Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut."— Esityksen transkriptio:

1 ”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut oman alueen ammattilaisiin ja liiton kautta tulevat tutuksi koko Suomen alan kärkitekijät.”

2 ”Unohdettu jäsen ei kohta ole enää jäsen
”Unohdettu jäsen ei kohta ole enää jäsen. Ja jäseneksi ei tulla, jos yhdistyksen olemassaoloa ei tiedosteta.” Paula Veikkolainen, KeLVI, SuLVIn jäsentoimikunnan jäsen

3 Käytännön prosessi Henkilö täyttää jäsenhakemuksen netissä tai antaa sen jäsenyhdistyksen edustajalle. Jäsenhakemus saapuu/toimitetaan Suomen LVI-liiton toimistolle. Toimisto kuittaa uudelle jäsenelle hakemuksen saapuneen ja ilmoittaa jäsenhdistykseen, jossa jäsenyys hyväksytään. Jäsenyhdistys toimittaa tervetulopaketin. Viesti (+hakemus) menee samalla jäsenyhdistykseen. Toimisto kirjaa jäsenen asiakastietojärjestelmään, jolloin Talotekniikka-lehden tilaus alkaa heti. Jäsenyhdistys vahvistaa jäsenen hyväksymisen tai hylkäämisen toimistolle. Jäsenyhdistys toimittaa oman aineistonsa uudelle jäsenelle. (Tai ilmoittaa hakemuksen hylkäämisestä.) Jäsenyhdistyksen valtuuttama edustaja kutsuu uuden jäsenen henkilökohtaisesti seuraavaan yhdistyskokouksen/ tapahtumaan. Uusi jäsen esittäytyy ja hänet toivotetaan tervetulleeksi mukaan yhdistystoimintaan.

4 Uuden jäsenen haltuunotto
SuLVI lähettää uudelle jäsenelle Tervetuloa jäseneksi -kirje/sähköposti Viestissä vahvistetaan hakemuksen saapuminen ja kerrotaan, mille jäsenyhdistykselle se on toimitettu käsittelyyn. Viestin saatteessa on kerrattu jäsenedut ja jäsenyhdistyksen yhteystiedot. Lisäksi liitteenä on Suomen LVI-liiton esittelymateriaali pdf-muodossa Jäsenyhdistys lähettää uudelle jäsenelle: Oman tervehdyskirjeen Yhteystiedot Tulevat tapahtumat Oman jäsenlehden

5 Entä eronneen jäsenen kontaktointi?
Liiton toimisto ilmoittaa jäsenyhdistyksille eronneista jäsenistä Jäsenyhdistyksestä yhteisesti sovittu henkilö soittaa eronneelle jäsenelle ja selvittää eron syyn. Jos mahdollista, kutsuu seuraavaan tapahtumaan tai kokoukseen vielä kerran eroilmoituksen jälkeenkin. Kiittää jäsenyydestä ja toivottaa tervetulleeksi uudelleen, mikäli kiinnostusta on.

6 Suomen LVI-liitto SuLVIn henkilökunta - Sinua varten!
Toiminnanjohtaja Tiina Strand, Jäsenasiat ja laskutus Kaija Ruokonen, Viestintäsuunnittelija Anne Valkama, Koulutuspäällikkö Samuli Könkö, Koulutussihteeri Jonna Hoikka, Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)sulvi.fi Pätevyysasiat: patevyydet(at)sulvi.fi Jäsen- ja laskutusasiat: sulvi(at)sulvi.fi


Lataa ppt "”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google