1 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Maankäyttö-lehden lukijatutkimus
Advertisements

KEKE-ARVIOINTIA JA TEEMOJEN ÄÄNESTYS Toukokuussa 2013 toteutetun kyselyn tulokset Kuva: Kekepuu elokuussa 2013.
Mission Gallup 08 nettikyselyn yhteenveto. Jeesus tunnetuksi kautta maailman Taustatietoja • 446 vastaajasta 38% (m) ja 62% (n) • Vapaakirkollisia 84%
. AKL:n 42. Autokauppiaspäivät Hilton Helsinki Kalastajatorppa Puheenjohtaja Pekka Helander Autoalan Keskusliitto ry.
HumanistiURA Tutkinnon tuhannet mahdollisuudet Humanistitutkimuksen tuloksia Akavan Erityisalat Humanistitutkimus 2013.
11 VAKUUTUSTUTKIMUS 2012 Esitys Tutkimuksen tavoitteena on selvittää suomalaisten: yleiskuvaa vakuutusyhtiöistä ja vakuutustuotteista riskintuntemusta.
Kirjailijoiden taloudellinen asema Suomessa , Lavaklubi, Kansallisteatteri, Helsinki Tutkimuspäällikkö Mikko Grönlund BID Innovaatiot ja.
F IN EL IB - KÄYTTÄJÄKYSELYN AINEISTON YLEISESITTELY - Y LIOPISTOT FinELib toteutti syys-lokakuussa 2011 tutkijoiden elektronisten julkaisujen käyttöä.
Suomalaisten mielipiteet nykyisistä alkoholi- poliittisista rajoituksista Gallup-tutkimusten mukaan vuosina kk/v Pitäisi väljentää Pitäisi tiukentaa.
Opiskelijat työmarkkinoilla vuonna 2011 Ympäristöasiantuntijoiden Keskusliitto Lokakuu 2011 Real Stats Oy.
1 Ostopaikkakysely Heli Rauman Anu Simonen. 2 Kyselyn toteutus •Riihimäen kotitalouksiin lähetettiin yhteensä 2780 kyselyä •Kotitaloudet valitsimme postinumeroiden.
Lähde: Tilastokeskuksen väestöennuste
Valtakunnallinen vuokratyöntekijätutkimus 2007 Promenade Research Oy Pekka Harjunkoski Tutkimuspäällikkö
Rinnakkaislääketutkimus 2010
Ammattiopiston nuoren terveyden edistäminen NOPS – hankkeen alueseminaari NOPS, Nuoren työ- ja toimintakyvyn edistäminen ammattiopistoissa.
Akavalaisten työaikakäytännöt esimerkkejä jäsenliitoista
Kouvolansanomat.fi SPOT®- kävijäprofiilitutkimusraportti Maaliskuu 2013.
Kauppalehti Yrittäjyys Lokakuu Aineiston rakenne Kaikki, n=720 %
1 Tiivistelmä (sivu 1/3) Telma-lehden lukeminen  Vastaajista 5 prosenttia on lukenut Telma-lehden uusimman numeron kokonaan ja noin neljännes (26 %) on.
Paikallisesta sopimisesta työaikajärjestelyissä
F IN EL IB - KÄYTTÄJÄKYSELYN AINEISTON YLEISESITTELY - TUTKIMUSLAITOKSET FinELib toteutti syys-lokakuussa 2011 tutkijoiden elektronisten julkaisujen käyttöä.
”Määrittää ihmisen yksilönä”
Työurien repaleisuus ja pätkätyöt
FC WILD Tyytyväisyyskysely Yleistä/taustaa • Tyytyväisyyskysely järjestettiin toista kertaa tavoitteena saada kuuluviin kentän ääni,
OIKEUS LEIKKIIN, LEPOON JA VIRKISTYKSEEN - kuudesluokkalaisten käsityksiä Lapsen oikeuksien päivä
Kouvolansanomat.fi SPOT®- kävijäprofiilitutkimusraportti Maaliskuu 2014.
Esaimaa.fi SPOT®- kävijäprofiilitutkimusraportti Maaliskuu 2014.
SAK:n luottamushenkilöpaneeli ”Palkaton työ” Helmikuu 2012 N=1220.
Huonorenkaisten autojen osuus 1997–2012 (%) Lähde: Autonrengasliiton kesärengastutkimus 1997–2012 Huom. Huonorenkaiseksi luokitellaan auto, jonka kuluneimman.
NOPS – hanke Hyria Karankatu 3-5 NOPS -seminaari
Joulututkimus Tutkimuksessa selvitettiin suomalaisten jouluun liittämiä ajatuksia Stressiä aiheuttavat tekijät Lahja toiveet ja ajatellut joululahjat.
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Mielikuvat ja odotukset senioritaloista
MIELIPIDEKYSELY SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN TUOTTAMISESTA elokuu 2008.
ARJEN TALOUSKATSAUS Telebus helmikuu/2008/viikko 9.
Yksityishammaslääkärikysely lokakuussa •Kyselytutkimus kaikille Hammaslääkäriliiton Manner-Suomessa toimiville yksityishammas- lääkärijäsenille.
Suomalaisten huolen ja ilon aiheet
Yksityishammaslääkärikysely lokakuussa Kyselytutkimus kaikille Hammaslääkäriliiton yksityishammaslääkärijäsenille (2282 kpl, 15 enemmän kuin 2007)
Osallistuminen sidosryhmien näkökulmasta -kysely metsäneuvostojen jäsenille Marjo Laitala.
Eläkeselvitys 2012: Selvitys TEKin jäsenten näkemyksistä eläkeiästä ja eläke- ehdoista
Työhönvalmentajan käyttö henkilöstön palkkaamisessa
1 ©TNS 2012 NEUVOLOIDEN VASTAANOTTOJEN ASIAKASTYYTYVÄISYYSMITTAUS Neuvolat - suurten kaupunkien vertailu 2012 Kaupunkikohtainen vertailu.
KYSELY KUNTALIITOKSESTA TUUSNIEMEN KUNNAN ASUKKAILLE Tuusniemen kunta Tuomo Turja.
OTANTATUTKIMUS OY Raporttia tai osia siitä ei saa edelleen toimittaa tai julkaista missään muodossa ilman Otantatutkimus Oy:n nimen mainitsemista. RAY:
Juha Kauppinen Consulting oy Rakenneselvitykseen liittyviä tutkimuksia Tiedotustilaisuus Karjasillan kirkolla Juha Kauppinen.
Satakunnan ammattikorkeakoulun Liiketalous Rauman henkilöstön ja Rauman talousalueen yritysten yhteistyön selvittäminen ja kehittäminen Enni Karvinen.
Tutkimuksen taustaa  Aula Research Oy toteutti poliittisten vaikuttajien parissa tutkimuksen julkisista palveluista Suomessa ja Euroopassa – Tutkimuksen.
Ympäristösi parhaat tekijät Utajärven liikkumiskyselyn tuloksia Asukastyöpaja
SAK:n luottamushenkilöpaneeli Tammikuu 2013 ” 90 päivän sääntö” N = 1186.
OPISKELIJAKYSELY Tulokset Toisen asteen yhteys - hanke.
Lohjan kaupungin työhyvinvointikysely 2008 Lehdistötilaisuus
Väestönmuutos , maakunnittain
1 Apteekkien ansiokehitys 10/00-10/01 Työaika vähintään 30 t/vko.
1 TL HUS virkistys ja liikuntakysely v Kyselyn yhteenveto.
Esaimaa.fi Profiilitutkimus Helmikuu Esaimaa.fi-palvelun profiilitutkimus, helmikuu 2009 InterQuest Oy Tutkimuksen toteutus Tutkimuksen tarkoituksena.
SAK:N TYÖOLOBAROMETRI 2012 VAIKUTUSMAHDOLLISUUDET JA TYÖN MIELEKKYYS SAK:LAISILLA TYÖPAIKOILLA.
Opossum-projektin Ohjausryhmä Ari Markkula Projektitutkija.
Taustatietoja maatalouteen liittyen Lähde: MTK / MTK-Pohjois-Savo
©TNS 2013 Elintarvikkeiden ostaminen suoraan tuottajilta Suomen Gallup Elintarviketieto Oy Job:
Tietoja muuttoliikkeestä Yhteenvetoa PKS = Vantaa, Espoo, Helsinki ja Kauniainen KUUMA = muu Helsingin seutu (10 kuntaa)
MITÄ SUOMALAISET AJATTELEVAT SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON PALVELUISTA JA NIIDEN TULEVAISUUDESTA?
Mi Menetelmä tosiaikaiseen sivustomuokkaukseen Sulake Dynamoid | Strictly confidential – legally protected and privileged information Ilari Tuominen Software.
Yleistä tutkimuksesta
Rauman kauppakamarin Työvoima- ja osaamiskysely  Sähköinen kysely –  Kysely lähetettiin 307 kauppakamarin jäsenelle  Vastanneita 114,
Tähän tarvittaessa otsikko Kysely esi- ja perusopetuksen huoltajille Kirkkonummella
Viljan tuotanto / kulutus sekä alku- että loppuvarastot maailmanlaajuisesti (IGC)
Suomen UNICEFin vapaaehtoistoiminnan kysely 2017
Marttilan yrittäjäkyselyn yhteenveto
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö VPK toiminnan tunnettuus
Esityksen transkriptio:

1 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) S Viljelijä gallup: maatalouden kosteikot

2 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Tutkimuksen toteutus Vastaajamäärä  n=372  Kokonaisvastaajanäyte vastaajaa  vastausprosentti oli jopa 30, jota voidaan internet-kyselylle pitää erittäin hyvänä Kohderyhmä ja otanta  Aktiivimaanviljelijät  Uudenmaan ja Varsinais-Suomen ELY- keskusten alueilta  Näytelähde: MMM/TIKE tukirekisteri; satunnaisotanta Tiedonkeräys  Kenttätyö  Tiedonkeräysmenetelmänä internetkysely, vastaajille lähetettiin sähköpostitse kutsu tutkimukseen  Tiedonkeräys ja -käsittely toteutettiin SFS-ISO standardia noudattaen Suomen Gallup Elintarviketieto Oy

3 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Valtaosalle maanviljelijöistä maatalouskosteikon käsite oli jo ennalta tuttu

4 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Jo perustettuja maatalouskosteikkoja löytyi lähes joka kymmenenneltä vastaajalta

5 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Vain reilu kolmannes vastaajista oli sitä mieltä että viljelijä saa kosteikoista ja niiden perustamisesta riittävästi tietoa

6 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Vastanneista yli kolmasosan mielestä tieto kemiallisten menetelmien vaikutuksista lisää kosteikkojen perustamisen houkuttelevuutta

7 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Neljäsosa kaikista vastaajista olisi valmis ottamaan kemiallisen käsittelyn käyttöön omilla maillaan, jo ennestään kosteikkoja perustaneista lähes 40 %

8 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Yli kaksi viidesosaa vastaajista olisi valmis ottamaan osaa aktiivisten menetelmien käyttöä koskevaan koulutukseen

9 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Yli puolet vastaajista oli sitä mieltä ettei heidän tilaltaan tule liukoisen fosforin päästöjä/valumia

10 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Lisää tietoa liukoisesta fosforista haluaisi jopa 60 % vastaajista, kosteikkoja jo perustaneiden ja niille maillaan sopivia paikkoja tietävien joukossa lisätietoa kaipaa kolme neljästä vastaajasta

11 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Hieman yli neljäsosa vastaajista olisi valmis osallistumaan aktiivisten menetelmien aiheuttamiin kustannuksiin myös omalla rahalla

12 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Aktiivisen menetelmän toteutukseen omalla rahalla vuotuisen summan mediaaniarvo on noin 300 € niiden vastaajien osalta, jotka olivat valmiita laittamaan omaakin rahaa menetelmään

13 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Yli puolet vastaajista olisi valmis käyttämään omaa työaikaa aktiivisen menetelmän toteuttamiseen vaadittaviin käytännön töihin

14 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Niistä jotka olivat valmiita laittamaan omaa työaikaa menetemiin, omaa työaikaa oltaisiin valmiita käyttämään keskimäärin noin kahden työpäivän verran

15 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Yhdeksän kymmenestä vastaajasta pitäisi aktiivisten menetelmien käyttöä ympäristönäkökulmasta tukikelpoisena investointina

16 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Jopa 78 % vastaajista antoi suostumuksensa jatkossa tapahtuviin maatalouden ympäristöasioita koskeviin yhteydenottoihin

17 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Luonnontilaisten kosteikkojen kuivatus ei saa juurikaan kannatusta vastaajien joukossa, 59 % on sitä mieltä että kuivatus tulisi lopettaa

18 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen lupaa. WWF kosteikkokysely ( ) Yhteenveto kysymysten tuloksista