Pukeutuminen Etiketin mukaan pukeutuminen eri tilaisuuksiin ja tilanteisiin on yksi tapa osoittaa hallitsevansa hyvät tavat. On kohteliasta pukeutua oikein,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Heidi Layne VALOA-hanke Helsingin yliopisto/Urapalvelut
Advertisements

TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN.
Naisena olemisen ihanuus! Loistava, tuntematon Naiskirjailija
Unen määrä ja laatu Tuomas Saarela 3D.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Jumalan kanssa.
112-päivän hyväksi havaittu formaatti. Kaikkien 112 •Vietämme 112-päivää, koska haluamme vähentää onnettomuuksien ja tapaturmien määrää. •Tapahtumissa.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
TERVETULOA TAMPEREEN LYSEON LUKION EUROOPPA-LINJALLE!
Kerran kauan sitten kaukaisessa maassa eli neljä pikku olentoa:
Moodlen ohje opiskelijoille
”Määrittää ihmisen yksilönä”
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Kaupallisen alan kulttuuri
Pardian jäsentutkimus 2013: Työssäjaksaminen koetuksella jatkuvassa muutoksessa 1.
Intiaanikulttuurien tuho
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan osoitteen?
Tekijät: Pekka Ala-Honkola, Mika Immonen
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Asevelvollisuuden kustannukset Asevelvollisuusseminaari Helsinki
Tanssiorkesteri Sonet
EXtensible Markup Language
Lukemaan oppii vain lukemalla
Shuffle reagointi Luetunymmär- täminen ymmärtäminen palaute itsearvio kuullun- rakenne- ja sanasto OSAT: lisätietoa Opi oppimaan lisätehtäviävälitodistus.
Pukeutumisen kuluttajaryhmät Asialliset pukeutujat 25 % Käytännölliset 30 % Intohimoiset shoppailijat 23 % Nuoret huolettomat 21 % Lähde: KMT Kuluttaja.
(Joskus puhutaan myös komponenttitestauksesta.) Pienin kokonaisuus, joka on järkevä testata erikseen. ● Perinteisesti yksittäinen aliohjelma. ● Olio-ohjelmien.
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Perheiden ruokailu ennen ja nyt – lapsen kasvaminen omaan ruokakulttuuriin Jyväskylä
Nummenpakan koulu Nummen yksikön järjestyssäännöt
Tavallinen arkipäivä sisältää monia vaaratilanteita
OPISKELIJAA TUKEVA PALAUTE
Tärkeää tietoa punaisen ristin käytöstä
Aihe: 30 Asiaa 30 asiaa, jotka olemme oppineet pornoleffoista.
Eugen Herrigel.  Pakko myöntää, että mielenkiinto kirjaa kohtaan heräsi 76 sivua/3 kirjapistettä suhteesta, mutta tarkoituksenani oli kuitenkin lukea.
Maaseutu.fi on uudistunut -
sateenvarjo Näpäytä tästä, kun olet löytänyt kuvasta kymmenen sanaa ja osaat ne.
PILKKU.
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Tärkeää tietoa punaisen ristin käytöstä
Tervetuloa tutustumaan mongolialaiseen kotiin!
© Cylon Jippii! Oli prinsessan syntymäpäivät ja hänen ystävänsä kokoontuivat juhlimaan.
= olemusajattelu. Essentialismin mukaan kaikilla substansseilla on oma olemus jonka mukaan ne toimivat Kaikilla eliöillä ja elottomilla on oma päämääränsä.
Professori Pekka Kauppi, Bio- ja ympäristötieteiden laitos, HY: Miksi yliopistotutkija tallentaa julkaisuarkistoon? JULKAISIJAN ILTAPÄIVÄ 2007 Julkaisuarkistojen.
D-1420 Itsenäisyyspäiväjuhla Kalastajatorpalla ! Munkkiniemi – Munksnäs RK järjestää sunnuntaina perinteisen itsenäisyyspäivän juhlan, johon.
LÄHETYS JA USKONTOJEN KOHTAAMINEN Lähetys, uskonnot ja kohtaaminen - kolme yhteenkuuluvaa sanaa Teesejä ja kysymyksiä Timo Vasko KLK, SLN Suomen Lähetysneuvottelu.
Puhelintyöskentely.
ROT
@ Leena Lahtinen Toistorakenne Ohjelmassa toistetaan tiettyjä toimenpiteitä monta kertaa peräkkäin Toisto noudattaa sille kuuluvia tarkkoja standardoituja.
Deskriptiivinen ja normatiivinen monikulttuurisuus Yliopistonlehtori Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos Käyttäytymistieteellinen tiedekunta.
Kadonneen minuuden metsästys Purkutunti A 2015_
Kilpailijan starttikurssi
Tasa-arvokysymys islamilaisessa kulttuuripiirissä:
Markkinointi ja viestintä
Kaakkois-aasia.
INTIAN KULTTUURIPIIRI
RUKOILEMALLA YHTEYTEEN
BAROKKI Johdanto Barokki Valitsin itselleni barokin ajan pukuhistorian, koska suureellisuus ja mahtipontisuus vaatteissa, koruissa.
Ohjeistus kouluttajille
Painojakauma Suomessa ja maailmalla
Latinalaisamerikkalainen kulttuuri
Työelämän tekstejä sähköposti.
KYLMÄN SODAN KUUMAT KRIISIT
Polkuja työhön.
TUNNE TOISET - TUNNE ITSESI
Tapakulttuuri Hyvät tavat työelämässä Marja Kaitainen
PUUKAUPPA KOULUTUKSET
Kutsu Prinsessailtaan Rauman pääkirjastossa ti klo
Esityksen transkriptio:

Pukeutuminen Etiketin mukaan pukeutuminen eri tilaisuuksiin ja tilanteisiin on yksi tapa osoittaa hallitsevansa hyvät tavat. On kohteliasta pukeutua oikein, tilaisuuden luonteen mukaisesti. Ns. liikepukeutumisessa noudatetaan useimmissa Euroopan maissa hillittyä, muodollista ja konservatiivista linjaa. Tietoa pukeutumisesta löydät täältä

Miesten asu virallisessa tilaisuuksissa on yleensä tumma puku melkein maissa kaikkina vuodenaikoina. Naiset pukeutuvat työelämässä yleensä jakkupukuun tai yksi-, kaksi- tai kolmiosaiseen pukuun. Housujen käyttö on lisääntynyt, mutta niiden käyttöä tulisi aina harkita erikseen. Casual Friday eli vapaan pukeutumisen perjantai on yleistynyt työelämässä. Pukeutuminen riippuu aina henkilön tehtävästä eli toimitusjohtaja pukeutuu eri tavalla kuin työmies.

Ruokailu ja pöytätavat Kun aasialaisia pyydetään pöytään, he eivät noudata kutsua heti, vaan pyyntö tulee toistaa muutaman kerran. Espanjalaiset ja ranskalaiset aloittavat ruokailun heti odottamatta muita. Sormin synti ja jopa maiskuttelu voivat olla hyviä pöytätapoja. Täytyy vain tietää missä näin voi toimia. Intiassa on yleistä syödä sormin ja Koreassa maiskutella.

Islamin uskoiset eivät käytä yleensä alkoholia ja Kaukoidässä sitä nautitaan hyvin hillitysti, sillä alkoholi ei sovi idän ihmisrodulle. Lounas on melko samanlainen kaikkialla maailmassa, mutta päivällisen ajankohta eroaa huomattavasti esim. Euroopassa se syödään klo 18-20 ja Latinalaisessa Amerikassa vasta klo 21-22. Tietoa eri ruokakulttuureista voit lukea esim. tästä linkistä.