Tiimi osat 5 4 3 2 Asiakas Jäsen 1 Osk Muut jäsenet Tiimi on ryhmittymää kehittyneempi muoto. Se vastaa ulospäin katsottuna yritystä joka tuottaa kokonaisvaltaista.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Arvonlisävero kirjanpidossa
Advertisements

Tiimit Liikeidea Ideariihi.
Yhteisöosallisuusko kanta-asiakasohjelmien ja osuuskuntien jäsenetujen oleellinen ero? Osuustoimintatutkimuksen päivä Timo Niskanen.
Hyvästä Paras Jim Collins.
Holvi.com -maksutili 1 Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa
Vähennykset Asiakas Jäsen 1 Osk Muut jäsenet Toimittaja.
Case-kahvila Raija Kerätär
Kaikki liiketoiminnallinen toiminta saa alkunsa omasta osaamisesta.
Liite 4: Prosessi- ja liittymäkuvaukset
Yritysjärjestely Yritysapu Comuf Tummat pilvet yrittäjyytesi yllä
Alustava liiketoimintasuunnitelma
… löytyykö markkinoita?
Keskustelun vetäjä (Nimi) Esittäjä (Nimet) Johda ja palvele entisenä piirikuvernöörinä.
Laatujärjestelmät organisaatioiden kehittämisen ja johtamisen näkökulmista Kaisa Sariola JTO.
Tietoturva, 2 ov
4H-Yrityksen liiketoimintasuunnitelma
HOTELLI JA RAVINTOLA-ALAN PERUSTUTKINTO NÄYTTÖ
MYA9114 Matkailupalvelun perusteet, 2 op
Hanke-ehdotuksesi nimi ja lyhenne Hanke-esityksen esittäjät + laitos/yksikkö.
TTL Sosiaalisessa mediassa
Luottamuksellinen – Informaatio on tarkoitettu ainoastaan Venture Expressin arviointipaneelin käyttöön Tämä template on Trailmaker Oy:n omaisuutta ja sen.
SYÖMISHÄIRIÖISTEN OSASTOHOITO LASTENPSYKIATRIAN KLINIKASSA
Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa Tiimit Tiimit Liikeidea LiikeideaIdeariihi.
Tekijänoikeudet ”Tekijänoikeudella tarkoitetaan laissa säädettyjä määräämisoikeuksia, jotka kuuluvat luovan työn tekijälle.” Lähde:
Viitelistat tietopalvelusta tilauksesta –kenelle ja miten Leena Koivula HY:n käyttäytymistieteellisen tiedekunnan kirjasto Arja Niskala HY:n oikeustieteellisen.
Onnistunut IT-projekti - Haaveesta totta? Tiken näkemys
Internet – liiketoimintamallit Internet - strategia Miten yritys voi hyödyntää nettiä liiketoiminnassa.
Yammer sisäisen viestinnän työkaluna Jyväskylän yliopistossa
Kansallisten palveluiden kehitystyön ohjaus Pekka Linna.
Vastaväitteet ja niiden käsittely
Maanmittari tieosakkaan silmin ja muita juttuja tien varrelta
Liikeidean esittelyohje
Palloviesti V Joukkueen jokainen jäsen kuljettaa vuorollansa pehmeän palloa polviensa välissä sovitulle merkille ja takaisin. Nopein joukkue voittaa.
VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen.
Kiusaamiskysely 2014 Syksy.
MAB3 prosenttilasku.
© Kaupan liitto 2009 Presentaation nimi1 Suurin osa kaupan yrityksistä on hyvin pieniä yritystä 2009 Lähde: Tilastokeskus, Yritysrekisteri.
Kirjanpidon perustekniikka
CT30A9001 Tietoliikennetekniikan seminaari 2 Kirja X Kappaleet x-y: aiheet alle -aihe 1 -aihe2 - Ryhmän jäsenet jäsen1, jäsen 2,
”Mitä tahansa voi saavuttaa kunhan vain yrittää!” Pikkuyrittäjien hissipuheet.
Tarjous.
 Useimmissa kahviloissa tuotteet rekisteröidään kassakoneeseen, asiakas maksaa heti ja kuitti tulostuu saman tien  Isoimissa kahviloissa joissa tarjoillaan.
Tutkimussuunnitelma 1. Mitä käyttäjäryhmää tutkitaan?
Asiakashankinta. Asiakas- hankinta Kaupasta päättäminen Ratkaisu vastaväitteisiin Vastaväitteet lukkoon Ratkaisuesitys Kartoitus Luottamus yritykseen.
Kirjanpidon tilit 1/2 Liiketapahtumat kirjataan tileille Tili on kaksipuolinen laskelma, toiselle puolelle kirjataan lisäykset, toiselle vähennykset Tilin.
Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa Tiimit Tiimit Liikeidea LiikeideaIdeariihi.
Yrittäjyysasennetta, työelämävalmiuksia, talouslukutaitoja – tekemällä oppien. NY V UOSI YRITTÄJÄNÄ 2. ja 3. tunti – Tiimit, ideariihi ja neuvonantaja.
MYYNTIRESKONTRA. RESKONTRA Yritys kirjaa myyntilaskunsa myyntireskontraan ja ostolaskunsa ostoreskontraan Mikä on reskontra? Miten reskontra.
–info Terhi Leppä. Taidosto osk Taidosto osk on perustettu (25 perustajajäsentä) Nykyinen jäsenmäärä >350 Viime tilikaudella ( – )
Paperitukkuri – Varainhankintaa helposti myytävillä tuotteille Paperitukkuri on auttanut vuodesta 2009 urheiluseuroja, kouluja sekä erilaisia yhdistyksiä.
Kirjanpidon tilit 1/2 Liiketapahtumat kirjataan tileille
Tuotteen dokumentointi
Kuva C. Hoidon ja laskutuksen kulku tapauksessa, jossa kunta ohjaa potilaan hoitoon erikoishammasteknikolle tai muulle proteettista hoitoa antamaan hyväksytylle.
JATKOSUUNNITELMAT Minustako yrittäjä Suomessa?
Budjetin Laatiminen Perusperiaatteet:
Microfleece - takki Logo rinnassa Naisten ja miesten malli ja koko
Ryhmäpalautus: maanantaina 3.10.
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Yhteistoiminnallinen kokous
LIIKEKIRJEET.
Koulutuksen vaiheet Ostotilausten tekeminen tukkukauppoihin (Hanki, Hasselhoff ja Oriental Imports) Ostettavat tuotteet ovat bulkkituote 1, 2 ja 3 Tilausohje.
KANSILEHTI LUONTAISET TAIPUMUKSET™ KIIHDYTYSPÄIVÄN VALMENNUSMATERIAALI 1. Viestintätyylit/vuorovaikutusharjoitus 2. Palautteenanto 3. Ongelmanratkaisu.
Osto- ja myyntiprosessi
Käsitteitä yrittäjyydestä
Mitä kokeessa pitää osata? 20 pistettä max = 20 % arvioinnista
”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut.
Osto- ja myyntiprosessi
Mitä kokeessa pitää osata? 40 pistettä max = 40 % arvioinnista
Viestintäsuunnitelma
Rilli osuuskuntapäivät
Esityksen transkriptio:

Tiimi osat Asiakas Jäsen 1 Osk Muut jäsenet Tiimi on ryhmittymää kehittyneempi muoto. Se vastaa ulospäin katsottuna yritystä joka tuottaa kokonaisvaltaista tuotetta / palvelua. Tiimillä voi olla työnimi ja/tai tiimi voi toimia vain ”sisäisesti” niin ettei asiakas tiedä ketkä tiimiin kuuluvat. Tässä tiimissä jäsen1 toimii tiiminvetäjänä, eli toiminta on kuin hänen yrityksensä

Tiimi jäsenten osat Asiakas Jäsen 1 Osk Muut jäsenet Jäsen1 osaa tuottaa palvelusta osan A1 Jäsen2 osaa tuottaa palvelusta osan A2 Jäsen3 osaa myydä kyseistä palvelua, mutta ei tuottaa palvelua Tiimi päättää tulojaokseen tasajärjestelmän, jossa jäsen1 ja jäsen2 jakavat tuoton puoliksi, mutta antavat sitä ennen myyntipalkkion jäsenelle 3.

Tiimi toiminnan osat Asiakas Jäsen 1 Osk Muut jäsenet Jäsen3 saa myyntitilauksen asiakkaalta, ja kertoo tilauksen tiiminvetäjälle. Tiiminvetäjä kirjaa tapahtuman ylös. Palvelua aletaan valmistaa

Tiimi toiminnan osat Asiakas Jäsen 1 Osk Muut jäsenet Jäsenet 1 ja 2 valmistavat palvelun ja toimittavat sen asiakkaalle

Tiimi toiminnan osat Asiakas Jäsen 1 Osk Muut jäsenet Tiiminvetäjä, eli jäsen1 toimittaa toimistolle laskutusohjeet, sekä ohjeistuksen laskun jaosta Lasku asiakkaalle jossa on huomioitu hinnoittelussa koko tiimin työpanos

Tiimi toiminnan osat Asiakas Jäsen 1 Osk Muut jäsenet Palkanmaksussa jäsen3 saa ensin oman sovitun myyntipalkkion ja loppusumma jaetaan jäsenen 1 ja 2 välillä Asiakas maksaa laskun