Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kuva C. Hoidon ja laskutuksen kulku tapauksessa, jossa kunta ohjaa potilaan hoitoon erikoishammasteknikolle tai muulle proteettista hoitoa antamaan hyväksytylle.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kuva C. Hoidon ja laskutuksen kulku tapauksessa, jossa kunta ohjaa potilaan hoitoon erikoishammasteknikolle tai muulle proteettista hoitoa antamaan hyväksytylle."— Esityksen transkriptio:

1 Kuva C. Hoidon ja laskutuksen kulku tapauksessa, jossa kunta ohjaa potilaan hoitoon erikoishammasteknikolle tai muulle proteettista hoitoa antamaan hyväksytylle palveluntuottajalle KELA Asiakas toimittaa laskun KELA:an Potilas / asiakas Asiakas saa proteesin ja eritellyn laskun EHT:lta/ Palveluntuottajalta Laskussa tunniste, että kyseessä on kunnan sopimuslaboratorio Tarve hoidolle tai proteesille Hoidontarpeen kartoitus Ohjaus erikoishammasteknikolle/palveluntuottajalle ajanvarauksesta esim. siinä tilanteessa, että potilaan vanha kokoproteesi on rikkoontunut tai hammaslääkärin vastaanotolta esim. päivystyksestä Asiakkaalle lähete, josta ilmenee lähettävä kunta Kunnan ajanvaraus tai hammaslääkäri EHT/ Hyväksytty palveluntuottaja: Asiakkaan hoito ja laboratoriotyö (kliininen ja tekninen työ) Lasku asiakkaalle, eriteltyinä asiakasmaksuasetuksen mukainen toimenpidelaskutus (kliininen työ) laboratoriotyö (tekninen työ) viittaus sopimusdiaarinumeroon tms. kunnan tunniste Kirjaa toimenpiteet omaan potilastietojärjestelmäänsä Kunnan sopimus erikoishammasteknikko (EHT) palveluntuottaja


Lataa ppt "Kuva C. Hoidon ja laskutuksen kulku tapauksessa, jossa kunta ohjaa potilaan hoitoon erikoishammasteknikolle tai muulle proteettista hoitoa antamaan hyväksytylle."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google