Esittää.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vitamiinit ja kivennäisaineet
Advertisements

Lasten ja nuorten urheilijoiden ruokailu
Metallit Kuva :
Ylipaino on yksi keskeisimmistä terveysuhkista sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti. Selvitä suomalaisten ylipainon syntyyn vaikuttavia tekijöitä sekä.
Nuoren urheilijan ravitsemus
Potentiaalia ja ansaitsemismahdollisuuksia
KSS Energia Oy Eveliina Pöllänen
Mukavaa ja terveellistä elämää?
SIKAKIN KYLLÄSTYY YHTEEN RUOKAAN, ENTÄ SIE??
Unitutkimus.
JUOKSUA HARRASTAVAN RAVITSEMUS
Kasviskampanja Etelä-Pohjanmaalla
ASUNTOLAKURSSI SUUNNITELMA.
Matti Rautalahti Syöpäjärjestöt
Ravintoaineet ja niiden merkitys ihmiselle
Muuta elämäsi 90 päivässä
S Ruoka ja terveys s
Ravinto ja lepo Daniela Lönnqvist Vivacore
Kala - paras luonnollinen D -vitamiinin lähde D –vitamiinin saanti Finravinto 2007 tutkimuksen mukaan suomalaiset saivat lähes puolet D-vitamiinista.
Pelaajan muistilista PELAAJAN MUISTILISTA PELEIHIN JA HARJOITUKSIIN 1. Herää peliaamuna riittävän ajoissa, jotta voit syödä aamiaisen n. 2h.
1 Kasvinsuojeluseuran koulutustilaisuudet ja
Kehittymisen kulmakiviä
Syöpäpotilaan ravitsemus
S ysteemianalyysin Laboratorio Sosiaalifoorumi Tommi Kauppinen TKK Vegaanitko oikeassa? Kotimaisten elintarvikkeiden materiaalipanokset ja niiden.
Ilmastovastuullinen ruokakaappi ja ravitsemus Päivi Mattila
HYVÄÄ OLOA SYÖMÄLLÄ HYVÄÄ!
Liikunta ja ravinto Tuomas Sallinen.
Urheilijan ravitsemus
© Sanni Virta ja Liisa-Maija Rautio
Ravitsemuksen ABC Kuopion Reippaan Voimistelijat Ry
Ikäihmisten ravitsemus -ei vuosia elämään vaan elämää vuosiin
DIABETEKSEN ITSEHOITO
LIIKUNTA JA KOULUIKÄINEN
Lasten ja nuorten urheiluharrastus
TERVEET ELÄMÄNTAVAT APUNA TYYPIN 2 DIABETEKSEN HOIDOSSA
Kouluruoka Esityksen ovat tuottaneet
Urheilevan nuoren ravitsemus
Tervetuloa Saku Koivun Ksylitolikouluun
Ruokavalio-ohjeet odottavalle äidille, jolla verensokerit ovat koholla
Kaisa Lahti 2B & Ira Ekholm 3A
URHEILIJAN RAVITSEMUS
Suomalaiset ravintosuositukset
Erilainen ruokavalio – oma valinta Hurtig
Marevan-hoitoisen potilaan ruokavalio Ursula Schwab Dosentti, kliininen opettaja, laill. ravitsemusterapeutti Kliininen ravitsemustiede, UEF Kliinisen.
Ravitsemuskertomus Ravitsemuskertomukset ◦ Vuodesta 1995 alkaen ◦ Uusin vuodelta 2003 (5. järjestyksessä) ◦ Päätulokset Suomessa tehdyistä ravitsemuksen.
NUOREN URHEILIJAN TASAPAINOINEN RUOKAVALIO Nuoren urheilijan koneisto tarvitsee oikean polttoaineen.
Kotitalous: ravitsemus  Suomalaisten ravitsemussuositukset – Valtion ravitsemusneuvottelukunta vuodesta 1954  A- ja D-vitamiinin lisääminen margariineihin.
6. RAVINTOAINEET HALTUUN
Keski-Pohjanmaa / Kainuu / Oulunkaari / Lappi Syö muistaaksesi! ravinto osana aivoterveyden edistämistä Lähteet: Satu Jyväkorpi, Syö muistaaksesi, Suomen.
Hurtig TE1 Ruoka ja terveys. Ravitsemussuositukset tiivistettynä - Suositusten tavoitteena on väestön hyvä ravitsemus ja kansanterveyden edistäminen.
PELAAJAN KEHITTYMINEN LTV 1. TEHTÄVÄ: Juttele parisi kanssa miten pelaaja kehittyy? Suomen Jääkiekkoliitto / Kalle Väliaho ja Arto Pyykkö.
Muut tekijät sydänterveyttä edistävässä ruokavaliossa.
Copyright © 2007 Wellou.fi 1 Woimapyramidi. Copyright © 2007 Wellou.fi 2 Woimapyramidi  Rasva ja sokeri  Maitovalmisteet  Liha-kala  Kasvikset  Viljavalmisteet.
Kotitehtävä Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja?
Ihmisen ravinto.
TR90 ® Muuta elämäsi 90 päivässä. Yli KOLMAS- OSA EU:n aikuisväestöstä on tällä hetkellä ylipainoisia EU:n tilanne
Ruokakolmio Nuoren ravinto Juomat eivät pidä nälkää kuten kiinteä ruoka, ja sokeroituina niissä on yleensä paljon energiaa. Sokeriset juomat vaurioittavat.
7. Syö hyvin TERVEYSTIETO 7. Terveellinen ruokavalio Monipuolinen ruokavalio edistää terveyttä ja hyvinvointia. 1. Mitä syön? Valitse monipuolisesti ruokapyramidin.
RAVINTO. Suomalaisen ravitsemussuosituksen mukainen ruoka edistää terveyttä. Runsasta ja vaihtelevaa kasvisten syöntiä suositellaan ja kovan rasvan, suolan.
Eerik, Aku, Maiju ja Riina
 Luu elävää kudosta - sisältää soluja, verisuonia ja hermoja  uusiutuu jatkuvasti: hajottajasolut; osteoklastit > suolahapon avulla "syövät" luuhun.
PUSU Uutta ja vanhaa kasvisten käytössä.
Nuoren urheilijan ravitsemus
Pharmanex® Bone Formula
Kivennäisaineet Pinja, Laura, Ella.
Ruoasta saatavat ravintoaineet
NINGXIA RED Koko kehoa ravitseva uute.
Tuoteinfo, Apteekki ravintolisät
Ruokaoppia.
Unelmien liikuntapäivä
Esityksen transkriptio:

esittää

kehitetty monivitamiini- kivennäisaine- valmiste Erityisesti lapsille kehitetty monivitamiini- kivennäisaine- valmiste Vähintään 3-vuotiaille

LifePak-tuoteperhe Eri elämänvaiheiden erityisiin tarpeisiin Jungamals Essentials LifePak

Lasten ja teini-ikäisten ruokavalion ongelma: ravintoaineiden tarve ravinto ravintoaineiden puute ravintoaineiden saanti

Lapset Kehitys hermot luusto hampaat aineenvaihdunta lihakset

Lapset Luontainen aktiivisuus

Lapset Tarpeet: Nopea luuston kasvu ja hampaiden kehittyminen edellyttävät luuston ja hampaiden ravintoaineita: kalsium, magnesium C-, D- ja K-vitamiini

Lapset Tarpeet: Hermosto, energia-aineenvaihdunta: B-vitamiinit

Lapset Tarpeet: Vahvan vastustuskyvyn kehittyminen: C-vitamiini sinkki, seleeni

Lapset Tarpeet: Koulu- ja urheilumenestys edellyttävät terveellistä ruokavaliota.

Suuret tarpeet, liian vähän ravintoaineita Tasapainoinen ruokavalio sisältää riittävästi vitamiineja. Yksipuolinen ruokavalio liikaa rasvaa ja sokeria pikaruuasta ja virvoitusjuomista, mahdollinen vitamiinien ja kivennäisaineiden puutos. Eläinperäisen ruuan ja rasvan/öljyn kulutus ylittää suositusten vastaisesti kasviperäisen ruuan kulutuksen (DONALD-tutkimus).

Ruokapyramidi Rasvat, öljyt ja makeiset LIIKAA! Maitotuotteet Vähärasvainen liha ja kala SYÖ ENEMMÄN Hedelmät Kasvikset Leipä, vilja, riisi ja pasta

Ruokapyramidi Rasvat, öljyt ja makeiset SYÖ VÄHÄN Maitotuotteet Vähärasvainen liha ja kala Kasvikset Hedelmät Leipä, vilja, riisi ja pasta

Ratkaisu Syö terveellisemmin! enemmän hedelmiä ja kasviksia vähemmän rasvaa (pikaruokaa) ja sokeria (virvoitusjuomia, suklaata jne.)

Ratkaisu Ota lisäravinteeksi uusi Jungamals. Uutta! Parannettu koostumus! Uutta! Sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita, joita voi olla liian vähän lapsen ruokavaliossa.*

Koostumus 100 mg C-vitamiini 20 IU (luonnon) E-vitamiini 133 IU D-vitamiini K-vitamiini kalsium magnesium Jungamals ** 100 mg 20 IU (luonnon) 133 IU 13,3 μg 66,7 mg **Päivittäinen kokonaisannos: 1 tabletti

Koostumus rauta 3 mg seleeni 23,3 mikrog kupari 0,33 mg mangaani kromi beetakaroteeni Jungamals ** 3 mg 23,3 mikrog 0,33 mg 40 μg 0,6 mg **Päivittäinen kokonaisannos: 1 tabletti

Jungamals Koostumukseltaan monipuolinen ja kattava lasten monivitamiini-kivennäisainevalmiste, jonka biologinen hyväksikäytettävyys on entistä parempi* Kehitetty kasvavien lasten tarpeisiin terveellinen vitamiinien ja kivennäisaineiden yhdistelmä* erityisiin ravintoainetarpeisiin* Takaa lasten hyvän ravitsemuksen aikaisessa vaiheessa*

Jungamals Jokainen tabletti sisältää kaikki tarvittavat vitamiinit, kivennäis-aineet ja hivenaineet.*

Jungamals Sisältää optimaalisen määrän tehokkaita antioksidantteja ja antioksidanttien kofaktoreita, kuten hampaille hellävaraista puskuroitua C-vitamiinia ja luonnon E-vitamiinia.* Poikkeuksellisen kattava ja tehokas luustoa vahvistava ravintoainekoostumus, jossa on kaikkea enemmän.*

Jungamals Sisältää kattavan yhdistelmän kaikkia B-vitamiineja. Sisältää merkittävän määrän hivenaineita, kun taas useimmat tavalliset pureskeltavat vitamiinivalmisteet sisältävät kivennäisaineita vain merkityksettömän määrän tai heikosti imeytyvässä muodossa.*

Jungamals Kaikki aromit ja makeutusaineet luontaisia Erinomaisen makuinen purutabletti Tableteissa hauskat eläinkuviot Ei eläinperäisiä ainesosia

Jungamalsin ravintoaineet Tehokkaat antioksidantit A-, C- ja E-vitamiini seleeni beetakaroteeni

Jungamalsin ravintoaineet Tasapainotetut B-vitamiinit B1, B2, B6, B12 niasiini foolihappo biotiini pantoteenihappo

Jungamalsin ravintoaineet Merkittävä määrä hivenaineita rauta sinkki seleeni kupari, mangaani, kromi

Jungamalsin ravintoaineet Kattavat luuston ravintoaineet D-vitamiini K-vitamiini kalsium magnesium

Jungamals Kehitetty kasvavien lasten tarpeisiin (vähintään 3-vuotiaille). Sopii erinomaisesti myös teini-ikäisille ja aikuisille, jotka käyttävät mieluiten purutabletteja eivät voi niellä tabletteja pitävät luonnollisesta hedelmäisestä mausta.

Vähintään 3-vuotiaille Erityisesti lapsille kehitetty monivitamiini- kivennäisaine- valmiste 90 tablettia/purkki