Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kalenteri 2005 AJAVA – Ajanvarausjärjestelmä CSP Compact Software Products.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kalenteri 2005 AJAVA – Ajanvarausjärjestelmä CSP Compact Software Products."— Esityksen transkriptio:

1 Kalenteri 2005 AJAVA – Ajanvarausjärjestelmä CSP Compact Software Products

2 Kuukausi AJAVA On helppokäyttöinen ja monipuolinen ajanvarausjärjestelmä. Järjestelmän käyttöliittymä on selainpohjainen, joka takaa käytön mistä tahansa internet yhteydellä varustetusta tietokoneesta. Järjestelmän käyttöönotto ei vaadi kalliita palvelinohjelmistoja, vaan se on tehty ilmaisia palvelinohjelmistoja hyödyntäen.

3 Kuukausi Yhteensopivuus Järjestelmää voidaan käyttää kaikilla yleisimmillä selaimilla ja se sopii niin pieniin kuin suuriinkin yrityksiin. Jokainen ajanvarausohjelmisto räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Eri ominaisuuksia voidaan lisätä tai jättää pois asiakkaan toivomuksesta.

4 Kuukausi Toteutus Järjestelmä on toteutettu PHP, MySQL ja JavaScript tekniikoita hyödyntäen. Järjestelmä vaatii toimiakseen WWW-palvelimen jossa on PHP- tuki ja MySQL – tietokanta. Kaikki palvelinohjelmistot ovat ilmaisia ja ladattavissa internetistä.

5 Kuukausi Ominaisuudet Viikko ja päivänäkymä Kalenteri Työvuorot Monipuolinen ylläpito Selainpohjainen käyttöliittymä Mahdollisuus varata ja näyttää varaukset internetissä.

6 Kuukausi

7 Kalenteri Huoneet Ylläpito Työaika Viikkonäkymä Päivänäkymä Haku

8 Kuukausi Lisää lääkäri Lisää huone Lisää toimenpide

9 Kuukausi Pekka Kirjoita lääkärin nimi sen jälkeen paina lisäyspainiketta lisätäksesi lääkärin.

10 Kuukausi Hoito 1 Huoneen voit lisätä seuraavalla tavalla, kirjoita huoneen nimi, valitse huoneen väri, tarkastus (kyllä/ei)ja paina lopuksi lisää painiketta

11 Kuukausi Nukutus Lisää toimenpide kirjaamalla toimenpiteen nimi, ja paina lopuksi lisää painiketta.

12 Kuukausi Työaikanäkymästä näet jokaisen työntekijän työtilanteen päivittäin

13 Kuukausi Kun olet valinnut henkilön, valitse aika ja päivämäärä.

14 Kuukausi Valitse aika,tyyppi (varattu / vapaa),kirjaa syyja paina lopuksi varaa painiketta

15 Kuukausi Työajanvaraus onnistuu joko määrittelemällä ajan itse tai valitsemalla jonkin valmiiksi määritellyistä ajoista

16 Kuukausi Kun olet tehnyt työajanvarauksen, varaukset näkyvät työajassa seuraavalla tavalla.

17 Kuukausi Päivänäkymästä näet jokaisen työntekijän nimet. Paina henkilön kohdalta haluttua kellon aikaa, lisätäksesi ajanvaraukset.

18 Kuukausi Kun olet valinnut ajankohdan tietyn henkilön kohdalla valitse aika, huone,kirjoita omistajan nimi,puhelinnumero, eläinlaji ja nimija toimenpide ja lopuksi paina varaa painiketta

19 Kuukausi Kun olet päivänäkymässä ja viet hiiren merkinnän päälle, näet tiedot kyseisestä henkilöstä, eläimenlajin ja nimen ja toimenpiteen.

20 Kuukausi Kirjoita viivalle haluamasi hakusana, Ajanvarausjärjestelmässä on myös haku, joka helpottaa tiettyjen tietojen löytämisen tietokannasta. ja paina ”Hae”- painiketta. nähdäksesi hakutulokset.


Lataa ppt "Kalenteri 2005 AJAVA – Ajanvarausjärjestelmä CSP Compact Software Products."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google