Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Koulutuksen vaiheet Ostotilausten tekeminen tukkukauppoihin (Hanki, Hasselhoff ja Oriental Imports) Ostettavat tuotteet ovat bulkkituote 1, 2 ja 3 Tilausohje.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Koulutuksen vaiheet Ostotilausten tekeminen tukkukauppoihin (Hanki, Hasselhoff ja Oriental Imports) Ostettavat tuotteet ovat bulkkituote 1, 2 ja 3 Tilausohje."— Esityksen transkriptio:

1 Koulutuksen vaiheet Ostotilausten tekeminen tukkukauppoihin (Hanki, Hasselhoff ja Oriental Imports) Ostettavat tuotteet ovat bulkkituote 1, 2 ja 3 Tilausohje aloitusohjeistuksessa Tukkukauppojen laskut oppiyrityksille em. ostoista Ostolaskun kirjaaminen ostoreskontraan ohjeistuksen mukaan Toimittajien ja nimikkeiden (tuotteiden) perustaminen Laskutietojen antaminen Ostotilaus asiakkailta (Heimon Välitys, Hermanus ja Exy) oppiyrityksille Oppiyritykset tekevät myyntilaskun Perustetaan asiakkaat Myytävät tuotteet = ostetut tuotteet, jotka on jo perustettu ”nimikkeisiin” Myyntilaskut on lähetettävä sähköpostilla asiakkaille ostotilauksessa näkyvään sähköpostiosoitteeseen. Oppiyritykselle on tullut lasku Kaupparekisteristä. Lasku kirjataan ostoreskontraan. Kaupparekisterin lasku maksetaan Aino-pankissa Lasku kirjataan ostoreskontrassa maksetuksi.


Lataa ppt "Koulutuksen vaiheet Ostotilausten tekeminen tukkukauppoihin (Hanki, Hasselhoff ja Oriental Imports) Ostettavat tuotteet ovat bulkkituote 1, 2 ja 3 Tilausohje."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google