALMENTAJA 2 Ivalo.
Energiarenessanssi Mahdollisuudet ja haasteet. Hallitus Huolto Isännöinti Asukkaat Taloyhtiö Osakkaat Sidosryhmät Muut kuin kaupungin 1.Kiinteistöliitto.
LAJITEKNIIKKAVALMENTAJA 2
Kehitä taitojasi sihteerinä ja hae sihteerin ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen! TALOUSHALLINNON AMMATTITUTKINTO kirjanpitäjä, palkanlaskija.
SOVITTU MIKÄ SOVITTU JOHTAMISSOPIMUSTEN UUDISTAMINEN 2017
Aikuisten uraohjaajien erikoistumiskoulutus
Henkilökierto valtionhallinnossa
Esiselvitys & jatkoselvitys Tarkan tason toimintamallin määrittely
olevansa oman elämänsä tekijä.
Sote-uudistus ja Porin kaupunki
VI Ohjaamo-päivä Verkko-Ohjaus
Henkilöstöhallinnon käsikirja
Matkustusstrategian seurantaselvitys
TAHE keskitetty toimintamalli
Koulumatka-hanke.
”Palvelu” –kokonaisuus, osa 4
Koripallon kesäleiri Korista hyvässä seurassa
Opinahjo Oy Liiketoimintaa tukeva kumppani
AVIen asiakaslähtöinen toiminnan kehittäminen
Ohjaus ja yhteistyö -korin tilanne - JORY 7. 5
Esityksen nimi / Tekijä
Tule mukaan päätöksenteon koulutukseen
HENKILÖSTÖKÄYTÄNTÖJEN VALMISTELU
Voimaa arkeen II Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus
Voimaa arkeen II Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus
Voimaa arkeen II Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus
Esityksen transkriptio:

Matkahallinnon osaajaohjelma (HAUS) - Virastojen matkahallinnon vastuuhenkilöille

Matkahallinnon osaajaohjelma (HAUS) Sisällöt: Valtiokonsernin matkahallinnon tavoitetila ja matkustusstrategia Matkahallinnon vastuuhenkilön rooli, vastuut ja tehtävät Viraston matkustusstratetgia ja –politiikka – viraston tapa hoitaa matkustusta (case) Matkahallinnon toimintamallin kuvaus (mm. prosessikuvauksen rakentaminen, ongelmakohtien kartoitus) Muutoksen suunnittelu ja valmistelu Tiedustelut: Koulutuspäällikkö Helena Viskari puh © HAUS 1. jakso jakso Jakso Sisällöt: Valtion yhteishankintapolitiikan tavoitteet ja toteuttaminen Matkapalveluiden ostaminen ja ostosopimukset valtiolla Sopimusoikeus ja alan kauppatavat Virka- ja työehtosopimus matkakustannusten korvaamisesta Muu ohjaava lainsäädäntö Sisällöt: Matkahallinnon raportointi ja seuranta Johdon strateginen ja operatiivinen ohjaus raportoinnin pohjalta Matkahallinnon tulevaisuuden näkymät Matkustusta vähentävät viestintäratkaisut virastossa Matkustuksen ympäristökysymykset Matkahallintoon liittyvät keskeiset taloudenpidon määräykset

Ohjelman tavoite ja kokonaisuus: Rakenne: Kohderyhmä: Valtion virastojen ja laitosten matkahallintoa uudistetaan ja matkustusstrategian mukaisiin toimenpiteisiin tulee ryhtyä jo vuoden 2009 aikana. Uudistamistyön tueksi järjestämme koulutusohjelman, jonka tavoitteena on lisätä virastojen valmiuksia kehittää ja organisoida viraston/laitoksen matkahallinto tuottavaksi ja tehokkaaksi palvelutoiminnaksi. Ohjelma koostuu kolmesta kestoltaan kahden päivän kurssijaksosta ja jaksojen välillä tehtävästä oman viraston uuden matkahallinnon toimintamallin kuvauksesta. Valtion virastojen ja laitosten matkahallinnon vastuuhenkilöt

Metodit ja pedagogiikka: Koulutus on vuorovaikutteista. Koulutuksessa käytetään luennoijina alan kokeneita asiantuntijoita, keskustelua ja ryhmätöitä. Koulutuksen vaikuttavuutta lisätään niin, että osanottajat tekevät jaksojen välityönä oman virastonsa uuden matkahallinnon toimintamallin asiantuntijoiden ohjauksessa.

Hinta:620 € + alv. 22 % /jakso Koko valmennusohjelma yht € + alv. 22 % Hintaan sisältyvät myös kahvit ja lounaat. Majoituksesta aiheutuvista kustannuksista vastaa osanottajan organisaatio. Ilmoittautuminen: 1. jaksolle ja koko ohjelmaan mennessä os. Yksittäisille jaksoille viim. kahta viikkoa ennen jakson alkua. Lisätietoja:Koulutuspäällikkö Helena Viskari (p ) HAUS kehittämiskeskus Oy ©HAUS ja VTML