Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Yammer sisäisen viestinnän työkaluna Jyväskylän yliopistossa

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Yammer sisäisen viestinnän työkaluna Jyväskylän yliopistossa"— Esityksen transkriptio:

1 Yammer sisäisen viestinnän työkaluna Jyväskylän yliopistossa
Asta Ruodemäki ja Katri Lehtovaara Viestintäpalvelut

2 Miksi Yammer? Lisäämään ja helpottamaan tiimin sisäistä ja eri yksiköiden välistä yhteistyötä ja tiedonkulkua Lisäämään avoimuutta ja läpinäkyvyyttä Lisäämään kohtaamisia ja verkostoitumista Nopeuttamaan asiakaspalvelua Tiedon jakaminen auttaa meitä oppimaan toisiltamme ja tehostaa työntekoa. Verkostoituminen ja keskustelut tiivistävät yliopistoyhteisöä ja lisäävät yhteishenkeä.

3

4

5 Ennen kuin aloitat Otetaan Yammer käyttöön suunnitellusti
Jos perustat ryhmän Yammeriin, mieti ensin mitä sillä tavoitellaan ja miten siellä toimitaan Muista että perustajalla on vastuu pitää ryhmä aktiivisena. Työskentele itse sosiaalisesti ja näytä mallia. Yhteiset toimintatavat ja tavoitteet Koulutusta Huomioi tietoturvasuositukset sekä tekijänoikeudet - Älä käytä omaa yliopiston salasanaasi kirjautumiseen Johdon tuki uudelle toimintavalle

6 Esimerkkejä Yammerin käytöstä
Yliopiston ryhmässä Jaetaan tietoa yli tiedekuntien, laitosten ja yksikköjen rajojen. Tutkijat: kertovat alkavasta tutkimuksesta > uusia yhteistyökumppaneita Palveluyksiköt: asiakaspalvelu > usein kysytyt kysymykset Yliopiston johto: valmisteilla olevat asiat esim. strategiatyö > keskustelua, avoimuutta Viestintäryhmässä Viestintätiimi kertoo, miten TIP toteuttaa uudet sivunsa intranetiin. Muut voivat ottaa mallia ja kommentoida. Plone-tiimi jakaa hyvän toimintatavan. Viesti tavoittaa tiketin lähettäneen henkilön sijasta kaikki viestintäryhmän jäsenet Tiimin sisäisessä ryhmässä (esim. viestintätiimi) Oman työpäivän sisällöstä kertominen. Tänään teen… Koulutusmateriaalien jakaminen ”Äänestä kansilehti seuraavaan Tiedonjyvään.”

7 Yammer https://www. yammer
Yammer Kuvaus palvelun turvallisuudesta Käyttöehdot


Lataa ppt "Yammer sisäisen viestinnän työkaluna Jyväskylän yliopistossa"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google