NÄYTTÖMÄÄRÄYS LOMAKKEEN KÄYTTÖ.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
Advertisements

Matkalippujen tilaaminen internetin kautta
Jos tarvitset opastusta, piirisi tunnuksen tai Sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä Merja Munkki, p Ongelmatilanteissa,
Nopeudesta ja kiihtyvyydestä
RIISTAKAMERA KALASTUKSENVALVONNAN APUVÄLINEENÄ
Suorita menulta voit ottaa yhteyden iSeries:iin tai katkaista yhteyden sinne ja poistua RI400:sta.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
•Kausi on K-Vantaa Idän juhlakausi ja sen kunniaksi julistetaan jääkiekkoaiheinen piirustus- ja valokuvakilpailu. •Kilpailussa on kaksi sarjaa:
Kalastuksenvalvonta Uudet säännökset järjestöpäällikkö Risto Vesa
Henkilötiedot Täytä tälle sivulle henkilötietosi
Kalastuksen valvontaa koskevat kalastuslain uudet säännökset
3 April, 2017 Sonera Multi-SIM Internal.
T04 Toimitsijatehtävät. Toimitsijakassi • Tulostaulu • Sekuntikello • Joukkuevirhemerkit (punaiset mukit) • Kiistanuoli • Pöytäkirjakansio – Pöytäkirjat.
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
Ennakkomaksut Saadut ennakkomaksut Maksetut ennakkomaksut Muut ennakot
4H-Yrityksen liiketoimintasuunnitelma
Lyhyt katsaus ajankohtaisiin asioihin
(Ravintolatietokanta) Paikkatietojärjestelmä ”Paikkari”
Kalastuksenvalvonta kalastuslain uudistuksessa
Lisämuotoiluja: Tässä esityksessä tutustutaan Wordin lisämuotoiluihin, kuten sarkaimiin, sivunumerointiin, ylä- ja alatunnisteisiin sekä palstoituksen.
KESÄTYÖSETELI 2011 HML kaupungin maksama tuki työnantajalle, joka palkkaa vuosina syntyneen hämeenlinnalaisen nuoren kesätyöhön kesätyösetelillä.
Elämyshankekyselyn tulokset © Sovita Toteutus: Opiferum1.
Lokeropalvelut postiyrityksille Päiväys Itella PLM/Tuotteen palveluesittely.
Matematiikan yo-ohjeita. Yleisohjeita Laskimet ja taulukot on tuotava tarkastettaviksi vähintään vuorokautta (24h) ennen kirjoituspäivää kansliaan. Laskimien.
Tukioikeuksien siirrot
KANSALAISEN ASIOINTITILI SOSIAALIASIAMIESPALVELUSSA.
Kuvan tuominen sivulle Työvaiheet käytettäessä Kuvanhallinta-toimintoa: 1. Ladataan kuvatiedosto oman tietokoneen hakemistosta sivustolle 2. Liitetään.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valtionavustusten käyttö ja käytön valvonta Yleistä avustusten myönnöstä Valtionavustuspäätös Avustuksen käyttötarkoitus/hyväksyttävät.
Työolosuhteiden järjestelytuki
ERITYISOPISKELIJAN ARVIOINTI Erityisopettaja Marjatta Kannisto
Matematiikan yo-ohjeita Yleisohjeita  Laskimet ja taulukot tuotava tarkastettaviksi vähintään vuorokautta ennen kirjoituspäivää kansliaan.  Laskimien.
Yhteishaku keväällä 2015.
Vesa Tiitinen, Etelä – Karjalan kalatalouskeskus ry
Kalenteri 2005 AJAVA – Ajanvarausjärjestelmä CSP Compact Software Products.
Hyrrä-verkkopalvelu Hanketukien infotilaisuus
Someoppaita – step by step Twitter AVO-hanke Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 SuomiNimeä-Tarttuva 3.0 Suomi.
Oma riista -palvelu oma.riista.fi Saalisilmoituksen tekeminen
Ammattikoulutusryhmän GG-hakuprosessi. TRF:n ja piirin 1420 vaatimukset Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuville koulutushankkeille, joiden.
Hallintolainsäädäntö kalastuksenvalvonnassa
Prosessikuvaus* plagiointiepäilyn käsittelystä Aalto-yliopistossa
Kalastuksenvalvojien koulutustilaisuus Kymen Paviljonki
Kalastusrikkomukset 2013.
Kalastuksenvalvontaa koskeva lainsäädäntö
1 Vammaispalvelut Ann-Mari Einola, johtava sosiaalityöntekijä Kirjoita tähän nimi Dian perustyyli -tilassa: Lisää alatunniste.
Virkkalan Kirin KESÄPESIS 5-8/2012.  Aikuisten kesäpesis  Noin joka toinen viikko vapaamuotoinen pesistelyilta sekä miehille että naisille ja nuorille.
Yhteistoiminta viranomaisten kanssa Risto Vesa Kalatalouden Keskusliitto.
VANHEMPAINILTA 9.LK HUOLTAJILLE Lielahden koulu.
Tarpeen mukaiset palvelut... Asiakkaiden tarpeen mukaiset päätökset päätösten mukaiset palvelut, toteutuneen palvelun mukainen laskutus… Tiedotus, neuvonta.
VALTIONEUVOSTON ASETUS Ampumaradoista. AMPUMARATAA KOSKEVA HAKEMUS JA ILMOITUS Ampumarataa ja ampumaurheilukeskusta koskevassa hakemuksessa tai vähäistä.
AIKUISOPISTO KEUDA 1 Yritystoiminnan suunnittelu Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja.
Kalastuksenvalvojan kelpoisuusvaatimukset ja hyväksymismenettely - keskeiset asiat Kalatalouden Keskusliitto.
HAKEMUS KEHITYSVAMMAISTEN ASUMISPALVELUIHIN
Valantehneen kalastuksenvalvojan oikeudellinen asema
Kalastuksenvalvonnan kokemuksia Pohjois-Savossa
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
Kalastuksenvalvontahanke Saaristomerellä -
Kyselylomakkeen tekeminen
Ryhdistä yhdistystä treffille: Mitä yhdistystoiminta on?
Valviran ja sairaaloiden lääkintälaitehuollon yhteistyön kehittäminen
Varsinais-Suomen ELY-keskus/Sirkka Rantala
Kalastuksenvalvonnan kehittäminen
JÄSENREKISTERIN REKISTERISELOSTE
1 Yksilö yhteiskunnassa s
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
Osaston jäsenedut 2018 UIMAAN JA LIIKKUMAAN
Rautatiealan toimijoiden sidosryhmätilaisuus
Tilanne/palvelu merkintöjen tekeminen TYPPI-järjestelmässä
Lukuvuosi-ilmoittautuminen ja lakiperusteiset poissaolot
Jyväskylän yksityinen varhaiskasvatus
Esityksen transkriptio:

NÄYTTÖMÄÄRÄYS LOMAKKEEN KÄYTTÖ

UUSI NÄYTTÖMÄÄRÄYSLOMAKE Lomake on A4 kokoa Itsekopioiva 3 x 1 kappale asiakkaalle, 1 poliisille ja 1 valvojalle Sama lomake soveltuu myös tapahtumailmoituksen tekemiseen

Toimialue ja henkilötiedot Kalalastuslain (286/1982) mukainen näyttömääräys/tapahtumailmoitus Näyttömääräys   (Esitettävä näytön yhteydessä) Tapahtumailmoitus Toimialue Kalastusalue/osakaskunta/muu alue Henkilö Sukunimi, etunimet Henkilötunnus Ammatti Kansalaisuus Postiosoite (asuinkunta ja asunto-osoite mainittava) Puhelin x Ahvenjärven kalastusalue Aloita valitsemalla lomakkeen käyttötarkoitus Kalastaja, Kaarlo 110191-111F Kalastajakatu 1 B 11, 00010 Esimerkkikosken kunta 0400 654 321 Merkitse tähän toimeksiantajasi nimen: osakaskunta tai kalastusalue, jonka alueella valvot Tähän kirjoitetaan asiakkaan (näyttömääräyksen saajan tai tarkastuksen kohteen) henkilötiedot Vähimmäistiedot ovat nimi, henkilötunnus ja postiosoite.

Tapahtumatiedot Tapahtuma- Tapahtuma-aika Tapahtumapaikka (kunta mainittava)   tiedot Pvm Klo Selvitys tapahtumasta/epäilty rikkomus Luettelo talteenotetuista tavaroista tai saaliista Säilytyspaikka Palosaaren itäpuoli, 6672692-388733, Helsinki 29.5.2013 10:23 Aika merkitään kellonajan tarkkuudella (jotta poliisi pystyy kontrolloimaan ettei asiakas näytä jälkeenpäin maksettuja maksuja) Kalastaja kalasti veneestä vavalla ja vieheellä. Sekä kalastuksenhoitomaksun että viehekalastusmaksun kuitit jääneet kotiin. Tähän selvitys valvontatapahtumasta. Kerrotaan konkreettisesti, mitä on tapahtunut. Yksinään viittaus lakiin ei ole riittävä (esim. epäillään kalastusrikkomuksesta kalastuslaki 108 §) Jos kalastajalle annetaan näyttömääräys, talteenottoja ei tehdä. Talteenotto vapakalastustilanteessa tulee ajankohtaiseksi, jos kalastaja kieltäytyy antamasta henkilötietojaan. Tapahtumapaikka merkitään esim. koordinaattien ja/tai paikannimen avulla. Kunta on kuitenkin aina mainittava.

Toimenpiteet Asiakkaan allekirjoitus Saajan Näyttömääräyksen saajan allekirjoitus   allekirjoitus Näyttö- Näyttömääräyksen saajan tulee: HUOM! Maksun maksaminen tarkastus- määräystä o Esittää todistus kalastuksenhoitomaksun suorittamisesta ajankohdan jälkeen ei mitätöi rikkomusta! koskevat Esittää todistus läänikohtaisen viehekalastusmaksun suorittamisesta toimenpiteet Todistaa luotettavasti ikänsä (ikäperusteinen maksuvelvollisuus, 18–64-vuotiaat) Esittää todistus muun kalastuslupamaksun suorittamisesta Muu kalastuslupa: Paikka, jossa asiakirja on esitettävä Määräaika . . 20 mennessä Asiakkaan allekirjoitus Valitse rastittamalla, mitä asiakkaan tulee tehdä (esim. näyttää kuitti kalastuksenhoitomaksusta ja viehekalastusmaksusta) Määrää kuitit maksuista näytettäväksi poliisiasemalla. Asiakas valitsee poliisiaseman. Lain mukaan määräaika on 7 päivää. Jos tapahtuma-ajaksi merkitty 31.5., määräajaksi tulee 7.6. (tapahtumapäivää ei lasketa). Muistutus on tarkoitettu sekä asiakkaalle että poliisille. Asiakkaalle tästä voi mainita myös suullisesti.

Kalastuksenvalvojan ja viranomaisen merkinnät Antajan nimi Näyttömääräyksen/tapahtumailmoituksen antajan allekirjoitus ja nimenselvennys ja allekirjoitus   Kalastuksenvalvojakortin numero ja puhelinnumero Viranomaisen Näyttämisen yhteydessä saadut tiedot Päivämäärä tarkastus- . . 20 merkinnät ja palautusosoite Näyttäminen johtanut toimenpiteeseen Näyttömääräyksen palautusosoite poliisilta kalastuksenvalvojalle o Lisätietoja liitteenä Ville Valvoja Ville Valvoja Korttinro 123456, puh. 0400 123 456 Kalastuksenvalvoja merkitsee omat tietonsa ja allekirjoittaa vakuudeksi tietojen oikeellisuudesta. Ville.valvoja@kalastuksenvalvonta.fi Viranomainen (poliisi) täyttää. Kalastuksenvalvoja merkitsee tähän osoitteensa, jotta poliisi voi palauttaa näyttömääräyksen valvojalle. Valvoja saa tätä kautta arvokasta tietoa siitä, mihin näyttömääräys on johtanut.